njanja -> RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? (16.5.2011 11:40:53)
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 činjenica je da ja odkad imam bebu imam i nekolicinu novih prijateljica koje takoder imaju bebe jer imamo hrpu zajednickih tema.isto tako mi je jasno da sam se udaljila sa frendicama koje nemaju djecu jer ja njihom tempo nemrem i ne želim pratiti.i mislim da je to normalno, bas sam neki dan rekla best frendici da bumo sve to nadoknadile kad i ona rodi bebicu, pa bumo opet na istpj valnoj. Moja naj frendica (ja sam joj vjenčana kuma) je rodila kada je imala 24, ja 23...ja sam taman završavala fax, tražila posao i kako je njen mali rastao, tako sma ja sve bila zaposlenija i sve manje imala vremena za nju....Dolazila sam na svaki njegov rođendan, njen rođendan, 1 mjesečno smo izašle van u šetnju, ali mogu reći da smo se udaljine u odnosu na ono prije, a sad pogledam, zapravo smo živjele svaka svoj život...Ona mi je jednom rekla i zo joj nikada neću zaboraviti jer je bila poštena i realna: "Znam da sad nemaš vremena da se družimo kao prije, ali vidjeti ćeš kada i ti budeš imala djecu, lakše će nam biti družiti se"....Drugo dijete je rodila 7 mj prije neg ja Jana i sada vikendima uživamo na plaži dok nam se djeca igraju mi čakulamo, sunčamo se i tračamo....Naše prijateljstvo, iako ne tako intentivno, NIKAD nije došlo u pitanje i traje već 20 godina..... Životne situacije nas rastavljaju, svako ima svoje probleme, posao, manjak vremena, ali ako su prijateljstva prava, tada se ona samo malo udalje, ali NE NESTAJU....MIslim da svi trebamo imati razumijevanja i oni koji imaju djecu za samce i oni koju su bez djece za obiteljske ljude.... A Točkicu ću potpisati-na porodiljnom sam ja doživjela da su se frendice bez djece udaljile od mene (kao ja nekada od moje H. iz gornje priče), ali sam upoznala brdo novih ljudi i pojačala prijateljstva s nekim curama iz djetinjstva koje su isto bile na porodiljnom....
|
|
|
|