Cure iz Zagreba! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mojcat -> Cure iz Zagreba! (7.6.2011 8:47:18)

Molim za vašu pomoć.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Sutra stižem iz slovenije u zagreb, pa pošto još nisam vozila sama, molim koji savjet:
Sa autoceste prema maksimiru ( ili zoo), koji je put? je su li koje jednosmjerne,da ne zalutam? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  znam, mogu isprintati plan, samo onda je u stvarnosti malo drukčije.....postoje li table, ili se orientiram za centar?

I onda još samo to?
Mislila sam svratiti i u turbo limač. može li se do njega pješice od zoo-ja, ili je pak predaleko? gdje je uopće? Kod nas su tu trgovinu zatvorili, pa da iskoristim priliku, kad sam već jednom tamo....

Puno, puno hvala za svaku pomoć!
mojca

Zvonki -> RE: Cure iz Zagreba! (7.6.2011 8:51:42)

Za vožnju ti ne znam, neka se jave iskusnije ali na Jankomiru imaš City centar, unutra imaš Turbo limach, On2Play...

mojcat -> RE: Cure iz Zagreba! (7.6.2011 9:38:07)

hvala Zvonki,

a taj jankomir, je li se do njega može stići pješice od zoo-ja ili je predaleko?

BruMa -> RE: Cure iz Zagreba! (7.6.2011 9:52:01)

Ne možeš do Jankomira pješice,on je na početku Zagreba kad ideš iz Slovenije.A do Zoo-a ideš autoputom i skreneš na Heinzlovu,mislim da ima znak.Putem još pitaš da se ne izgubiš.A turbo limač ima na Žitnjaku isto se sa Slavonske(autoputa) može doći do tamo.Teško je ovako objasnit detaljno pa najbolje pitaš nekog u Zg-u.

njanja -> RE: cure iz zagreba! (7.6.2011 15:21:17)

evo da ti ja nezagrepčanka koja se milijun puta izgubila u Zg objasnim:

kada dođeš iz slo, da ti bude najjednostavnije ideš na zagreb ZAPAD i tamo ćeš se uključit na ljubljansku aveniiju (sad se zove zagrebačka ) i njome ideš ravno 15 km sve do križanja Slavonske sa Radničkom (prati s desne strane vidjet ćeš tvornicu COCA COLA)...tamo se daj u lijevu traku i skreni van na ilazu HEINZELOVA i onda Heinzelovom idi ravno sve do Kvaternikovog trga (di je RK Nama) i kada dođeš do tog trga i vidiš namu, skreni DESNO na Maksimirsku i voziš se njome ravno sve do Maksimirskog stadiona di negdje parkiraš (Tamo je s desne strane i stadion i KRAŠ tvornica) pa nasuprot toga je ZOO...

Ovo je za nezagrepčane najbolji put [sm=smiley36.gif]
sretno!!!

njanja -> RE: cure iz zagreba! (7.6.2011 15:25:00)

e da, natrag istim putem pa kada dođeš ponovno na Zagrebačku, vidjeti ćeš trgovački centar CITY CENTER ONE pa u njemu imaš TL i ostale dječje dućane...kada ideš natrag prema sloveniji, biti će ti s desne strane, nakon HOTELA ANTUNOVIĆ (njega ne možeš falit)....

mojcat -> RE: cure iz zagreba! (7.6.2011 15:28:14)

njanja, puno ti hvala!!!
dugujem ti kavu i već printam tvoj odgovor....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pincirotvajler -> RE: cure iz zagreba! (7.6.2011 15:34:28)

ajme njanja fakat si dobra,ni ja nebi znala ovak [sm=bravo.gif]

njanja -> RE: cure iz zagreba! (7.6.2011 15:36:45)

nema na čemu....

pinči, nisi ti plakala kada si se zagubila kao ja :) a zagubila sam se makar 30 x bez zezancije [sm=smiley36.gif]
sad znam Zg bolje od nekih zagrepčana....

mojca sretno!!

malica -> RE: cure iz zagreba! (8.6.2011 9:29:33)

Postoji i jednostavniji put. Da se izbjegne gužva kroz grad. Ostani na autoputu (obilaznici) i vozi do izlaza Kosnica (prvi nakon zagreb Jug). Na kosnici izađeš voziš preko domovinskog mosta, na rotoru ravno (2 izlaz) i dođeš na Radničku. Kad dojdeš na veliko križanje ideš ravno i tu počinje Heinzelova. Nakon toga ideš ravno do kvatrića kako ti je napisano pa kod name desno. Za turbo llimač možeš kako ti je napisano

Stranica: [1]