Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:14:31
|
|
|
|
mlada mama
|
jutro curke, kako su klinci reagirali na poklone?
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:19:24
|
|
|
|
mirna
|
Dobro jutro! Moj klinac još spava.. ako bu predugo će mama pojesti čookoladice... tata kuha kavu, ja za kompom.. imamo skoro sve spakirano, samo jos naseg malog princa čekamo..
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:19:28
|
|
|
|
Puli
|
suuper prvo u čudu gledala čizmu i nosala ju pa se loptala smazala bananka u sekundi i na kraju smo pogledali knjigicu
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:21:40
|
|
|
|
mlada mama
|
i moj se odmah bacio na slatkise,tako da sumnjam da ce pojesti dorucak,ali nema veze,jedan dan moze i ovako proci
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:22:02
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jutro...vidim vrijedne od ranog jutra....samo tako, Iva, traba sve nadoknaditi ... FJ se još nije probudio, ali je sinoć sve pripremio za Nikolu, rekao mu je da je bio dobar cijelu godinu i da se nada da će dobiti nekakav darak , a onda je tata jurio u dućkas u 8 navečer da bi Nikola stigao na vrijeme.... uz čizmicu je paketić, još ne mogu dešifrirati kaj je to, javim akd FJ otpakira... ah, tako je to kad se tate igraju Nikole
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:26:32
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ah, zaboravila se pohvaliti da je i mene Nikola nagradio čokoladom i mišom za komp Anegdota iz MMove kupovine: Znaš, mora da si bila jako dobra kada je tvoja čokolada 11 PUTA skuplja nego djetetova...ja .... kupio mi Lindt snjegovića jer mu se svidio a naravno da nije gledao cijenu, i stvarano je jako lijep, a za te novce mora biti i fin (javim ).... samo sam rekla "Brzo bi ti bankrotirao da si Nikola ".
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:26:40
|
|
|
|
mirna
|
i ja sam jučer u zadnje vrijeme kupila nekoliko omiljenih slatkiša (i bananko ) jer sam mislila da ćemo već biti u slo, a tamo imamo još neotvorene poklone.. baš sam razmišljala kako da ga uvjerim da poklone pojede poslije ručka..
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:27:15
|
|
|
|
mirna
|
samo sam rekla "Brzo bi ti bankrotirao da si Nikola ".
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:28:39
|
|
|
|
Puli
|
zaboravila se pohvaliti da je i mene Nikola nagradio ja nisam bila dobra pa mi je čizma prazna
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:29:13
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mirna baš sam razmišljala kako da ga uvjerim da poklone pojede poslije ručka.. nikako danas neka uzivaju
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:30:01
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Puli zaboravila se pohvaliti da je i mene Nikola nagradio ja nisam bila dobra pa mi je čizma prazna i u mojim ništa osim prašine...
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:31:26
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Puli zaboravila se pohvaliti da je i mene Nikola nagradio ja nisam bila dobra pa mi je čizma prazna i meni ,a mozda mi sad nesto donese jer je mm jutros rano otisao s kolegom na kavu,ali sumnjam nece se on toga sjetiti nema sanse
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:31:59
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: mirna baš sam razmišljala kako da ga uvjerim da poklone pojede poslije ručka.. nikako danas neka uzivaju ma da.. jedino mi idemo na put, pa su grickalice na rasporedu obično po putu.. možda ga uvjerim da prišpara koju za u auto..
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:32:17
|
|
|
|
mlada mama
|
tako nam je to kad smo zloceste
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:32:57
|
|
|
|
Puli
|
evo curke za sve nas zločeste
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:33:16
|
|
|
|
mlada mama
|
sretan put mirna
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:33:40
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: mirna i u mojim ništa osim prašine... protestira, kaže da me je nikola posjetio u krevetu...
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:34:30
|
|
|
|
mlada mama
|
hvala puli, mozda dobijem neki kolac u cizmu
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:35:58
|
|
|
|
mlada mama
|
oh mirna i ja bi takvog nikolu , reci mi adresu kojem si pisala pismo
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:49:22
|
|
|
|
FIONA
|
Ja dobila od Sv. Nikole lijepu maju sa kapuljačom a mala Točkica cool body u istom tonu + kaj sam dobila puuuunooo čokoladica životinjsko carstvo!!! Da naglasim šibe nema jer je nigdje u gradu nije bilo za kupiti...hahhaaahahahhaaaa....
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:50:41
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: Puli zaboravila se pohvaliti da je i mene Nikola nagradio ja nisam bila dobra pa mi je čizma prazna otpili susedu grma i dovuci pred vrata...kad te pita kaj je to reci njegova šiba zato kaj je bill jaaaakooo zločest!!!! i meni ,a mozda mi sad nesto donese jer je mm jutros rano otisao s kolegom na kavu,ali sumnjam nece se on toga sjetiti nema sanse
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:53:48
|
|
|
|
Puli
|
otpili susedu grma i dovuci pred vrata...kad te pita kaj je to reci njegova šiba zato kaj je bill jaaaakooo zločest!!!! fiona
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 6.12.2008 8:54:48
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
evo otkrili FJov poklon od Nikole.... Winniw Pooh kućica sa 6 kinder jaja, a u svakome jedna figura iz winnie crtića, ali sa špagicom da se može stavit na bor
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!