|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudnička knjižica
12.5.2011 15:08:18   
svrcica
Pozdrav svima,
Zanima me da li vi svi imate trudničke knjižice, jer to kod mog ginića nije praksa. Ja samo skupljam povijesti bolesti koje mi daje svaki put. Jedna prijateljica mi je rekla da te negdje ne žele poroditi bez toga, a uvijek zaboravim pitati kod ginića hoću li zbog toga imati probleme (pa ovo bi trebalo isto vrijediti, zar ne?)user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 20.6.2011 15:17:04 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: trudnička knjižica
12.5.2011 15:15:29   
anaxx
kupi trudničku knjižicu u narodnim novinama i neka ti ju potvrdi, zašto si stvarati probleme...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 2
12.5.2011 15:18:03   
mm1209
Ja sam ju dobila odmah i to moraš imati, kad sam vadila prve krvne pretrage također su me tražili trudničku knjižicu...Kako mu to nije praksa? Pa gdje zapisuje koliko si kila dobila, tlak, mokraća...ne razumijem stvarno 

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 3
12.5.2011 15:29:27   
TINAZG
meni ginić rekao odmah na prvom pregledu drugi put donijeti trudničku knjižicu, ja kupila u Narodnim novinama i gotovo...

Paola 13.8.2008.

http://public.fotki.com/tinazg/

Ako se hoćete družiti ma FB, ja sam Dječja Robica

Ima me i na Njuškalu, ja san tinapv, na Kupi Prodaj tinapv1, uglavnom ne možete me fulat

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 4
12.5.2011 15:32:10   
Cuca
pa koliko si trudna vec??? Ja sam ju dobila sa 9tj. i ne mogu razumit da to kod njega nije praksa..prvi put to cujem. To je obavezno, moras ju nosit u pravilu stalno sa sebom, jer tu ti pise sve otrudnoci i svakom pregledu. 

*Doris* 04.07.2009.

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 5
12.5.2011 15:33:56   
pincirotvajler
imala ju od 7og tj

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Cuca)
Neposredna veza do poruke: 6
12.5.2011 15:59:12   
S84
Ja od 12.tj imam trudnicku, a rodica mi isto nije imala trudnicku, vec samo papire od ginekologa. To donila na porod i nitko joj nije radio probleme. Meni isto draze da je imam :)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
12.5.2011 16:04:59   
ruwenzor
ja je dobila odmah kad sam zatrudnila, frendica nije, a kod iste gin smo. ona je rodila na sv. duhu prije 2 mj, nitko je nije pitao za trudničku

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 8
12.5.2011 18:21:58   
ikica84
dobila od ginek cim mi je utvrdjena trudnoca user posted image .kad dodjes u bolnicu odmah traze trudnicku user posted image mislim da je praksa da se ima knjizica...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 9
12.5.2011 19:30:48   
m600
imala u 1. trudnoći,sad nemam,imam samo povijest bolesti... kod nas ne rade probleme zbog toga... pa imaš sve..po meni je to isto,bilo u knjižici ili na papiru svejedno,bitno da si redovita i da kontroliraš trudnoću... user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 10
12.5.2011 19:34:13   
cuba
Ja sam trudničku knjižicu dobila na prvom pregledu sa 6 tjedana. Uvijek sam je imala sa sobom. Nisam je kupovala već mi je ginekolog dao.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 11
12.5.2011 21:43:34   
pepeljuga
Kod gina u Zg nemam knjizicu nego svaki put novi papiruser posted image  ovaj u Zd otvara knjizicu zbog bolniceuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 12
12.5.2011 21:45:31   
BUMBI
Ja sam trudničku knjižicu dobila na prvom pregledu sa 6 tjedana. Uvijek sam je imala sa sobom. Nisam je kupovala već mi je ginekolog dao.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 13
12.5.2011 22:09:03   
svrcica
Ma sestra mi je rekla da kod mog ginića nema trudničke knjižice, da to kod njega nije praksa... Trudna sam 20 tjedana i za svaki posjet dobijem papir, pa i tu piše koliko sam kila dobila, koliko je user posted image velik.... Uglavnom više-manje pitat ću za svaki slučaj hoće li biti poteškoća zbog toga... user posted image valjda neće 

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 14
13.5.2011 7:45:48   
Bebys
taj ginic ocito uvodi EU praksu...ali to nije ni dobro ni pametno...user posted image

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 15
13.5.2011 8:47:36   
ardnas
Nije trudnička knjižica nužna, ali na svojim papirima povjesti bolesti, moraš iamti sve zapisano, potpisano od strane doktora sa datumima i štambiljima.

strpljen spašen

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 16
13.5.2011 10:07:22   
tita
Ja sam je dobila čim mi je potvrdjena trudnoča!!!A što se tiče te knjižice treba dok si trudan ,a kasnije te niko ne pita ništa ,a za bebu u mojoj knjižici nisu ništa zapisivali kad se rodila a na zadnjoj stranici ima kilaža krvna grupa itd,o tome niko ništa!

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

(Odgovor članu ardnas)
Neposredna veza do poruke: 17
13.5.2011 10:16:45   
lavica81
IZVORNA PORUKA: tita

Ja sam je dobila čim mi je potvrdjena trudnoča!!!A što se tiče te knjižice treba dok si trudan ,a kasnije te niko ne pita ništa ,a za bebu u mojoj knjižici nisu ništa zapisivali kad se rodila a na zadnjoj stranici ima kilaža krvna grupa itd,o tome niko ništa!

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 18
13.5.2011 10:58:16   
svrcica
Pa.... čovjek je stranac .... Ali odličan je i iako sam se odselila iz Zg ostala sam kod njega. Stvarno se brine i sve ti objasni i 5 puta ako treba, ne moraš ga ni pitati. Kad god dođem prvo pročita sve što je do sada napisao, tako da ako je i bilo kakvih problema ili tako nešto, ne moraš mu svaki put objašnjavati...  Neki dan sam bila kod njega na ultrazvuku i dao mi je hrpu sličica mog sineka .
Inače, svaki papir je uredno potpisan i požigan i sve je napisano tamo. Hvala cure, ja ću nastavljat skupljat svoje papiriće, pa će to biti to user posted image .

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 19
13.5.2011 18:53:09   
ruzicabos
cure ne mora se imati trudnicka knjizica jer ju ja nisam imala u prosloj trudnoci pa ni sad je nemam jer se sve vodi u kompijuteru tak da svaka bolnica u kojoj dodes roditi ima sve podatke o tebi i bebici kak je napredovala u trudnoci i tak da nema frke i ja dobijem list povjest bolesti na zadnjem pregledu zaboravila ponjeti a on meni nema veze da ima sve u kom,od pregleda !!!!!

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 20
13.5.2011 20:52:24   
LUNA000
Usve tri trudnoće sam je dobila od svog gin.

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu ruzicabos)
Neposredna veza do poruke: 21
13.5.2011 21:11:59   
Indy
odmah kod prve kontrole doktorica izvadila knjižicu iz ladice i ispisala, platila je kod sestre 20kn. redovito sve u nju upisuje, kako sada tako i u prvoj trudnoći

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 22
14.5.2011 14:13:27   
hardcandy
Meni u trudničkoj knjižici piše djevojačko prezime a rodit ću pod udanim prezimenom. Hoće li to raditi probleme u rodilištu?

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 23
14.5.2011 14:19:10   
breskvica22
sada trudnicku knjizicu moras sama kupiti u narodnim novinama. ja koliko znam i imam iskustva ju moras imati. meni ju svagdje traze.
kupis ju i tvoj ginekolog vodi u njoj evidenciju i nosis ju stalno sa sobom

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 24
14.5.2011 22:08:20   
ruzicabos
ko da nismo iz iste drzaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!