bubaMaja -> RE: blizanci i jaslice... (17.5.2011 12:56:59)
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: bubaMaja njanja postoje pojedinci koji nisu spremni prilagoditi sebe kako bi bili bolji u svom poslu, ali većina odgajatelja i radnika u vrtiću je pozitiva.. iako si imala problema s određenim odg. s kojim i drugi roditelji imaju problem svejedno bi uvijek preporučila svoj vrtić, zašto ako misliš da je za sve potrebno povući neku tužbu, povišene tonove i slično??? PS: Ne mislim te niti uvrijediti niti išta slično, samo pitam Ajmo se pliz čuti na telefon ili vidjeti uživo jer znaš o čemu pričam...ovako samo uzurpiram Eleninu temu.... što se tiče ovoga što pitaš, ja sam 18 mj bila fini dobar roditelj....kad sam digla frku (ali pazi VRLO PRISTOJNO, čak štoviše i EMOTIVNO, dakle bez bezobrazluka, samo kao jedna zabrinuta mama), onda se sve PROMIJENILO....znači dok sam bila pristojna i pokorna, ništa se nije mijenjalo.... Kod Eleninog slučaja, ona mora reagirati prije: MOLBOM, opskrbiti se pravnim savijetima (zakon je tu radi nas, a mi ga ne znamo čitati) da reagira UNAPRIJED, a ne UNATRAG.... ok, sve ok.. ja stvarno ne mislim nikoga niti napadati niti išta slično... glavno da se tvoj problem riješio na pozitivu pogotovo radi Jana ))))))))))))) djeca su nam svima na prvom mjestu...
|
|
|
|