mamacita
|
IZVORNA PORUKA: njanja Uglavnom, ne mogu se javiti na vlastitoj anketi Anđele... Samo želim reći da je glupo da se sada dobacujete i da pogađate tko je.... Ako do sada niste skužili da tu osobu već znate, glupo je sada gađati... Samo sam htjela po postocima vidjeti stanje, a stanje je da je zaista većina mislila da je to neki anonimac..... Uz to sam htjela dati do znanja da ovdje postoji netko tko je stvorio svoj 2. identitet jer se valjda boji pod svojim nama znanim identitetom/nickom reći ono što zaista misli.... Ne mislim raskrinkati tu osobu jer kao što sam rekla, pod znanim imenom, mi je draga...Zato me nemojte pitati da vam otkrijem.... Ovo pise mamacita. Ocito je da su vecina ovih zenica ovdje jako povjerljive i misle da su svi isto tako iskreni i dosljedni svojim stavovima. No, eto, ocito je da je njanja na mukama jer ne moze nastaviti sama svoju snketu o andjeli. Pa normalno je da joj je andjela draga! Inace, da je u pitanju neka druga osoba sa nekim drugim nickom, do sada bi ju njanja, manje vise, zbog suprotnih stajalista - "razapela". Naravno je i to da osoba kao sto je andjela, ako bi uistinu bila tolika vjerica kolikom se predstavlja, da ne bi po mjesec dana bila bex sexa, jer po vjeri je: muz moze imati zenu kada god to zeli, i zena moze imati muza kada god to zeli. Dakle, neka druga andjela ne bi imala takvih privatnih problema, dok neka druga osoba mozda ih i ima. Vrlo je jednostavno negirati tko je radio ankete, i ja sam negirala da sam svoju napravila, sve dok mi ime nije doslo u javnost sa ovim preobratom u anketama. Dakle, netko tko ne zeli javno prikazati sebe, moze do u nedogled "mazati" oci drugima. I dajte molim vas lijepo, zasto bi bas njanja pozeljela saznati tko je ta andjela. Ta zasto bi ona zeljela znati tko je itko drugi sa ove rr? Nema pitanja od strane njanje, tko je ta mamacita? Nikad nista nije rekla (mamacita) o svojem muzu, odakle je uopce??? Pa, naravno da ju to ne intrigira, jer to je neka treca osoba. Nju jedino zanima, u ovom slucaju, velika samoljubivost. Zanima ju koliko ce osoba shavtiti tko je ta andjela, i ona uziva u vasim pitanjima, moljakanjima, i smjeskajuci se u sjeni svog kompjutera, smislja kako ce i dalje sijati ako ne razdor, onda barem polemiku i debatu u rr. Cure, zene, i svi ostali koji razbijate svoje glave sa ovom temom... prestanite se muciti, jer ja sam 100% uvjerena da je andjela upravo njanja. I sada joj herc lupa na veliko jer je konacno i to receno. Amen, ja sam gotova, pa se sada vi mislite. I istrazujte ako vam se da.
|