Mery Du
|
super tema...a odgovor..hmmm...mogu postojat ako ima granica,ali ja osobno smatram da uvijek tu neko nekog zavoli i tad sve padne u vodu,da ja sad npr imam muškog prijatelja,muž bi mi dao papir za razvod,ali isto tako smatram da muški ženama mogu biti bolji prijatelji od žene jer među nama ženama uvijek postoje neka natjecanja u svemu a onako ih nema,..davno u mlađim danima imala sam super muškog prijatelja,ALI to je bilo prijatelstvo s povlasticama uvijek smo bili tu jedno za drugo,na kraju sam ga i zavolila ali je sve palo u vodu..danas,ja sam u braku.imam dječicu,muža s kojim sam sretna,ali opet njega kad sretnem,prođu me trnci jer je bio extra..i svi u to vrijeme su mislili da ćemo nas dvoje bit zajedno jer smo baš nekako bili par,ali se to nije dogodilo...ja sam se udala,njega stvarno nisam dugo vidila,a kad ga sretnem,padne pozdrav i pokoja riječ,ali kava nebi došla u obzir,mislim da mm to nebi razumio...tako da su mi ostale samo divne uspomene,koje čuvam samo za sebe negdje duboko u sebi...nemojte me krivo shvatit,sretna sam u svom braku i sve je na svom mjestu,ali nekako,taj "prijatelj" je ostavio trag u mom životu i žao mi je što nismo popili kavicu i popričali već godinama jer smo stvarno mnogo toga lošeg i dobrog prošli zajedno,ali takva je bila sudbina,i naši putevi su se razišli...ali da budem iskrena,nebi ni ja mm dopustila da ima neku prijateljicu s kojom se druži a da mene nema,ako je zajednička prijateljica,onda u redu,ali drukčije ne jer se ne uvijek,ali često nešto više desi...i tu nije niko kriv,to dođe spontano..