bubaMaja -> RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj (26.5.2011 15:44:42)
|
Kao što se i mi moramo vratiti na posao, tako se i one moraju vratiti na posao.. to što one nemaju tako povoljne ugovore kao mi ))))) od godinu dana - to je cijena slave i novaca koje one zarađuju.. naravno da tu ima i genetike, i načina poziranja, i osobnih trenera, i nutricionista, i plastičnih kirurga i naravno brdo photoshopa, ali to je cijena slave.... da meni netko non stop belji u kuću dok sam sa svojim djetetom i ja bih imala 20 kila manje [sm=smiley2.gif] - sve je to stres... iz svoje kože nitko ne može, kako mi iz svojih debljih, tako ni one iz svojih koščatih... ali neću si dati za pravo da par godina nakon poroda izgledam kao da sam još trudna.. nakon prvog vremena tijekom kojeg je bebač na prvom mjestu, trebamo se posvetiti povratku svoje linije (koliko se može) ako ništa drugo onda da nas ovakve teme uopće niti ne bi zanimale, radi svoga muža, radi sebe, radi primjera svom djetetu sutra... lijepo kažu devet mjeseci se debljaš - toliko imaš pravo ih i skidati! ako i nakon toga budem nezadovoljna vlastitim izgledom onda ćemo razgovarati o nekom stresu!! do tad... nezadovoljna sam što nemam dovoljno novaca da si kupim svu garderobu koja bi mi danas pristajala pa hodam u krpama (s obzirom da sam zimska trudnica ni ta mi roba više ne odgovara).... eto ja sam nezadovoljna [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|