MKata -> RE: Naljutila me teta (23.9.2011 23:37:11)
|
Nevezano direktno za ovaj konkretni problem, ali pišem jer je i mene naljutila teta. Mi smo sad s godinu ipo krenuli u jaslice. Još smo prošli tjedan bili na privikavanju, ali je taj tjedan trebao ostajati sam cijeli dan, spavati u vrtiću i da u 14h dođem po njega. Itako ga ja u pon i uto ostavim ipak samo do 13h jer sam ih zvala pa su mi rekli da ne spava i da mogu doći po njega, a u srijedu ga ostavim jer mislim da bi se trebao priviknuti na taj raspored i tako... UGL, dolazim u srijedu u 14h i kucam na vrata. Nitko me ne čuje i u tom trenutku N počne plakati (možda me vidio, možda mu je bilo dosta jaslica, možda...), a teta na njega drsko povišenim tonom "Šta je N? Šta je sada?"...grozno mi je to bilo zazavučalo...u stilu "šta si dosadan više? šta sad hoćeš?". Nakon toga pozvonim, čuju me, otvore vrata i N odmah dođe do mene kad ono...gori!! Ja kažem da ima temperaturu i kako da me nitko nije zvao da dođem po njega (jer su na roditeljskom rekli da kad se djetetu dogodi tako nešto da se BEZ ODGAĐANJA MORA doći po njega), a one meni "stvarno? ma možda je to od plakanja"!!! Mislim...pa nije beba pa da on 3 sekunde plakanja ima temperaturu preko 39!!! Tlak mi je bio na 1000!!! Kao prvo ne skuže da je dijete u tempperaturi, a kao drugo izderava se na njega...i ne zato što je to moje dijete, nego i na bilo koje drugo zašto treba vikati??
|
|
|
|