Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC 17.5.2011 18:43:13
|
|
|
|
jelenna
|
upravo taj ugovor o radu treba koji vas poslodavac ne zeli produziti,kopija rodnog lista i izjava supruga da ostatak porodiljnog ide u vasu korist tj da ga on nece koristit
|
|
|
|
RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC 17.5.2011 19:08:56
|
|
|
|
S84
|
Inace se to predaje s 5 mj... Ako zelis kontinuirane uplate
|
|
|
|
RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC 17.5.2011 23:35:57
|
|
|
|
modesty blaise
|
ma možeš predat i s malo zakašnjenja...ja skroz zaboravila i kad mi je mali imao 6,5 mjeseci ja se sjetila na to...nazvala HZZO i pitala kaj da sad radim da ne zgubim naknadu..rekli mi da donesem potvrdu od poslodavca da se nisam vratila na posao niti koristila godišnji odmor,kopiju rodnog lista od maloga i nek to sve donese mm tak da odma tam potpiše da se odriče prava na porodiljni...i sve nastvila normalno primat odi sutra tam ili nazovi i iznesi problem pa bu ti rekli kaj da delaš držim fige da prođe ko meni
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC 17.5.2011 23:45:34
|
|
|
|
S84
|
Pa naravno da se moze zakasnit, nece se naknada izgibit. No ako je to kasnjenje iza obracuna hzzoa onda uplata kasni jedan mjesec pa dobijes dvije u sljedecem. Mozda to nekom znaci!
|
|
|
|
RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC 19.5.2011 10:28:16
|
|
|
|
maja
|
A ja došla tamo sa 6 mjeseci i rekli mi da mi se automatski produžilo A nisam bila u radnom odnosu pa vjerovatno zbog toga!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC 19.5.2011 10:33:34
|
|
|
|
mariola
|
Ako ti poslodavac ne želi produžiti ugovor, ako imaš uvjete za novčanu naknadu od biroa, odi prvo k njima pa onda na produljenje porodiljnog.
|
|
RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC 19.5.2011 13:02:03
|
|
|
|
MALI MEDO SPAVA
|
IMAM 1 GOD RADA BEZ PRESTANKA.NIKAD NISAM KORISTILA NAKNADU S BIROA! PUNO HVALA NA POMOĆI!SVIMA!
|
|
|
|
RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC 19.5.2011 13:03:47
|
|
|
|
MALI MEDO SPAVA
|
MARIOLA, ŠTA SE MOGU UBRAT PARE I OD BIROA I OD SOCIJALNOG?ILI?
|
|
|
|
RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC 19.5.2011 13:28:59
|
|
|
|
mariola
|
Imat ćeš pravo kad ti djete napuni godinu dana. Sad se moraš na jedan dan prijaviti na hzz, podnjet zahtjev za novčanu naknadu, uzet od zavoda potvrdu da si nezaposlena i s tom potvrdom otić u HZZO. HZZ će te odjavit i prekinut novčanu nakon par dana kad dobije rješenje da si produžila porodiljni. I onda kad ti dijete napuni godinu, u roku od mjesec dana se ponovo javi na HZZ i oni će ti napravit ponovo zahtjev za novčanu pa ćeš je tek tad dobiti.
|
|
RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC 19.5.2011 13:31:53
|
|
|
|
MALI MEDO SPAVA
|
OK!HVALA!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!