pako -> nakon duuuugo vremena..:))) (13.5.2011 8:53:41)
|
evo i mene opet.......[sm=smiley1.gif] ajme svašta se kod mene izdogađalo[sm=bravo.gif] moje manje čudo navršilo je godinu dana, sav je zvrkast.....mislim da će biti pravi hahar kad odraste.....ne da će biti, već je[sm=jezicek.gif]...ništa neće slušati....samo zaje.....[sm=smiley36.gif]....kopira bracu u svemu, i u većini toga dobrano uspjeva[sm=bravo.gif]....hodamo kao što znate naveliko, trčimo bolje reči, vozim sam guralicu i mali biciklić....obožavam peseke, dok ih se veliki braco boji.....stalno sam gladan..mogao bi cijeli dan nešto žvakati[sm=smiley36.gif] ali nikako da počnem pričati.....znam samo njam-njam i tata, naravno tata sav ponosan.....a veliko čudo navršilo je tri godine(ajme kako vrijeme ide).....pravi sam frajer, ali sam u fazi kada neću baš slušati i ako nije po mome onda ću cviliti i plakati, pa ako baš treba i za svaku sitnicu[sm=smiley36.gif]......svaki dan sve više i više priča i iznenađuje me koliko kuži i kopča sve....jako je pametan.....ali največa boljka mi je maznuti braci dudu i gristi je sastrane do besvjesti[sm=smiley36.gif]..idem u vrtić ali u zadnje vrijeme mi se nekako baš i nejde jer bi radije bio kod dede di i braco.....joj ima toga još puno...... nego moram se pohvaliti da smo prodali zemlju kod svekra i svekrve i da ćemo dobiti stan.....ajme jedva čekam da se riješimo ovog podstanarstva......to će bti mali trosoban stan od 42m2.....mali ali naš.....jooooj.....baš sam sretna......[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] p.s.nadam se da vas nisam puno izgnjavila......pusa cure!!!
|
|
|
|