|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kako bi se vi postavile ?
22.6.2011 22:15:13   
ZVRK
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 26
22.6.2011 23:50:26   
marijola
i kako je prošlo? sad me baš zanima...user posted image

Neposredna veza do poruke: 27
23.6.2011 14:49:50   
nemirna mama
user posted image evo cijelog događaja...
naime ovako...rekla sam im sve što mi je na duši....da mi smeta što sam na tako ružan način saznala da me neće za kumu, da se nisam to nadala od njih...da me nije vidio pred trgovinom, sigurno mi ne bi ni rekao....
iskreno da me nije briga koga će uzet za kumu ali da nisam zaslužila da to saznam na način na koji sam saznala
pitala ih zašto mi to nisu rekli ranije.....muk s njihove strane
dok sam kupovala poklone onda sam bila dobra, očito da sam malo dala...opet muk...
mi smo svoj dio dogovora ispoštovali i uzeli ih za kumove jer smo ih smatrali kvalitetnima ali oni nas očito ne smatraju...opet muk
i šećer na kraju...vele oni  meni...da ja nisam normalna žena i nek se ljutim koliko hoću oni svoju odluku ne mjenjajuuser posted image
velim ja...a tko vas tjera...iskoristili ste me do maksimuma i sad odhebali, ali neka hvala
sad vidim s kim sam imala posla
uostalom nisam ja na gubitku, vi ste...opet muk
i za kraj velim ja njima kad god sam pitala za krstitke vi nemate para, odkud vam sad pare kad nijedno ne radfi....muk
to sam raščistial što se tiče kumovanja ali ima tu još puuuuunoooooo toga

prije 3 god posudio je veću količinu novca...nije vratio ni kune....svaka 2 mj. dođe i kaže "kumo aj posudi 200 kn maloj za pelene" ja budala dam jer mi žao djeteta...ali kad su toliko bezobrazni sad će vidjet tko je "kuma" i da su sad jebali ježa...

eto toliko....i sad mi je puno lakše kad sam im sve skresala u facuuser posted image   user posted image  bravo ja

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu marijola)
Neposredna veza do poruke: 28
23.6.2011 14:53:51   
vila_7
  ni ja ne bih mogla da ih ne posaljem u PM!

< Poruku je uredio vila_7 -- 23.6.2011 14:55:50 >

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 29
23.6.2011 15:44:22   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 30
23.6.2011 15:47:51   
ELISABETH
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 31
23.6.2011 15:56:24   
marijola
vidim ja otvorili su pandorinu kutiju hahahaha........user posted image
ma bravo, imaš pravo, bolje tako nego da dobiješ čir na želucu heheuser posted image

Neposredna veza do poruke: 32
10.7.2011 18:08:21   
nemirna mama
evo jučer su krstili moje nesuđeno kumče user posted image

s njima sam prekinula svakakvi kontakt.....gospodin mi je počeo slati svakakve poruke na fejsu...pomalo ratoborne i tako da sam ga izbrisala i ćao doviđenjauser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu marijola)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!