|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pozivam vas na berbu trešanja :))
6.6.2011 14:48:55   
ELENA35
da,da..u mom dvorištu imam veliko drvo trešnje,toliko je rodila kao i svake godine i na žalost,nikad ju ne uspijemo obrati,ni mi,niti susjedi ,prijatelji..To je ona velika debela sočna trešnja hrušt i sad je još jedno tjedan dana za klopu onda će biti prezrela za jelo i puna stanovnikauser posted image user posted image user posted image user posted image ..
Pa ako netko želi druženje,uz kavicu,i da si nabere trešanja koliko može ponesti i uz sve to da se i upoznamo,biti će mi drago da dođeuser posted image ...
Ako možete ujutro,bilo bi genijalno,pošto popodne imam nekih obaveza a i vrijeme nas zeza,kao npr sada...

Eto,tko voli-nek izvoli,biti će mi dragouser posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pozivam vas na berbu trešanja :))
6.6.2011 14:50:25   
pticica
eh sto nisam blizeuser posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 2
6.6.2011 14:56:52   
ribica1
uffff i ja bi da sam bliže, ma nije mi još tako ni daleko al ne mogu dalje kauča nažalostuser posted image
inače bi me moj mm doveo sigurno!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 3
6.6.2011 14:59:36   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: ELENA35

da,da..u mom dvorištu imam veliko drvo trešnje,toliko je rodila kao i svake godine i na žalost,nikad ju ne uspijemo obrati,ni mi,niti susjedi ,prijatelji..To je ona velika debela sočna trešnja hrušt i sad je još jedno tjedan dana za klopu onda će biti prezrela za jelo i puna stanovnikauser posted image user posted image user posted image user posted image ..
Pa ako netko želi druženje,uz kavicu,i da si nabere trešanja koliko može ponesti i uz sve to da se i upoznamo,biti će mi drago da dođeuser posted image ...
Ako možete ujutro,bilo bi genijalno,pošto popodne imam nekih obaveza a i vrijeme nas zeza,kao npr sada...

Eto,tko voli-nek izvoli,biti će mi dragouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  auu jesam ljubomorna! hocu i ja da uzivam i da berem tresnje!

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 4
6.6.2011 18:54:37   
m600
i ja bi i ja biiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
pošalji mi poštom malo user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 5
6.6.2011 21:18:03   
inesica
Svaka cast Ž.! Tak je kod nas bilo dok sam bila mala, i doslo cijelo selo, sjelo na grane i sva se tresnja skrsila. Sad uzgajam jednu malu u svom dvoristu, i nadam se da ce dovoljno narasti da se moj malac kroz koju godinicu penje... :)
Dvoriste bez jedne veeeelike tresnje nije dvoriste!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!