RE: Koja kadica? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Što mi treba za novorođenče?

Poruka

mariola -> RE: Koja kadica? (20.6.2011 22:55:24)

ni ja cuba, već sam i pisla da to svima koje rode kupujem. Kod nas ima u robnoj kući a cure su spominjale da ima i u adaxu.

cuba -> RE: Koja kadica? (20.6.2011 22:58:03)

E vidiš nisam vidila da imaju u Adaxa, doduše nisam tamo ni tražila. Ja sam to kupila u dućanu Čučin se zove i baš je nedavno zatvorio. Mislim da je bio oko 100-150kn, nisam sigurna ali nije više od toga. Ma super stvar[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mariola -> RE: Koja kadica? (20.6.2011 23:03:12)

oko 100kn sam i ja platila. kad sam ja  tražila u adaxu nije bilo a pikachu mi je rekla da je ona tamo kupila.

izabelah -> RE: Koja kadica? (23.6.2011 17:53:25)

Ja imam super iskustva sa anatomskom kadicom OKBABY..kupila sam je u turbolimacu za sina prije 4 godine, nakon mene jos su je 2 mame koristile....sada sam ponovo kupila istu u kojoj cu kupati svoju novu bebu.

Toplo preporucam, malo je skuplja  oko 350.00 kn ,ali vrijedi svaku kunu.

marimari -> RE: Koja kadica? (3.9.2011 12:00:37)

IZVORNA PORUKA: mariola

meni je ova podloga kao luft madrac stvarno super. A svima koje rode iz moje blizine kupim jer me je oduševila.

gdje se to moze kupiti i kako izgleda, moze link ili slika? hvala:)

hehehe -> RE: Koja kadica? (8.9.2011 16:42:23)

IZVORNA PORUKA: inesica

Ma obicnu najobicniju i da je sto veca, jer ju brzo preraste, osim ako namjeravas brzo koristiti kadu ili tus kabinu...mislim da su djeca najslobodnija i najsretnija kad ih ne sputavaju razni naslonjaci i plasticni nastavci.

potpisujem!

LindaLinda -> RE: Koja kadica? (22.2.2016 13:20:23)

Mi smo našoj curici uzeli komodicu za presvlačenje i uz nju je bila kada, pa ju kupamo u njoj :) ! i kada je okej :) !

subby -> RE: Koja kadica? (31.3.2016 18:11:45)

eh.. nisam ni znala da je tu cijela nauka oko kadica.
bas sam sad u fazi istrazivanja kadica.. mislim da cu uzeti neki koja mi stane na ves masinu pa ga tamo kupati, nekako mi se cini najpraktincije, plus u kupaonici je uvijek ugodna temperatura. Znaci kadica i neki nastavak za nasloniti bebaca.. idem bas vidjeti sto ima

Rebeka555 -> RE: Koja kadica? (18.5.2016 16:00:55)

Pozdrav,

mi smo par dana nazad kupili baš ovako kadicu https://polna-kahlica.si/aquascale-banjica-3v1 koja meri i temperaturu i vagu ima. Jedva čekam da počnemo sa kupanjem :D

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]