Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 22:35:18
|
|
|
|
tonkica
|
Bumbika i Puli lijepo spavajte!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 22:36:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 22:38:03
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Cure moje šta bi ja bez vas!? VOLIM vas puno, puno!!! Moji putnici se spakirali, svi smo se naplakali i pozdravili se prije puta. Ubile me njihove suze. Kad su nećaci počeli plakati, rasplakali smo se svi do jednoga, čak je i mm pukao. I dođemo doma pred kuću, zvoni mi mobitel, zove me stariji nećak da mi veli kak mi je zaboravio zaželjeti laku noć. Nazvao me da me utješi, da će 6 mjeseci brzo proć, na kraju ja bez suza, on se opet rasplakao. grozno...i meni se plače
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 22:38:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 22:39:49
|
|
|
|
Wukovarka
|
Tonkica...bude to brzo proslo...uz nas nema tuge... Ja vas sve pozdravljam...ledja ne dopustaju daljnje sjedenje... Nockica svima....
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 22:40:27
|
|
|
|
tiha
|
stigla sam...mia se bila probusdila
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 22:41:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 22:41:24
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva IZVORNA PORUKA: njanja da iva, stavljaj ju koliko god možeš na cicu jer će dobiti imunitet preko mlijeka.... ..ali da ti iskreno kažem, pretjerala si s količinom jer za 1 x smiješ dati samo 1-2 žličice, pa onda sljedeći dan 5-6.....probaj sa malim količinama ipak.... ja sam davala dok je ona htjela jesti . ajoj, kaj sam sad napravila. Pustit ću da se sve povuće, pa onda tako na malo davati. Ona je po tome koliko je pojela jučer pojela 5-6, a danas 10-12 žličica. Isuse!!! znam, razumijem te.....svaka mama bi to napravila, pogotovo sretjna jer dijete papa...ne bi ni ja znala da mi žena u centru za dohranu nije tako rekla.....čekaj, napisala sam negdije o tome na raji
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 22:42:52
|
|
|
|
piggy
|
cure koje odlazite želim vam laku noć Puli ljubi mi Cvijetu puno puno da nosić ne zeza. evo koktelčića
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 22:43:04
|
|
|
|
njanja
|
evo iva.... http://www.ringeraja.hr/forum/tm.asp?m=68208&mpage=1
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 22:44:30
|
|
|
|
tonkica
|
Iva, živjela ti meni, kao i sve rr koje ostaju još malo u noćnoj smjeni! Visit ću više na RR, pa bu mi odmah lakše. A živio i internet, pa ćemo se gledat prek kamere, tipkat si mailove i slati slikice. Povezani smo baš fest, zato rastanak i boli toliko. Vama koje idete aja-paja, laka noć i lijepo se odmorite! Neka leđa prođu do sutra. Iva šta je Vida reagirala na neku klopicu? I moja se osula po buši i leđima malo, veli šogorica da može biti reakcija na neku od kašica koju je pojela unazad čak 7 do 10 dana? Zadnja 3 dana joj nisam ništa osim flašice ni davala.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 22:47:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 23:32:52
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
kad bi popila onaj jeger koji je moja draga piggy stavila na hlađenje, pala bih pod stol, umorila me teta P....zato vam želim laku noć, lijepe snove i šaljem kissi kissi
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 23:34:01
|
|
|
|
božica
|
curke da vas poz pa bok puce vidim na jaji se sve pari od cura i gužve ste dobro
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 23:36:06
|
|
|
|
njanja
|
i ja vas pozdravljam....pomalo idem....al još sam tu.....
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 23:37:26
|
|
|
|
tonkica
|
I ja se odjavljujem, lagano... Ide mm spat, pa će opet hrkat prije neg ja zakrmim.
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 23:37:29
|
|
|
|
božica
|
ajde ajde laka vam noć pa-pa
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 23:39:12
|
|
|
|
piggy
|
i ja vam želim laku noć idem se uvući mm u krevet. vidimo se sutra na druženju kisi kisi
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 9.12.2008 23:41:09
|
|
|
|
tonkica
|
Kak veli moj koelga s posla: otišel sam! Pozdrav svima do sutra, lijepo pavajte!
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 6:14:43
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro, jutro! Nakon sto godina evo mene opet prve u bircu. Dobro jutro svima, kavica skuhana pa se poslužite. P.s. Kalačići ne znam gdje stoje. Ali sad će Sanjalica, samo što nije.
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 6:31:12
|
|
|
|
sanjalica
|
Dobro jutroooo... može ovo, Ružo ?
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 6:37:39
|
|
|
|
Ruža
|
O jutro Sanjalica, jutro! Kako nebi moglo. Znam ja tko je zadužen za doručak. Jesi se smrzla jutros?
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 6:43:09
|
|
|
|
sanjalica
|
i nisam... podnošljivo je ... a tko je to tebe probudio, da mi je znati ?
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 7:06:50
|
|
|
|
Ruža
|
Sat Sanjalica. Idemo na kontrolu pa da se mama u miru pripremi dok dečko još spava. Znači nije prehladno jutros?
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 7:08:25
|
|
|
|
sanjalica
|
hladno jest... ali nema vjetra pa se čini podnošljivije ... nisam slušala koja je temperatura... ali čini mi se da ispod nule je... dobro se obucite ... i sve će biti ok...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!