|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
24.5.2011 12:41:35   
mamino zlateko
znaci bit ce veselo...kod mene i mm-a nema sladoleda i slatkog,samo voće,pa voznja bicikla i trbusnjaci....

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2001
24.5.2011 13:09:21   
pepeljuga
Pozdrav,ako ima kogauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 2002
24.5.2011 13:14:04   
mariola
Evo mene. Imam posla a ne mogu mrdnut. Ovaj sladoled me prebacio totalnouser posted image
šta ima kod tebe? kako Đuro? Kako dečki? Ti? Di ste?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2003
24.5.2011 13:16:28   
cuba
Haj cureeeeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2004
24.5.2011 13:17:06   
pepeljuga
A i ja bi sladoleduser posted image salji malouser posted image
Evo ok smo,u Zd smo do petka i onda picimo doli i mogu ti reci da jedva cekamuser posted image user posted image user posted image
Decki spavaju a Đuro aktivan za poludit,svako malo udarac u rebrauser posted image user posted image
Kako ste vi,vidim da ste uzivali za vikenduser posted image user posted image user posted image

Ej cubauser posted image  Ma sinoc me stalno izbacivalo pa te nisam uspila ni pozdravitiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2005
24.5.2011 13:24:24   
mariola
Evo sladoleda za svih. Upravo sam vidila da mi je na račum uplaćeno 2100knuser posted image user posted image user posted image
Odmah ću se popodne počastiti komadom robe ili cipelamauser posted image
Jesi u pon ponovno u Zadru? Oćemo na ćevape?
Ja ću i popodne doći s Ivomuser posted image
user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2006
24.5.2011 13:26:56   
BUMBI
Komadi evo i mene malo dok D spavauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2007
24.5.2011 13:27:40   
pepeljuga
A koliko sladoledauser posted image user posted image user posted image
Jel to sio povrat porezauser posted image ,meni juce dioniceuser posted image user posted image user posted image
Nisam u pon,dolazim u utorak ujutro i trebala bi ostat do sride ako nesto ne iskrsne,a ti se u utorak vracas u Novalju ili?

Ej Bumbi,sto ima,jel sutra predstava?

< Poruku je uredio pepeljuga -- 24.5.2011 13:28:15 >

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2008
24.5.2011 13:29:07   
cuba
Ma i mene je nešto izbacivalo, pa sam i ja uskoro otišla...
Mi smo super, upravo sam ručak skuvala, R se igra, ubrzo ću ga na spavanje staviti. Jutros smo bili na kavici, R se izigrao na trampulinu. Posli do Dm-a, ajme uvik nešto tamo iman za kupit a prije 2 dana smo obavili kupovinuuser posted image
Popodne mm ide na kapetanski seminar u Genevu do petka. Tako da smo opet sami 3 dana.

Neposredna veza do poruke: 2009
24.5.2011 13:30:04   
BUMBI
mariola bravo za novceuser posted image user posted image ,vidim odmah će neki šoping pasti
Hej Pepe,da,da sutra je predstava,jedva čekamuser posted image user posted image
Cuba onaj dan sam nestala,pa neznam jesi mi šta odogvorila kad sam te pitala hoće li tm prihvatiti promaknuće?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 2010
24.5.2011 13:41:25   
danery
ehej....eto i mene malo da se ohladim....mraaaaaaačiiiiim user posted image
ima'l čega za trgnut? user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2011
24.5.2011 13:42:26   
cuba
Ej Bumbi dragauser posted image
Da, da prihvatio je. Već danas ide na seminar. I naravno da se sprema u zadnji časuser posted image
Cure gibam, ručak je gotov. Pišemo se večeras, ljubac svim klincimauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2012
24.5.2011 13:43:40   
pepeljuga
Bumbi drzim fige da predstava prođe superuser posted image user posted image user posted image
Cuba sad cews biti zena kapetanauser posted image user posted image
Danery tko tebe ljutiuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2013
24.5.2011 13:48:37   
mariola
Povrat poreza i dividendu od dionica sam dobilauser posted image
A ja sam tamo i u utorak. Ne znam kad mi završava seminar?oko 5 pretpostavljam.
Bumbi ma di bi ja otišla u zd i ne kupila barem jednu sitnicuuser posted image
Oće D recitirati nešto ili?
cuba onda će tm postati kapetan?
danery šta tebe muči? jesi se i ti predoziral sladoledomuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2014
24.5.2011 13:50:14   
danery
ahahhahaaaa,sad ima cubu da zovemo KAPETANICA user posted image user posted image user posted image user posted image

pepe, naša babetina mi digla i tlak i kosu na glavi da sam se tresla od bijesa i da sam joj svega nagovorila...jutros bila sa e na cijepljenju pa sam fino zaključala da odmorimo jer je bila kmekava i tako ostalo do maloprije zatvoreno....da šta je zaključano...
i ovo ju smeta...
stavili ljulje u dvorište i sad nam dođu klinci od frendice...jesu djeca glasna,al majke ti,pa djeca su user posted image
e sad babi smeta što oni dolaze...pa je izvalila da NEMA NIŠTA PROTIV DA SE JA S KIM DRUŽIM,ALIIIII....TI DEČKI NISU ELENIN PAR user posted image user posted image user posted image I NEMAJU ŠTA DOLAZIT....
još mi reče kako (a to je) ta frendica nekad uleti pa škica jesu kolica u hodniku (jer ima staklo na vratima user posted image -mislim ono....) i zaključi kako se mora poštovat kućni red (jer imamo zgradu do nas) i da naše dvorište nije dječji vrtić...
e p...a joj strinina,e sad će vidjet kad će mi u kuću ući koza bezobrazna user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 2015
24.5.2011 13:51:57   
danery
mariola muči me život u zadrtoj zajednici gdje sve treba biti kako baba od 80 godina kaže....
ja mna to nisam navikla i ne dam joj za pravo,pa se svako malo napizdi....nek se pizdi,bar ima zabavu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2016
24.5.2011 13:55:15   
pepeljuga
Ma babetina jednauser posted image nedaj se ti zbog nje zivciratiuser posted image user posted image

Mariola onda bi mogli u utorak kad ti zavrsi seminar na neke cevape ako ja ostanem u Zd i ako sve bude oksto kazes?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2017
24.5.2011 13:59:08   
mariola
Danery vjerujem ti. Nisam ni ja navikla na zajednicu i teško bi mi bilo naviknuti se ako bi ikad mogla.
Ma joj kako je njoj dosadno u životu. I tipično za babe, sve joj smeta. Ma sve znam, tako mi se susjeda žali na svoju sveki. Ne žive u istoj kući,jedna na početku druga na kraju ulice ali svejedno je non stop provjerava, kudi, omalovažavauser posted image  vrati joj istom mjerom. jel ju tm ne može ušutkat?
pepi oćemo danas na kavicu? I vozim dr u 16h pa sam slobodna nekih uru vrimena dok je ona tamo.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2018
24.5.2011 13:59:16   
danery
ma da....neka njoj njenog kvocanja,ja ću po svom,a ona nek se slika....
ufff idem,bejb budna,idemo se igrati user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2019
24.5.2011 14:01:01   
danery
ooooooo ma reći ću ja njemu,i njega će čuti....al ne tepe ona baš u kući njih dok se mene uplaši kad urliknem user posted image ,pa bolje da ja to sama riješim nego da se preko njega prepucavam  user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2020
24.5.2011 14:05:36   
pepeljuga
Mariola nista danas od kavice,malo sam u guzvi. Idem popodne narucit neki kauc za Ist i moram po neku hranilicu za prijateljicu.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2021
24.5.2011 14:11:57   
mariola
Ah štetauser posted image
Nadam se onda da ćemo se uspit u utorak vidit. Meni ovdje u programu zadnja točka piše da počinje u 15:15 a s obzirom da je iza ručka i da je praktični dio, to zna potrajat, tako da se ja nadam da će do 17h završiti ali tko zna. Čut ćemo se jošuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2022
24.5.2011 14:14:29   
pepeljuga
Mariola cujemo se svakako,gibam i ja.:-*

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2023
24.5.2011 14:17:05   
mariola
Uživaj, čujemo se, pusa :-*

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2024
25.5.2011 0:33:25   
lilia
Ej vas dvije, vidim da ste tu. Da se malo podružimo u ovaj kasni sat?

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!