|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zagrepčanke na kavi....
12.5.2011 20:02:44   
modesty blaise
Evo da objelodanim da smo se danas uspjele naći na kavici i šetnjici.... Došle su Patka, Mayathebee,Tyna i moja malenkostuser posted image
Naravno i naša dječica ....Tanjuška je bila kao princeza među tri mušketira Ivanom, Franom i Sebastianomuser posted image
Mogu reči da mi je jako drago kaj smo se našle i upoznale i da su cure mrak...sve odreda
Šetale smo se , neki klinci su uspjeli zaspati, a drugi su samo uživali u prekrasnom danu....user posted image
Uspjele smo i sjesti i popiti kavu i lijepo potrošiti 4 sata na jako ugodno druženje. Maya nam je kao domaćin (jer smo se našle na njenom teritoriju) pripremila i kiflice za počastiti se .... Bravo Mayo user posted image
Bebači su nam se malo i podružili...Fran i Sebač su čak i neš raspravljali al nismo uspjele ulovit tematiku..hehe, ko zna kaj su si oni pričali...
Ma svi su bili preslatki i mame također....cure jedva čekam da ponovo upriličimo čvenk
user posted image user posted image
Pusa svima!!!!!

< Poruku je uredio modesty blaise -- 12.5.2011 20:03:42 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zagrepčanke na kavi....
12.5.2011 20:29:41   
drugasrecica
Bravo cure user posted image user posted image  Lijepo je nakon virtualnog upoznavanja i komunikacije upoznati ljude na onaj dobri ''stari'' način user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 2
12.5.2011 20:30:34   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 3
12.5.2011 20:32:24   
modesty blaise
Metnula sam par slikica u album ...ali čekam da ih i Mayathebee stavi jer brijem da ih ona puno više ima i da su ljepšeuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 4
12.5.2011 20:36:10   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast cure na druzenju!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 5
12.5.2011 21:17:40   
cuba
Ma user posted image user posted image user posted image  cure na druženju. Baš mi je drago da ste se napokon i upoznale, uživale u kavici i druženjuuser posted image
Idem pogledat slikice user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 6
12.5.2011 21:19:29   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
12.5.2011 21:24:13   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Ma user posted image user posted image user posted image  cure na druženju. Baš mi je drago da ste se napokon i upoznale, uživale u kavici i druženjuuser posted image
Idem pogledat slikice user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 8
12.5.2011 21:25:34   
mayathebee
Modesty, super ti je sažetak našeg družnja, sve potpisujem!!!user posted image
Drago mi je da ste došle na moj teritorij, kiflice su bile sitnica i dobrodošlicauser posted image
Baš nam je bilo super, i jedva čekam novo druženje, nadam se da ćemo svojim slikicama privući i druge cure sljedeći puta!!! Puse današnjim babamauser posted image i klincima koji su bili savršeniuser posted image user posted image user posted image
Evo čim malac zaspe......slike slijedeuser posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 9
12.5.2011 22:13:47   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Modesty, super ti je sažetak našeg družnja, sve potpisujem!!!user posted image
Drago mi je da ste došle na moj teritorij, kiflice su bile sitnica i dobrodošlicauser posted image
Baš nam je bilo super, i jedva čekam novo druženje, nadam se da ćemo svojim slikicama privući i druge cure sljedeći puta!!! Puse današnjim babamauser posted image i klincima koji su bili savršeniuser posted image user posted image user posted image
Evo čim malac zaspe......slike slijedeuser posted image

ajde jedva čekam...ti si slikala ko pravi profićuser posted image ....nadam se da će mišić brzo zaspati u pravom krevetiću...ispruženuser posted image ...

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 10
12.5.2011 22:59:49   
tyna
curke, hvala vam na današnjem druženju, bilo nam je jako lijepo i ugodno, a maya me oduševila kao domaćinuser posted image  nadam se da ćemo uskoro ponoviti šetnjicu i kofi jer fran nije stigao sve još ispričati sebačuuser posted image  a i tanjuški će uskoro sigurno još jedan zubić, pa da i to prođe bezbolnouser posted image  puse svima i jedva čekam da se opet isklaframo uživo :****

Neposredna veza do poruke: 11
12.5.2011 23:58:01   
lilia
Cure vidjela sam slike, sve ste simpa i vidi se da ste se lijepo družile.user posted image
Imate preslatku dječicu.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu tyna)
Neposredna veza do poruke: 12
13.5.2011 0:18:02   
mm1209
IZVORNA PORUKA: lilia

Cure vidjela sam slike, sve ste simpa i vidi se da ste se lijepo družile.user posted image
Imate preslatku dječicu.

Potpisuje, djeca su preslatka! Zavidim vam na druženju...user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 13
13.5.2011 11:41:48   
berny
baš lijepo. vidjela sm slike. svi ste mi baš slatki.user posted image

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 14
13.5.2011 14:27:30   
Ruža
Bravo curke.user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 15
13.5.2011 23:20:02   
maryann01
baš vam je bilo super dječica su preslatka i vidim da ste se lijepo družile i ja bi malouser posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 16
13.5.2011 23:26:48   
pticica
IZVORNA PORUKA: lilia

Imate preslatku dječicu.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!