Poziranje poznatih trudnica za časopise (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mm1209 -> Poziranje poznatih trudnica za časopise (12.5.2011 16:13:50)

Baš sam naišla na stranicu sa slikama poznatih trudnica, odnosno golih poznatih trudnica kad su se slikale za razne časopise...
Što vi mislite o tome?
Jeste li za ili protiv takvih fotografija u javnosti?
Sviđa li vam se ili ne...?

pincirotvajler -> RE: Poziranje poznatih trudnica za časopise (12.5.2011 16:37:47)

baš gola gola i ne,al u donjem rublju i obučena da

mm1209 -> RE: Poziranje poznatih trudnica za časopise (12.5.2011 16:42:09)

Meni je ok kad su u donjem rublju, ali vidjela sam jednu sliku Heidi Klum, potpuno gola i poza joj je užas, ne izleda uopće primjereno

mirna -> RE: Poziranje poznatih trudnica za časopise (13.5.2011 9:58:00)

Nemam nista protiv toga. Tijelo trudnice mi je prekrasno. Sama se ne bi gola slikala...

Ako mogu raznorazne vulgarne gole cure objavljivati, zasto onda ne i gole trudnice. U trudnici nema nista vulgarno, naprotiv samo lijepo i cudesno...

tita -> RE: Poziranje poznatih trudnica za časopise (13.5.2011 10:00:36)

IZVORNA PORUKA: mirna

Nemam nista protiv toga. Tijelo trudnice mi je prekrasno. Sama se ne bi gola slikala...

Ako mogu raznorazne vulgarne gole cure objavljivati, zasto onda ne i gole trudnice. U trudnici nema nista vulgarno, naprotiv samo lijepo i cudesno...

Baš tako!!!!

Bebys -> RE: Poziranje poznatih trudnica za časopise (13.5.2011 14:01:11)

gola to je NEMORALNO...naravno..
a u donjem rublju ok...

Bebys -> RE: Poziranje poznatih trudnica za časopise (13.5.2011 14:07:29)

http://www.net.hr/ljepota/page/2010/12/15/0616006.html

evo nasla sam bas nesta o tome...

Ruža -> RE: Poziranje poznatih trudnica za časopise (13.5.2011 14:22:44)

IZVORNA PORUKA: mirna

Mirnić u potpunosti te potpisujem, do sada nisam vidjela ni jednu vulgarnu sliku gole trudnice.
I meni je žao što nemam jednu takvu, naravno sa pokrivenim detaljima i ne za javnost...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: [1]