|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zagreb-kava
12.5.2011 12:47:46   
sufi
drage cure, ja na žalost neću uspjeti danas na susret user posted image user posted image user posted image ...nešto mi je iskrslo i trebala bi biti doma do 15:30,a bojim se da je to nemoguće...tj. uspjela bi valjda doć i upoznat se sa svima vama i već ići natrag....user posted image user posted image user posted image ..jako mi je žao jer baš sam se veselila,al eto..dolaze nam sve ljepši i sunčaniji dani tako da su ovakvi pozivi na druženje dobrodošli svaki tjedan i u svim kvartovima! tako će svi dobiti priliku da prisustvuju kolektivnom babinjaku mama i njihovih bubača i bubilica! user posted image

...ja sam prije svega MAMA :-)

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 126
   RE: Zagreb-kava
12.5.2011 18:54:18   
mayathebee
Sufi baš mi je žao kaj nam se nisi pridružilauser posted image , mi smo baš zakartale, jadna naša dječica u kolicima, trpjeli su nas puna 4 satauser posted image
Babe, što rečiuser posted image
Slikice stavim čim stignem!!!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu sufi)
Neposredna veza do poruke: 127
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!