Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 11:31:14
|
|
|
|
mayathebee
|
Draga ne mogu ni zamisliti kako ti je, ja ne želim ni razmišljati još o tome. Trenutno mi je najduže tri sata bez njega, i to se jedva odvojim. Nadam se da ćeš se što prije priviknuti, a u međuvremenu ti želim da ti radni dio dana brzo prođe tako da što prije zagrliš svoja sunašca!!!
< Poruku je uredio mayathebee -- 2.5.2011 11:32:46 >
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 11:34:12
|
|
|
|
anaxx
|
hvala na lijepim riječima, stvarno samo mislim kako ću ih obojicu zagrliti čim se vratim i igrati ćemo se cijelo popodne...
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 11:34:22
|
|
|
|
njanja
|
joj, točno znam kako ti je.... kad sam ja došla na posao, pazi ostavila sam jana kod mame i tate jer je bilo ljeto i nije još vrtić radio, ušla sam u ured i prva pomisao mi je bila: ajme ja ovdje moram provest 8 sati bez jana, umjesto da šećemo, sunčamo se, uživamo....strašno.... veliki je to šok, ali srećom, stvarno brzo dođe sve na svoje, zapravo onako kako treba biti... Jel G pazi T u vrtiću???
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 11:40:26
|
|
|
|
nemirna mama
|
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 11:46:32
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Vjerujem da je teško,nadam se da ćete se brzo naviknuti na novonastalu situaciju
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 11:48:28
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: njanja joj, točno znam kako ti je.... kad sam ja došla na posao, pazi ostavila sam jana kod mame i tate jer je bilo ljeto i nije još vrtić radio, ušla sam u ured i prva pomisao mi je bila: ajme ja ovdje moram provest 8 sati bez jana, umjesto da šećemo, sunčamo se, uživamo....strašno.... veliki je to šok, ali srećom, stvarno brzo dođe sve na svoje, zapravo onako kako treba biti... Jel G pazi T u vrtiću??? ma G je velik i nema on baš puno vremena za ove male... ali istina, svaka grupa ima svoje dnevne aktivnosti pa ni ne može baš tako otići iz sobe i tješiti brata... ah, valjda će nam adaptacija brzo proći...
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 11:50:30
|
|
|
|
lilia
|
već sam se sinoć dobro isplakala dok sam ga uspavljivala.... jednom kad postaneš mama ostaješ mama svake sljedeće sekunde svog života.. IZVORNA PORUKA: anaxx Ajme anaxx meni su došle suze na oči kad sam ovo pročitala, želim da ti dečkić što bolje prihvati jaslice a tebi nek vrijeme proleti na poslu pa da možeš uživati sa dječicom. Svih nas to čeka.
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 12:10:41
|
|
|
|
ema55
|
u početku je teško ali poslije ćeš se naviknuti. ja sam morala početi raditi kad mi je malena imala nepunih 7 mjeseci. bila sam bez posla i ukazala se prilika.
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 12:11:38
|
|
|
|
anaxx
|
a nekako mi je teže nego prvi put.... ali veseli me što ću biti više s vama
< Poruku je uredio anaxx -- 2.5.2011 12:13:01 >
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 12:20:30
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 12:23:09
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 15:00:21
|
|
|
|
TINAZG
|
Ja stvarno nisam puno dramila oko povratka na posao, isreno veselila sam se što ću malo među ljudi i iako obožavam svoju curku i ona mi je prva, nije i jedina i nakon godinu dana što smo bile pa skoro pa stalno zajedno, stvarno je već vrijeme da se malo i odmaknemo... Je bio je šok malo u jaslicama, ispočetka je naravno ne plakala nego urlala, ali ja si jednostavno nisam dala da me to deprimira... proći će... i tako je i bilo, kad se privikla više nije bilo nikakvih problema i danas obožava jaslice i svoje tete, a i ja se bolje osjećam kad nisam cijeli dan okružena samo igračkama, pelenama i sl...
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 15:09:34
|
|
|
|
cuba
|
Držim fige da vam privikavanje na jaslice i tebi ponovno na posao prođe što bezbolnije te da se što prije priviknete na novi ritam života
|
|
[Obrisani korisnik] 2.5.2011 19:56:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 22:32:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Držim fige da vam privikavanje na jaslice i tebi ponovno na posao prođe što bezbolnije te da se što prije priviknete na novi ritam života
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 22:35:26
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 2.5.2011 23:26:28
|
|
|
|
maryann01
|
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 3.5.2011 9:58:33
|
|
|
|
anaxx
|
cure uzvračam zagrljaje!!!!!
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 3.5.2011 10:34:48
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: cuba Držim fige da vam privikavanje na jaslice i tebi ponovno na posao prođe što bezbolnije te da se što prije priviknete na novi ritam života
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 3.5.2011 22:33:00
|
|
|
|
chichina
|
uf, kad se samo sjetim da ću i ja za koji mjesec morati ostaviti malenu u jaslicama (a možda i ranije, ako mi se ukaže kakav posao...), muka me uhvati. meni su te jaslica jako tužne i najradije bi ih izbjegla ako ikako mogu (a ne mogu...) i dala ju u vrtić kad napuni 3 god. ta dječica se ne znaju igrati jedno s drugim, samo bauljaju po prostoriji, neki plaču, viču, cvile... al tako mora biti, dječica se uglavnom relativno brzo priviknu.
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 3.5.2011 22:56:34
|
|
|
|
novamama
|
ej draga...jučer sam ti napisala post ali me internet zafrkavao pa nikako ga objavit... htjela sam ti reći da će biti sve u redu..nama je trebalo jedno mjesec dana da se naviknu, r je imala 11 mjeseci kad smo krenuli...jedan dan plakao je oli, drugi ona, treći oboje, pa opet on pa ona i tako...kad je mm došao s posla i on se rasplakao kad smo ih ostavili u vrtiću...teško je bilo, zaista, ali eto...prošlo je... kad je mm išao raditi opet mi je bilo teško jer su 8ipo sati tamo, ali znam da: jedu zdravo igraju se spavaju crtaju, mijese, režu, lijepe, pjevaju, plešu, smiju se, druže se igraju se na zraku u dvorištu, ljuljaju se, klackaju, r je na pijesku (tj. svugdje okolo, samo nju love ) ne gledaju crtiće cijelo jutro ne love me za nogu dok pokušavam nešto očistiti ili skuhati ne plaču kad ih ne mogu taj tren podignuti... eto, to ti je rezultat... + imaju odmornu mamu... teško je, j**no je, ali zalediš srce na tren, prođe neko vrijeme i onda vidiš kako je to u redu... pusa draga i drž' se
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 3.5.2011 22:59:47
|
|
|
|
novamama
|
zaboravila sam ti dodati da: ipak ne zaborave tko im je mama (ja sam se toga jako bojala, tuka ) oli je jednu noć u snu zavikao 'teta' onako tužno, i ja sam na svoje vlastito iznenađenje bila cool, mirna, jer znam da ima osobu u vrtiću na koju se može osloniti...a znam i da nikoga ne grli kao mene... kad dođem po r, trebaš vidjeti taj metak kako se usmjeri prema meni, osmjeh od uha do uha, opća radost ma to je skroz ok
|
|
RE: mama se vratila na posao.... šmrc... 4.5.2011 9:55:52
|
|
|
|
anaxx
|
novamama lijepo si to napisala i sve ja to znam, ali kako i sama kažeš trenutno je teško, jako teško... još je ovaj tjedan mm na godišnjem pa ih on vodi... ali sljedeći tjedan sam sama i ...uf... biti će dobro, znam da hoće!!! pusa svima!!!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!