|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Čudni zvukovi
22.5.2011 22:50:00   
natalijax
Dal vaš bebyfon hvata čudne zvukove,moj svaki 15 sekundi piiiiip već dva sata,već me strah da mi nisu vanzemaljci u dvorištu
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Čudni zvukovi
22.5.2011 23:26:28   
lilia
Naš hvata svu dječurliju iz zgrade i okolice tako da smo prvu večer kad sam ga uključila doslovno svakih pet minuta trčali u sobu a naš je spavao ko top.
A i ne treba nam jer drekavac kad zadreči tresu se zidovi..user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
23.5.2011 11:55:18   
bubaMaja
prebaci na drugu frekvenciju (ako imaš tu opciju) mi smo naučili razlikovati zvukove jer nama hvata i naše zvukove dolje koliko je jak.. a isto smo se natrčali prvih dana )))))))))

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 3
23.5.2011 12:10:44   
ama

IZVORNA PORUKA: natalijax

već me strah da mi nisu vanzemaljci u dvorištu

user posted image user posted image user posted image legenda si....user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
23.5.2011 12:35:04   
lilia
Na kraju smo ga spremili, smeta mi kad šumi.
Već mi se uho izoštrilo pa ga odmah čujem.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 5
23.5.2011 22:02:53   
mamacita
Ja sam to koristila samo kratko sa jednim djetetom. Upravo su me ti sumovi i krckanje na liniji smetali. I onako kada je beba zaplakala bez greske sam ju cula i odmah se odazvala. Nakon toga, nikad vise.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!