Postavljanje sjedalice na bicikl (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> Postavljanje sjedalice na bicikl (8.6.2011 20:52:45)

Danas je moj muž stavio sjedalicu na bicikl montić toliko visoko kad sjedne na bicikl ta sjedalica mu dođe do brade i kad je L sjeo bio je toliko visoko,kad sam vidla rekla sam ja L nemislim stavit na tu sjedalicu nedaj bože da nešt bude pa preleti bicikl,i ne mm je u pravu što če njemu bit zavezan je,i nisam dala,Nisam još nikog vidjela da postavlja tako visoko sjedalicu,i sad nemam mira aj recite mi tko li je u pravu ja ili on

Bebys -> RE: Postavljanje sjedalice na bicikl (9.6.2011 7:55:12)

prvo ako je to monte bike..na njega i nemojte stavljati..malo mi je to smijesno

recimo ovdje ima toliko bicikla..ljudi ih strasno i masovno voze..jako ko kinezi...skoro

i nikada i nigdje nisam na monte b. vidjela sjedalicu

sve su to klasicni bicikli zenski ili muski

uglavnom onaj stil zenskog bicikla s kosaricom

i odgovor na tvoje pitanje NI SLUCAJNO NEDOPUSTAJ DA SE VOZI TAKO VISOKO...nedaj boze da se sta deci to nije dobro namijesteno

Bebys -> RE: Postavljanje sjedalice na bicikl (9.6.2011 7:56:35)

cak mislim da to ni zakonom nije dopusteno stavljati na monte bike...ako se nevaram

božica -> RE: Postavljanje sjedalice na bicikl (10.6.2011 8:15:27)

..a da iza namontirate pak treger za bicikl, pa na njega sjedalicu?? [sm=smiley1.gif]
I ja imam mont pa mi je muž namontirao iza pak treger i sjedalica je fino sjela[sm=smiley1.gif]

Bebys -> RE: Postavljanje sjedalice na bicikl (10.6.2011 8:17:45)

pa rekla sam ti ...stavio ti je paktreger to odmah vise nije monte bike nego ima prtljaznik...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: [1]