Pitanje za Splićanke (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Rebeka -> Pitanje za Splićanke (2.6.2011 11:23:16)

MM i ja smo odlučili u subotu napokon obaviti shopping za bebu i mene. Dakle kupili bi sve:krevetić, komodicu, kolica, opremu za bolnicu (robica, benkice i sl.), kao i opremu za mene (spavaćice i ostalo sve što je na popisu za mamu i bebu).
Budući da je u Dubrovniku izbor jako mal a i cijene nisu baš prikladne, zanima nas Split, odnosno gdje poći i gdje se te trgovine nalaze.
Cuba mi je bila preporučila Emmezetu, ali ne znam točno gdje je, dugo već nisam bila u St.
Osim Emmezete što mi još preporučujete?
Bilo kakav savjet je dobrodošao i unaprijed vam se zahvaljujem...

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

lilia -> RE: Pitanje za Splićanke (2.6.2011 13:06:10)

Koliko ja znam imaš tintilinić i adax u jokeru
U koteksu je nekakav dućan sa dječjom robicom
U Split 3 također ima dječjih dućana (ulaz u Split, malo prije bolnice Firule)
u centru grada kraj Marmontove se nalazi Chicco
Iana je na Peristilu odmah kod crkve sv. Duje
To je ono što ja znam ali nadam se da će ti cure iz Splita još više znati.

Gianna -> RE: Pitanje za Splićanke (2.6.2011 13:16:09)

IZVORNA PORUKA: lilia

Koliko ja znam imaš tintilinić i adax u jokeru
U koteksu je nekakav dućan sa dječjom robicom
U Split 3 također ima dječjih dućana (ulaz u Split, malo prije bolnice Firule)
u centru grada kraj Marmontove se nalazi Chicco
Iana je na Peristilu odmah kod crkve sv. Duje
To je ono što ja znam ali nadam se da će ti cure iz Splita još više znati.

Potpisujen Liliu, a Emmezeta ti je U Kaštel Sućurcu, na samom početku!1 Sretno u shopingu i nemoj se preforsirati...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

drugasrecica -> RE: Pitanje za Splićanke (2.6.2011 14:24:40)

Savjetovala bih ti da ideš u neki centar jer je tamo sve na jednom mjestu, a po gradu su svi raspršeni pa bi puno vrimena izgubila hodajući od jednog do drugog. Ja bih prvo obišla City centar one, najnoviji trgovački centar, ogroman je i čini mi se da imaš najveći izbor dječjih dućana. On ti se nalazi na ulazu u Split, skreneš kao da ideš na Lovrinac, moraš pratit oznake i ne možeš se izgubit. Nije loš ni Joker centar a Emmezeta ti je kod Kaštela, između Solina i Kaštela kad se ide starom cestom uz more, dakle ne magistralom. Sretno u kupovini [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Marta j -> RE: Pitanje za Splićanke (2.6.2011 14:33:52)

Obidi joker,emezetu i city centar u njemu imas C&A ja sam tamo nedavno kupila super stvari za bebu a sve su pamucne i sebi sam tamo uzela spavacicu jer ima odjel za trudnice.
Meni bodici njihovi su super i kupila sam sada za bebu a i za M samo steta sto nema preko broja 92.
Iz turbo limaca mi bodici uzas pa nemoj uzimati u pranju se iskrive.
Imas preko njihove web stranice naruciti jeftino posteljinu i ogradice za krevet ja sam tako dode ti za dva dan i ok je..

Meni su naj krevetici u adaxu a on ti je u jokera.

Trebati ce ti cijeli dan za sve obici[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]samo polako nemoj nagliti.

Rebeka -> RE: Pitanje za Splićanke (2.6.2011 17:02:02)

Cure, zlatne ste...
Hvala vam najljepša na savjetima...
Nadam se da će biti lijep dan i da ću biti zadovoljna i ne previše umorna...
Iskreno, jedva čekam-a obavijestit ću vas o svemu kako je prošlo...

Stranica: [1]