antiša -> RE: 35 godina i 10tero djece (9.5.2011 14:15:05)
|
dijete mi ima godinu dana i 2 mjeseca, a ko mi ne vjeruje, možemo na piće otić svi skupa pa da se upoznamo. Ja bi volio da sam imao do 20 godine već petoro, šestero djece, ali eto, izgleda da mi nije bilo suđeno. Ja nisam licemjer kao neki ovdje pa da ću ić čačkat po tuđim životima i davat neke svoje "pravedničke" sudove nego mi se gadi kad vidim da se ispravna, pozitivna, dobra stvar pokušava ocrnit na sve moguće načine i to samo zato da bi se prikrila sitničavost i manjkavost vlastite duše. Žena o kojoj pričamo je socijalni slučaj, možda je i malo "udarena" u glavu, ko to zna, ali joj svaka čast jer ima hrabrosti i vjere donosit djecu na ovaj žalosni svijet di je pametnije čuvat pare da bi se imalo za pedikure i manikure nego da bi se nedajbože skromnije živilo ali podizalo brojnu dicu i odgajalo ih se kršćanski, bratski i drugarski! Ali šta ćeš, takvo je doba, takvo vrijeme, di je sve što je dobro i ispravno proglašeno zaostalim, a svaka sebičnost i pohlepa proglašena naprednim i zdravim razmišljanjem! Neka vam bude, sitne moje duše! Adios mučačos![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|