folletto -> RE: Razlika u simptomima (6.1.2014 13:15:31)
|
Dobar vam dan svima koliko vas ima!!![sm=smiley31.gif] Evo mene nove medju vama [sm=smajl.gif] Doduse, vec neko vrijeme sam ja s vama, samo vi to ne znate [sm=jezicek.gif] Pratim vas, informiram se, trazim odgovore na pitanja, radujem se i tugujem s vama. Danas sam se eto odlucila pridruziti vam se, a razlog zasto bas danas je da podijelim s vama svoje stanje i malo ublazim nervozu koju osjecam zadnjih desetak dana. Naime, jucer je trebala doci grrr M, ali eto nije. To me ne bi toliko okupiralo da se posljednjih desetak dana ne osjecam potpuno drugacije uvrijeme PMS-a nego obicno. Naime, simptomi PMS-a su mi se u najmanju ruku utrostrucili! Zdrava sam, nemam nikakvih problema, upala ili bilo kojih razloga za zabrinutost (osim mozda godinica kojih sam nakupila preko 35...) Nemam djece i bas kao i vi zeljno ocekujem to cudesno stvorenje [sm=duda.gif] Citajuci o vasim iskustvima i usporedjujuci ih nekako mi se cini da bi se bas ovaj mjesec moglo dogoditi... Dakle, bol u donjem dijelu trbuha traje vec desetak dana, sto je nesto duze nego inace, grudi da ne pricam, jako su bolne i napete, bradavice takodjer (one inace u PMS-u nisu takve), krizobolja strasna. E sada nesto sto nisam primjetila bas kod vecine je osjecaj vrucine. Doduse taj me osjecaj pomalo napusta, ali prije 5-6 dana bio je strasno izrazen. Nemam nikakve mucnine, ni vrtogavice, odbojnost prema hrani, ali imam pokoju bubuljicu koje inace nisam imala ni u pubertetu! Nisam radila test, em sto je prerano, em sto me je malo strah... Odlucila sam se smiriti koliko je to moguce i pricekati. Nervoza je velika, ali bas zato sam se pridruzila vama. Vi to ipak najbolje razumijete [sm=smajl.gif]
|
|
|
|