sirenas -> RE: Turska ili Grčka (15.6.2011 15:09:49)
|
IZVORNA PORUKA: zara13 ma sve ti stane u kofer ja nosila robe ko za mj dana[sm=smiley36.gif] ali ti još možeš imati i ručne prtljage a to ti ne spada u tih 15 kg muž i ja samo još ruksake nosili i ja još dodatno torbu,tak da pol stvari nisam ni koristila.neznam ti za grčku i tursku al nama je u tunisu bilo predivno bili smo u hotelu sa tri zvjezdice mogu reči da su naši neki takvi sa pet zvijedzica ,hotel je zagrađeni niko nemože uć bez narukvice njihove policja stalno šeće po plaži,imaš ju na svakom uglu doslovno a ljudi su preljubazni za 7 kn napojnice nas je konobar dvorio 7 dana ,uvijek bi nas čekaalo sve na stolu,more je čisto ,nama predivno da nisam rodila ove god mislim da bi opet bili tamo na ljetovanju,zato sad čekamo da bebica malo naraste pa da idemo opet.sam ne u osmom mj jer je prepakleno vruće[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Hvala na odgovoru, Uopće ne sumnjam da si se loše provela ,ali nekakose strah uvukao u mene i čekam bolja vremena za ići u Tunis.A to ti vjerujem za napojnice da su te dvorili i služili svo vrijeme. Kakav je običaj u Turskoj sa napojnicama,dali se davaju ,ako da kome i koliko[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|