|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ovo me šokiralo...
7.5.2011 9:20:34   
ELENA35
...prošle godine sam kupila kolica za bebače,rabljena,..i nismo ih dugo koristili,pa smo kupili nova,a ta stara samo prodali za 400 kn..usput,mi smo ih kupili za 500 knuser posted image .
I neki dan vidim da ta osoba kojoj smo ih prodali,prodaje ta ista za vjerovali ili ne 2000 knuser posted image ..nakon par dana spušta cijenu i ne ide ispod 1500 kn...
Još ne vjerujem,iako me takvo što nebi trebalo čuditi,ima nas svakakvih...
A kolica čak i nisu toliko očuvana bila,čak nisu ni neka marka..Svašta..user posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ovo me šokiralo...
7.5.2011 9:23:52   
mamice
To ti je APP ak uspije dobila je duplo vise novaca zato je mene i strah kupovati prek oglasnika jer napisu jedno dijete se vozilo a ono njih 5 prije njih 

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 2
7.5.2011 9:36:37   
ELENA35
Nemoj niti kupovati preko neta na bilo koji način,barem sada ima kolica po zbilja povoljnim cijenama...

Ustvari,ništa vezano za djecu ne volim kupovati preko neta..iako sam nedugo kupila Sari NIKE poluotvorene tene,ali bile su predivne i nisam mogla odoljeti..i imala sam sreće jer su zbilja takve kakve su bile i na sliciuser posted image ...Ali zamisli,da ih kupim rabljene za 200 kn,a idem prodavati iznošene za 400,sramota bi me bilouser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 3
7.5.2011 9:45:01   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 4
7.5.2011 9:58:38   
mare00
ja sam kupila polovna kolica peg perego swich, al sam sasvim slucajno dosla do te zene sto mi ih je prodala, doista su bila jako povoljna....i odlicna su...al isto znam da ima dosta prevara preko neta...user posted image

A danas stvarno ima povoljnih novi stvari za djecu da se polovno neisplati niti kupovati....al mislim ono  1500kn pa mozes neka nova kupiti za te novceuser posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
7.5.2011 12:51:41   
BUMBI
Svašta,nemogu vjerovati

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 6
7.5.2011 13:36:09   
natalijax
user posted image snađi se

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 7
7.5.2011 19:33:39   
Njofra
Eh baš bezveze, ali, ima i normalnih ljudi tak da recimo ja sam stavila oglas u oglasnik da prodajem autosjedalicu a odlučila sam se za to jer sam si razmislila to nije stvar koja će mi trebati više mali ju je prerasao a trenutno sam u takvoj situaciji da bi mi super bilo kad bi prodala tu sjedalicu da bi malom mogla kupiti drugu odgovarajuće kilaže i da kanim ju kupiti preko oglasnika a ne u trgovini, dakle on ju je prerastao, a vidi se da li je jedno dijete prošlo ili "čopor" djece. Sigurno mu nebi kupila neku koja je drž ne daj. Ja stvarno čuvam stvari pa tak očekujem i da ću nači očuvano nekaj.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
7.5.2011 20:47:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Njofra)
  Neposredna veza do poruke: 9
7.5.2011 21:28:42   
nemammaste
Svačim se jadni ljudi danas bave user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10
7.5.2011 22:01:03   
lavica81
svaštauser posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 11
8.5.2011 16:22:23   
TINAZG
a ima svašta, iako ne znam da li će uspijet prodati..
pa nisu baš svi prevaranti..ja prodajem sve stvari koje je moja prerasla... i kolica sad isto prodajemo... već sam i kupila puno stvari i dobila prekrasne robice gotovo nove po super cijenama.. treba samo biti pametan i oprezan... 

Paola 13.8.2008.

http://public.fotki.com/tinazg/

Ako se hoćete družiti ma FB, ja sam Dječja Robica

Ima me i na Njuškalu, ja san tinapv, na Kupi Prodaj tinapv1, uglavnom ne možete me fulat

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 12
8.5.2011 16:50:12   
mamice
A ja kupujem kolica i kinderbert al me strah preko oglasa kupiti jer neznam kaj cu dobiti za te novce mogu sve zakamuflirati pa bi nekak na preporuku ili od poznatih kupila al svi imaju kikice pa i sve treba jos

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu TINAZG)
Neposredna veza do poruke: 13
8.5.2011 16:52:17   
Indy
nikad ne bi kupila rabljeno, koristit ću, ali ću dobiti besplatno

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 14
8.5.2011 16:56:30   
mm1209
ima nas svakakvihuser posted image baš me zanima za koliko će ih prodati ako uopće proda user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 15
8.5.2011 21:38:07   
anuska08
Ajme stvrno ima svega... ne možeš vjerovati čime se sve ljudi bave!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 16
9.5.2011 12:29:21   
keksić
pa nazovi ju i pitaj....?

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 17
9.5.2011 15:19:02   
TINAZG
mamice pa ideš na lice mjesta pogledat kolica i vidiš da li su očuvana ili su u raspadnutom stanju... ja u svom oglasu imam npr. slike kolica s interneta samo da vide ljudi koji je to model i tako, znam da će ih doći vidjeti i uzeti ako im odgovara.. ne mogu baš zmuljat...ionako to ne šaljem poštom, mora se baš osobno doći po njih...user posted image

Paola 13.8.2008.

http://public.fotki.com/tinazg/

Ako se hoćete družiti ma FB, ja sam Dječja Robica

Ima me i na Njuškalu, ja san tinapv, na Kupi Prodaj tinapv1, uglavnom ne možete me fulat

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 18
9.5.2011 22:05:52   
LUNA000
Haaaa...ja sam silom prilika bila prvi put u "šopingu" rabljene autosjedalice..i javi mi se žena...jer sam objavila oglas da tražim tu i tu as koja mi treba za kolica...nigdje nisam navela da mi baš i treba baza...ja je nisam ni spomenula..i žena meni napiše lipo da prodaje i kolica, nosiljku i as sa bazom...može sve zajedno ili odvojeno, ja kažem treba mi samo as...ona meni odgovara i u email-u i na sms da je cijena as+ baze 300 kn...ja vidim slike..as..stvarno kao novo..zamolim ženu da me pričeka sa plačanjem i baš sam bila sretna što ču eto imati i bazu za as u toj cifri..ja uplatim novce čim sam mogla i prije dogovorenog roka..prijateljica mi preuzme to...(iako nisam naglasila prijateljici da treba biti i baza...) i kad je donijela do mene..ja vidim sve je stvarno kao novo ali bez baze...i pošto mi je žena bila zaista ljubazna djelovala bila sam uvjerena da je zaboravila poslati...i ja joj pošaljem sms..zahvalim se i upitam što je sa bazom..kako sam pitala tako se više nije javljala..i kad sam vidjela da se ne javljala..poslala sam nakon tjedana dana sms...pa e-mail...jr kako se nije javljala tako me sve više živcirala..jer nisu to neki novci..al meni je i to puno bilo da skupim..i na kraju mi se javi i kaže da se ona zabunila i da zapravo nema bazu...kao u žurbi je pisala pa sam je ja krivo skužila user posted image ..ja poludila..sva srića pa sam sačuvala sve poruke...i ona je sama u više navrata govorila as+baza...e onda joj nisam dala mira...jer sam se baš razočarala (vjerovatno da imam novaca nebi me bilo brige)...al na kraju je ponudila da če vratiti 80 kn..(vjerovatno je mislila da ču reči "ma ne treba"..ali ja sam pristala..pa se opet nije javljala..i onda sam joj poslala opet sms da mi javi kad uplati novce...pa je na kraju uplatila..al se nije više javila..a samo da se zna..gospođa je ugledna profesorica...toliko o mom iskustvu

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu TINAZG)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!