RE: Ja sam "andela1" (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

adryosijek -> RE: Ja sam "andela1" (19.6.2011 20:35:40)

ovdje se zakuhalo .lol... [sm=jezicek.gif] ma smjesno je opce da neki imaju po 2 ili vise nikova..ocito nemaju sta da rade kod kuce i po kuci nago da samo mjenjaju nikove i prepiru se..ocito im je dosadno u zivotu..

modesty blaise -> RE: Ja sam "andela1" (19.6.2011 23:13:05)

Ajmeeee, a čime se vi bavite ??? Vi kaj se tu bez veze čudite oko čega mi raspravljamo..pa ak vam nije po volji ko vas tjera otvarat ovu temu?????
Kaj vas smeta ??? Ja ne vidim neki problem...
Brijem da se svaka tema donekle napuni osim ako fakat nemaš kaj za odgovorit il te ne interesira...
nije mi jasno zakaj gubite vrijeme na zgražanje  kad imate "fine" teme koje volite i pametnija posla...
pa nismo svi isti i ne zanimaju nas uvijek iste stvari koje s vremenom postanu i dosadnjikave....

a ti andela...leptiru..ili jošuvijek normalna..ti si mi fakat "najjača"...jedva čekaš da neko naškraba nekaj o vjeri i hop, evo te...evo komentara punog cinizma..i to pod bilo kojim nickom pa i onim najprvim koji si imala i imaš ga ....brijem da bi ti najžalosnija bila da nema temica na kojima moš porigat vatru onak sa strane jer tebe normalne teme ni ne zanimaju...tebe na njima ni za čut ni za vidit...
tak da molim te ne glumi više neg kaj treba i više neg kaj možeš pokriti...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]