Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:39:49
|
|
|
|
Puli
|
a moja se već tri puta probudila a mm još nije stigao s posla ovaj 12 mjesec mi je uvijek koma
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:41:09
|
|
|
|
mamavlatkica
|
većer cure ! Evo da se malo javim na kraju dana , danas sam odmarala koliko sma mogla . Jan -Renato je imao turbo zaposlen dan , hoda po kući kao veliki . Ima novih štosva ulazi i izlazi iz dnevne sobe , otvara i zatvara sigurnosna vrata na boravku . Cure moram vas nešto pitati dali vaši klinci cendarju pred spavanje . moj maleni več neko vrijeem neče spavati , stavim ga u kindič on cendar , kada ga primim u ruke sve ok i tako do neizmoglosti . Kako mu pomoći ne bi ga želejla naviknuti na nošenje na rukama a boli me srce kad palće i uspava se plačući .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:42:43
|
|
|
|
njanja
|
eto me...i opret sma prvo išla na teme
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:44:04
|
|
|
|
lelo
|
Curke bok, eto i mene.Leon zaspao jedva jedvice.Nije htio doma iz merkatora.Najbolje je da se tamo preselimo da dijete bude sretno.
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:47:39
|
|
|
|
njanja
|
hej lelo, nisam te dugo srela.....znači mercator, ha???
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:49:35
|
|
|
|
troubled
|
večer pogledala slikice opet je bilo lijepo...jako mi je drago da sam vidjela i božicu i njene princeze bio je i dragi, ali je bio nevidljiv svim osim piggy uživajte cure, ja moram u horizontalu sad čitamo se ujutro
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:51:33
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: troubled večer pogledala slikice opet je bilo lijepo...jako mi je drago da sam vidjela i božicu i njene princeze bio je i dragi, ali je bio nevidljiv svim osim piggy uživajte cure, ja moram u horizontalu sad čitamo se ujutro pa ja sam ipak nešto posebno
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:52:25
|
|
|
|
troubled
|
da znaš da jesi
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:53:03
|
|
|
|
lelo
|
Troubled pozdravi cinika.Drugi puta nek se ne skriva.
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:53:45
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: troubled da znaš da jesi hvala hvala to mi je drago za čut
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:54:18
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: lelo Troubled pozdravi cinika.Drugi puta nek se ne skriva. daj lelo a kaj si sad ljubomorna
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:55:33
|
|
|
|
lelo
|
Drugi puta ja idem gore a ti buš sa leonom ostala.
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:56:26
|
|
|
|
njanja
|
tek sam sad vidjela slike s družnja...vidim da je mia bila velika šefica...troubled je krasna trudnica, a paola vidim teta tj curica čuvalica
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:57:42
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: lelo Drugi puta ja idem gore a ti buš sa leonom ostala. da draga dogovoreno al opet nemreš biti posebna kao ja
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:57:45
|
|
|
|
njanja
|
FJ, super ti je friz...pretpostavljam Piggy majstorica????
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:57:53
|
|
|
|
lelo
|
Ma Paula je prava krasna cura.
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:58:18
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: njanja FJ, super ti je friz...pretpostavljam Piggy majstorica???? dobro pretpostavljaš
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 21:58:43
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: lelo Drugi puta ja idem gore a ti buš sa leonom ostala. da draga dogovoreno al opet nemreš biti posebna kao ja bum probala.
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 22:00:01
|
|
|
|
piggy
|
probaj probaj
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 22:01:27
|
|
|
|
lelo
|
I bum nebu se on više skrival od nas baba na katu.
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 22:06:07
|
|
|
|
piggy
|
pa nije se on sakrio on je pročitao da se nalazimo u Merkatoru kod igraonice,al nigdje nije pisalo jel dolje ili gore. čovjek je sjeo gore i čeka važno da je kraj slova I I kao Igraonica
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 22:09:38
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: piggy pa nije se on sakrio on je pročitao da se nalazimo u Merkatoru kod igraonice,al nigdje nije pisalo jel dolje ili gore. čovjek je sjeo gore i čeka važno da je kraj slova I I kao Igraonica [/quote a nije plavuša.
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 22:12:17
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nemam snage za tipkanje...znam da vam je to teško vjerovati ...LN i pozdrav do sutra
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 22:15:44
|
|
|
|
piggy
|
fensi šmensi idi se odmaraj i pij čaj
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 10.12.2008 22:19:37
|
|
|
|
tonkica
|
Piggy slike su zakon, ja sam mama koja štrajka, markirala sam danas. Kaj budu cure sad mislile?! Moja se pišulja probudila, priča, al još ne traži jest. Ak nestanem, ogladnila je. Peglanje gotovo, veš spremljen, novi se pere... I tak u krug. FJ laka ti noć i izliječi se do jutra.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!