|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   mama se vratila na posao.... šmrc...
2.5.2011 11:20:57   
anaxx
evo cure javljam vam se s posla, prvi radni dan nakon Teodorova rođenja...
nije problem vratiti se i raditi jer je moj posao takav (vezan za komp.) da ga mogu raditi i od doma pa sam cijelo vrijama porodiljnog obavljala neke manje posliće za firmu tako da nisam izašla iz svega toga, ALI....

ostaviti moju malu sreću u jaslicama nakon što smo godinu dana proveli zajedno praktički se ne odvajajući to je šok, i za njega i za mene, već sam se sinoć dobro isplakala dok sam ga uspavljivala....
jednom kad postaneš mama ostaješ mama svake sljedeće sekunde svog života... tate to ipak drugačije doživljavaju...
okrutan je ovaj svijet!!!

eto pusa svim mamama i njihovoj dječici...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: mama se vratila na posao.... šmrc...
2.5.2011 11:31:14   
mayathebee
user posted image user posted image user posted image

Draga ne mogu ni zamisliti kako ti je, ja ne želim ni razmišljati još o tome. Trenutno mi je najduže tri sata bez njega, i to se jedva odvojim.
Nadam se da ćeš se što prije priviknuti, a u međuvremenu ti želim da ti radni dio dana brzo prođe tako da što prije zagrliš svoja sunašca!!!

< Poruku je uredio mayathebee -- 2.5.2011 11:32:46 >

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2
2.5.2011 11:34:12   
anaxx
hvala na lijepim riječima, stvarno samo mislim kako ću ih obojicu zagrliti čim se vratim i igrati ćemo se cijelo popodne...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 3
2.5.2011 11:34:22   
njanja
joj, točno znam kako ti je....
kad sam ja došla na posao, pazi ostavila sam jana kod mame i tate jer je bilo ljeto i nije još vrtić radio, ušla sam u ured i prva pomisao mi je bila: ajme ja ovdje moram provest 8 sati bez jana, umjesto da šećemo, sunčamo se, uživamo....strašno....
veliki je to šok, ali srećom, stvarno brzo dođe sve na svoje, zapravo onako kako treba biti...

Jel G pazi T u vrtiću???

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 4
2.5.2011 11:40:26   
nemirna mama
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
2.5.2011 11:46:32   
Nika 24052006
Vjerujem da je teško,nadam se da ćete se brzo naviknuti na novonastalu situacijuuser posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 6
2.5.2011 11:48:28   
anaxx
IZVORNA PORUKA: njanja

joj, točno znam kako ti je....
kad sam ja došla na posao, pazi ostavila sam jana kod mame i tate jer je bilo ljeto i nije još vrtić radio, ušla sam u ured i prva pomisao mi je bila: ajme ja ovdje moram provest 8 sati bez jana, umjesto da šećemo, sunčamo se, uživamo....strašno....
veliki je to šok, ali srećom, stvarno brzo dođe sve na svoje, zapravo onako kako treba biti...

Jel G pazi T u vrtiću???

ma G je velik i nema on baš puno vremena za ove male...user posted image
ali istina, svaka grupa ima svoje dnevne aktivnosti pa ni ne može baš tako otići iz sobe i tješiti brata...

ah, valjda će nam adaptacija brzo proći...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
2.5.2011 11:50:30   
lilia
već sam se sinoć dobro isplakala dok sam ga uspavljivala....
jednom kad postaneš mama ostaješ mama svake sljedeće sekunde svog života..
IZVORNA PORUKA: anaxx

Ajme anaxx meni su došle suze na oči kad sam ovo pročitala, želim da ti dečkić što bolje prihvati jaslice a tebi nek vrijeme proleti na poslu pa da možeš uživati sa dječicom.
Svih nas to čeka.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 8
2.5.2011 12:10:41   
ema55
u početku je teško ali poslije ćeš se naviknuti. ja sam morala početi raditi kad mi je malena imala nepunih 7 mjeseci. bila sam bez posla i ukazala se prilika.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 9
2.5.2011 12:11:38   
anaxx
a nekako mi je teže nego prvi put....

ali veseli me što ću biti više s vama user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 2.5.2011 12:13:01 >

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 10
2.5.2011 12:20:30   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 11
2.5.2011 12:23:09   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 12
2.5.2011 15:00:21   
TINAZG
Ja stvarno nisam puno dramila oko povratka na posao, isreno veselila sam se što ću malo među ljudi i iako obožavam svoju curku i ona mi je prva, nije i jedina i nakon godinu dana što smo bile pa skoro pa stalno zajedno, stvarno je već vrijeme da se malo i odmaknemo... Je bio je šok malo u jaslicama, ispočetka je naravno ne plakala nego urlala, ali ja si jednostavno nisam dala da me to deprimira... proći će... i tako je i bilo, kad se privikla više nije bilo nikakvih problema i danas obožava jaslice i svoje tete, a i ja se bolje osjećam kad nisam cijeli dan okružena samo igračkama, pelenama i sl...

Paola 13.8.2008.

http://public.fotki.com/tinazg/

Ako se hoćete družiti ma FB, ja sam Dječja Robica

Ima me i na Njuškalu, ja san tinapv, na Kupi Prodaj tinapv1, uglavnom ne možete me fulat

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 13
2.5.2011 15:09:34   
cuba
Držim fige da vam privikavanje na jaslice i tebi ponovno na posao prođe što bezbolnije te da se što prije priviknete na novi ritam životauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu TINAZG)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
2.5.2011 19:56:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 15
2.5.2011 22:32:43   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Držim fige da vam privikavanje na jaslice i tebi ponovno na posao prođe što bezbolnije te da se što prije priviknete na novi ritam životauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 16
2.5.2011 22:35:26   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 17
2.5.2011 23:26:28   
maryann01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 18
3.5.2011 9:58:33   
anaxx
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
      cure uzvračam zagrljaje!!!!!

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 19
3.5.2011 10:34:48   
lavica81

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: cuba

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 20
3.5.2011 22:33:00   
chichina
uf, kad se samo sjetim da ću i ja za koji mjesec morati ostaviti malenu u jaslicama (a možda i ranije, ako mi se ukaže kakav posao...), muka me uhvati. meni su te jaslica jako tužne i najradije bi ih izbjegla ako ikako mogu (a ne mogu...) i dala ju u vrtić kad napuni 3 god. ta dječica se ne znaju igrati jedno s drugim, samo bauljaju po prostoriji, neki plaču, viču, cvile... al tako mora biti, dječica se uglavnom relativno brzo priviknu.

06.10.2010. - mamina i tatina princeza

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 21
3.5.2011 22:56:34   
novamama
ej draga...jučer sam ti napisala post ali me internet zafrkavao pa nikako ga objavit...
htjela sam ti reći da će biti sve u redu..nama je trebalo jedno mjesec dana da se naviknu, r je imala 11 mjeseci kad smo krenuli...jedan dan plakao je oli, drugi ona, treći oboje, pa opet on pa ona i tako...kad je mm došao s posla i on se rasplakao kad smo ih ostavili u vrtiću...teško je bilo, zaista, ali eto...prošlo je...
kad je mm išao raditi opet mi je bilo teško jer su 8ipo sati tamo, ali znam da:

jedu zdravo
igraju se
spavaju
crtaju, mijese, režu, lijepe, pjevaju, plešu, smiju se, druže se
igraju se na zraku u dvorištu, ljuljaju se, klackaju, r je na pijesku (tj. svugdje okolo, samo nju loveuser posted image )

ne gledaju crtiće cijelo jutro
ne love me za nogu dok pokušavam nešto očistiti ili skuhati
ne plaču kad ih ne mogu taj tren podignuti...

eto, to ti je rezultat...
+ imaju odmornu mamu...

teško je, j**no je, ali zalediš srce na tren, prođe neko vrijeme i onda vidiš kako je to u redu...

pusa draga i drž' seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 22
3.5.2011 22:59:47   
novamama
zaboravila sam ti dodati da:

ipak ne zaborave tko im je mamauser posted image  (ja sam se toga jako bojala, tukauser posted image )

oli je jednu noć u snu zavikao 'teta' onako tužno, i ja sam na svoje vlastito iznenađenje bila cool, mirna, jer znam da ima osobu u vrtiću na koju se može osloniti...a znam i da nikoga ne grli kao mene...user posted image
kad dođem po r, trebaš vidjeti taj metak kako se usmjeri prema meni, osmjeh od uha do uha, opća radostuser posted image

ma to je skroz okuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 23
4.5.2011 9:55:52   
anaxx
novamama lijepo si to napisala i sve ja to znam, ali kako i sama kažeš trenutno je teško, jako teško... još je ovaj tjedan mm na godišnjem pa ih on vodi... ali sljedeći tjedan sam sama i ...uf... biti će dobro, znam da hoće!!!
pusa svima!!!user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!