belst -> RE: Petrova (10.9.2014 21:39:41)
|
Ja sam tek nova trudnica, termin nam je 05/2015, ali ovo nam je 4. beba tako da sam ja već jaaaaako iskusna - ALI: nisam nikada do sada rodila u HR ( već u Njemačkoj), sada ćemo dobiti malog Zagrepcanina/ku, pripadamo Petrovoj prema adresi - bila bi jako zahvalna ako se javi još koja mama sa novim informacijama (prošle postove sam pročitala, hvala, svi su korisni) jer ja nemam uopće predodžbu kako to ovdje izgleda. Nisam inače nikakva paničarka ni princeza na ženu graška, dapače - obrnuto, ali neke stvari koje ovdje čitam su mi potpuno strane i čudne (a neke iskreno i jezive), poput: klistira, boksova, činjenice da muž može biti sa menom tek u tom boksu, nekakv tečaj ? ( ok, to nije strašno , samo je nepotrebna komplikacija), i tako još neke stvari, da ne nabrajam- uglavnom one koje se ni vama vjerovatno ne sviđaju. Dakle, četvrti porod a u mnogim stvarima će mi biti prvo iskustvo.... Zato jedva čekam i dalje vaše komentare i savjete ! Ako nekoga zanima koje to stvari su meni ovdje nezamislive i čudne (iz priča žena koje su rodile u HR) uspoređujući sa praksom u zapadnim zemljama, pitajte- rado pišem ! (možda neka druga tema za to ? ) Puse svima !!!! [sm=bravo.gif] [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|