Rebeka -> RE: H2O X5 (17.6.2011 12:11:07)
|
Hmm-i ja sam o tome razmišljala, ali cijelo vrijeme čekam da mi netko kaže svoje iskustvo. Naime, naš stan je malo veći, tepih pokriva 85% laminata koji je visokog sjaja-mahagonij. Ne moram vam opisivati kako se na njemu vidi svako zrno prašine-mm ga je izabrao bez mene jer me htio iznenaditi i bome me iznenadio:pošizila sam jer ga svaki dan trebam prati čistom vodom jer od preparata za pod kao da ostane sloj magle na njemu. Ribam ga svaki dan ručnikom, prije čučeći, a sada klečeći jer ne mogu čučati. Njegov komentar je:ma daj, zar moraš svaki dan? Moram jer ne mogu gledati prašinu na podu, čim uđeš u stan, to ti upada u oko. Daj, javite je li mi se isplati ili ne? Druga stvar, imali smo samsungov usisivač na vodeni filter koji je na početku super čistio, međutim, eksplodirao je, a garancija mu naravno istekla, tako da smo uzeli neki mali LG-to je čista katastrofa-namučim se dok usisam sve prostorije. Nemam pojma koji kupiti da moje zadovoljstvo bude na nivou. Često čistim(jako često) i želi da mi sve blista. Koji usisivač kupiti da je tih, učinkovit i da dobro kupi jer imam neki polučupavi tepih?
|
|
|
|