lottta -> RE: par konkretnih pitanja vezano za rađaonu.... (4.3.2013 20:58:36)
|
Ja sam rodila u Vinogradskoj i bilo mi je super što se tiče samog poroda. Klistir nije ništa strašno. Ja sam došla u 4 ujutro u bolnicu, morala sam piškiti u čašicu jer mi je puknuo vodenjak. Meni je plodna voda bila zelenkasta. Kad sam došla, prvo su me stavili na ctg 20 min a onda klistiranje. Kad sam to obavila, istuširla sam se i stavili su me u rađaonu, uveli braunilu, dali drip. Onda su pozvali mm. Ja sam bila u rađaoni od pol 6 ujutro do pol 3 popodne,a rodila sam u 10:15, jer sam pala u nesvjest kad sam rodila i kad su me počeli šivati jer sam izgubila dosta krvi pa sam bila u rađaoni dok nisam došla k sebi. Na wc nisam išla nego su mi urin vadili kateterom, ali nakon poroda jer se nisam mogla ustati, odmah bi se onesvijestila. Meni su ziapravo najgori bili oni pregledi da vide koliko sam otvorena, a to rade usred truda. To me je jako bolilo. Ja mislim da je najvažnije slušati babice i raditi što kažu i nebi trebalo biti problema onda. Sretno!!!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|