|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sladoled
15.5.2011 14:22:39   
natalijax
kad ste vi uvele sladoled svojim klincima ,ja sam svom dala al zgrijani što mislite kad dođu žege jel može normalno da jede ko sva djecauser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sladoled
15.5.2011 14:24:56   
pincirotvajler
licne malo s nama a neznam kad ću mu dat baš da jede sam

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
15.5.2011 14:28:31   
BruMa
Mi smo nedavno Mateu kupili kornet od čokolade.Nije se buniouser posted image .Tu i tamo dobije malo sladoleda i iz čašice.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
15.5.2011 21:44:42   
MaTana
Nato moja je prošle godine bez problema klopala sladoled i kornet i onaj na štapiću...
Bez problema mislim na zdravlje, cijela bi se uljepila s njime tako da je to obično bila avantura poslije dolaska sa plaže u kupaćim gačicama i prije tuširanjauser posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 4
15.5.2011 21:47:50   
malizia
IZVORNA PORUKA: natalijax

kad ste vi uvele sladoled svojim klincima ,ja sam svom dala al zgrijani što mislite kad dođu žege jel može normalno da jede ko sva djecauser posted image

jao nato zgrijani user posted image user posted image user posted image , ma daj mu sladoled neka dijete licka, ti dokrajči, tako je kod nas user posted image .

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
15.5.2011 21:48:30   
pepeljuga
Moji jedu od godine i to uzivaju u njemu kao i jauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 6
15.5.2011 21:51:30   
cuba
Ja sam ga isto R već nudila ali moj dok nešto proba to je već problemuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 7
15.5.2011 22:47:22   
Ruža
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Moji jedu od godine i to uzivaju u njemu kao i jauser posted image user posted image user posted image

Potpisujem.
Uživa još od vremena iz trbuha i bome smo veliki potrošači sladoleda.user posted image user posted image user posted image
Samo mu daj da papa.user posted image  

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 8
15.5.2011 23:07:25   
pticica
IZVORNA PORUKA: Ruža

Potpisujem.
Uživa još od vremena iz trbuha i bome smo veliki potrošači sladoleda.user posted image user posted image user posted image
Samo mu daj da papa.user posted image  

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 9
16.5.2011 22:14:21   
Nika 24052006

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 10
17.5.2011 9:35:16   
malatajna
Mi smo dali svojoj curki i prije godine, da proba i jako joj se svidjelo. Nije da sada pojede puno. lizne par puta i onda mama dokrajči...user posted image

Dvije princezice... 28.10.2009. i 16.4.2011.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!