Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 7.5.2011 9:47:25
|
|
|
|
mare00
|
Ja mislim da su to one zene koje u trudnoci misle samo na sebe....to mi je tako bizarno i nevjerovatno da dobijes samo 4kg...nekazem da nevjerujem u to, svakako treba paziti na kile ,al neznam kako jednA MAJKA moze misliti samo na sebe
|
|
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 7.5.2011 9:57:35
|
|
|
|
mayathebee
|
Čula sam već za par takvih slučajeva, ali mi je to zaista nevjerovatno!!! Moja sestra nije do 5mj. znala da je trudna, ali ona je deblja i nije imala redovite cikluse, pa mi je to jasno!!! Ovostvarno ne vjerujem, neš' mi tu smrdi!!!
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 7.5.2011 10:10:02
|
|
|
|
Hubertica
|
A ne znam, nisam baš sigurna da se ne zna, prije bi rekla da same sebe uvjeravaju u suprotnu do te mjere da počinju vjerovati u to da nisu trudne i ignoriraju simptome. INače ima na Max TV-u na nekom od programa emisija o djevojkama / ženama koje do zadnjeg nisu znale da su trudne ...čudne stvari, ja to ne kuzim, kako je to moguće...
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 7.5.2011 10:17:46
|
|
|
|
lilia
|
Ja ne vjerujem.
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 7.5.2011 12:15:55
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Previše toga da bi vjerovala Super su mi žene koje se ne zapitaju nakon 9 mjeseci - hej, što je s mojom mjesečnicom To sam i ja prvo pomislila...onda šta je s djetetovim udarcima? Ma glupost....još možda mogu i progutati da netko ne skuži 4-5 mjeseci, ali ovo je stupidno.....
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 7.5.2011 12:32:14
|
|
|
|
martina33
|
bulšit
|
|
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 7.5.2011 18:47:35
|
|
|
|
maja
|
Bila ona sitna ili krupna, ne vjerujem niti u jednu priču da žene ne znaju da su trudne i odu se poroditi...kad te onako lijepo nogica mazne u rebra moraš osjetit lol
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 7.5.2011 21:58:54
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: maryann01 koja glupost,nema šanse da je to baš tak bilo,ne vjerujem
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 8.5.2011 16:26:23
|
|
|
|
TINAZG
|
ne, ne vjerujem, možda i bih da nisam bila trudna... prvih par mjeseci ok, ako nemaš mučnine, nije se niti meni nekih 5 mj. vidlo da sam trudna, ali svih 9... moja je curka bila jako mirna u trbuhu ali sad baš da je nisam niti osjetila... glupost...
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 8.5.2011 23:05:04
|
|
|
|
niina
|
Ma.......joj,svašta,čudne priče za povjerovati.
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 8.5.2011 23:25:24
|
|
|
|
pticica
|
prica za laku noc
|
|
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 8.5.2011 23:38:05
|
|
|
|
pticica
|
sjecam se da sam prije par godina gledala na tv-u reportazu o jednoj djevojcici od 16 god., koja je u noci dobila nesnosljive bolove, roditelji je odvedu u hitnu, slijedi SOK, kako za nju tako i za roditelje, djevojcica trudna, porod zapoceo, znam da su je porodili na carski rez i sve bilo ok sa bebom poslije je ona pricala kako se debljala, al je to pridavala nacinu prehrane, cini mi se da je par menstruacija i dobila, al nisam sigurna, uglavnom nije posumnjala da je trudna, cak je pricala kako je pusila, cesto konzumirala alkohol i neka blaza opojna sredstva, lumpovala nocima, mislim zivjela kao i prije
|
|
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 9.5.2011 1:45:53
|
|
|
|
Krky
|
To da do kraja nije baš ništa posumnjala...???!!! A da zaista možeš bit neko vrijeme trudna i to ne prepoznat ili osjetit - oh da. Noić se već 8 tjedana udobno ljuljuškao kad smo saznali za njega, od simptoma samo izostanak m uz jako probadanje u jajnikukoje sam pripisala policističnim jajnicima što sam već imala uz iste simptome (uz čak blijedoružičastu drugu crticu na testu!. Ne da nisam posumnjala, nego sam kod gin. došla skupivši hrabrost da konačno saznam što je to s mojim jajnicima i spremna na operaciju i sve s time. Nakon saznanja 3 dana nisam dolazila k sebi od šoka (ne negativnog nego ono: 5. beba i ja ne znam da sam trudna). Da ne kažem da sam cijelih ta dva mjeseca đipala u teretani da vratim funkciju trbušnjacima oslabljenim kod predhodnog carskog:
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 9.5.2011 1:58:17
|
|
|
|
Krky
|
I neki dan je na tv-u bila emisija "Punk mama". Mala se u 6. razredu napila na nekoj zabavi, otišla s dečkom malo "tam sa strane...i tak se to desilo..."(ne sjeća se ni kaj ni kako), ni ona ni roditelji nisu ništa znali, nego je jedan dan netko (mislim tata) nazvao dr da mala ima jake bolove u trbuhu i da hitno dođu, kad ono imali što za vidjet - mala rađa. Mala opet nije imala pojma što se događa. Emisiju ne bih sad komentirala, al bila sam zaista ljuta...jer je bačena "pinkica" na okolinu koja to nije prihvaćala i optuživala ju, ali to što se mala napijala (i što se još uvijek s 15 godina nalazi s društvom u parkiću i tam se "zabavljaju"), to je sve normalno, jer je ona, bez obzira što je mama, ipak još dijete i to je (valjda) normalno.Moram reći, super što je djetešce ostalo u obitelji i što su roditelji usprkos svemu stali u obranu malog, nedužnog života, al emisija nije pučila baš ničemu.
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 9.5.2011 7:18:08
|
|
|
|
nemammaste
|
Ma ne znam,više puta sam čula takve priče ali meni to zvuči tako nevjerojatno! Još kad se sjetim svoje trudnoće i svog ogromnog trbuha,stvarno ne mogu vjerovati da bi nekome promaklo
|
|
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 9.5.2011 10:11:29
|
|
|
|
ema55
|
Naravno da je to nemoguće, ja nisam imala niti mučnine niti mi se u početku vidio trbuh, ali sam sa nepuna 4 tj znala da sam trudna.
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 9.5.2011 10:36:43
|
|
|
|
Anoniman
|
ma jok, forget it! ja u prvoj trudnoći nisam skužila do 3. mjeseca, mislila sam da imam infekciju, skužila sam da sam trudna tek na uzv kad me dr. ušokirao s izjavom "vidi, beba!" al, brate mili, da rodiš a ne znaš šta se događa, to mi jalo....
|
|
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 9.5.2011 10:53:59
|
|
|
|
anaxx
|
ja znam za ženu koja je u 7. mjesecu rodila, a isto je došla na hitnu zbog bolova i nije znala da je trudna, ali žena je jaka i zatrudnila je dva mjeseca nakon što je rodila prvo dijete pa je mislila da nema menge jer doji...sad su joj klinci 9 mjeseci razlike... a ovi porodi u wc-u, mršavica, nije znala ništa... a-ha, baš!!
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 9.5.2011 13:24:00
|
|
|
|
bubaMaja
|
mogu razumjeti da curice od 15 16 god ne znaju da su trudne jer im to sigurno nije opcija o kojoj razmišljaju... ali starije od toga ipak bi trebale imati zrno razuma... za jako debele mogu razumjeti da ne skuže ali za mršavice nikako.. to je kao one što su ostale trudne a tvrde da su djevice.... a da gin. nije skužio po krvi i pregledu?????????????????? neću niti komentirati... servirana priča, sad tko kome-to je druga tema...
|
|
RE: Vjerujete li vi u ovo??? 11.5.2011 11:12:17
|
|
|
|
Ally
|
Ne vjerujem!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!