uspavana -> RE: Mala Marta - veliki borac (14.10.2011 21:07:23)
|
evo nas od jučer ponovno u Klaićevoj - danas smo na 3040 grama [sm=bravo.gif] al su me sestre užasno uplašile kad sam stigla u bolnicu, jer im je Marta dvaput povraćala od kad sam ja sinoć otišla doma!?!?!?! U zadnja 3 tjedna to se dogodilo samo jednom, i to zato jer su ju prisiljavali da jede kad više nije htjela i onda je povraćala jedno 10 ml van.... smirila me popodne doktorica koja je rekla da se ništa ne brinem, promjena okoline... a i na kraju smo zaključile da sestre ne mogu biti pola sata ili više hraniti Martu-jer ima previše djece ne odjelu a premalo sestara... Tako da je dogovor do nedjelje pratimo a onda ćemo sve dogovoriti... u ponedjeljak obavimo još neke kontrole...i u utorak ili srijedu -znate što - GIBAMOOOO KUUUUĆIIIII!!!!!! Jučer kad mi je doktorica to rekla bila sam presretna!!!! Sad jedva čekam da prođe još tih par dana.... sutra mi dolazi muž pa će biti idući tjedan na godišnjem... da se družimo svi skupa... i onda su bolnički dani nadam se dugo iza nas... bit će kontrola i vjerojatno ispočetka često, al to je onda samo izlet i to je to!!!
|
|
|
|