Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 12:56:07
|
|
|
|
makka pakka
|
Molimo se dragom Bogu za malog borca...
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:01:37
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: vila_7 uspavana ne znam da li si citala ovaj tekst,mozda ti malo pomogne mislim da je kvalitetan i daje neke "ideje" kod prerano rodjene djece: http://www.poliklinika-harni.hr/teme/trudnoca/tjedan27_majka.asp ja sam se sva raznježila dok sam čitala ovo koliko im dodir znači... uspavana, jesu li vama dozvolili da ju uzmete u ruke, stavite na grudi? Martice drži nam se!!!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:04:32
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Onda svi držimo fige da bude treća sreća i da ova terapija djeluje hvala od srca!! i mi molimo i želimo isto!!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:05:13
|
|
|
|
vila_7
|
zato sam i postavila jer sam jednom jako davno na OPRAH show-u gledala koliko blagodati ima majcin dodir tako rano rodjenim bebama! Bolje napreduju i vece sanse sa prezivljavanje imaju
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:05:31
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: anaxx ja sam se sva raznježila dok sam čitala ovo koliko im dodir znači... uspavana, jesu li vama dozvolili da ju uzmete u ruke, stavite na grudi? Martice drži nam se!!! Anaxx nisu nam još dali da je držimo u krilu, još je premala... al je možemo dodirnuti, pomaziti u inkubatoru... i vidi se da reagira na glas i dodir.
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:09:12
|
|
|
|
vila_7
|
ma joj aBd samo kad nam jedan dan javis Marta je super,uskoro ce kuci!
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:10:49
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Onda svi držimo fige da bude treća sreća i da ova terapija djeluje
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:13:59
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: uspavana IZVORNA PORUKA: anaxx ja sam se sva raznježila dok sam čitala ovo koliko im dodir znači... uspavana, jesu li vama dozvolili da ju uzmete u ruke, stavite na grudi? Martice drži nam se!!! Anaxx nisu nam još dali da je držimo u krilu, još je premala... al je možemo dodirnuti, pomaziti u inkubatoru... i vidi se da reagira na glas i dodir. nadam se da će uskoro moći čuti tvoje srce koje sada sigurno kuca najviše za nju... držite se!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 13:14:44
|
|
|
|
ribica1
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 16:17:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ribica1 Martice mislimo na tebe svaki dan
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 16:22:44
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: makka pakka Molimo se dragom Bogu za malog borca...
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 16:52:44
|
|
|
|
mamicaa
|
Uspavana samo hrabro i u našim ste molitvama, ja te potpuno razumijem prošla sam kroz isto... ili slično.
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 18:01:38
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: cvrčak Onda svi držimo fige da bude treća sreća i da ova terapija djeluje
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 19:03:00
|
|
|
|
tyna
|
Martice, stalno si nam u mislima
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 30.6.2011 20:08:18
|
|
|
|
bomboncic02
|
Držite se svi troje..maleni anđeo s neba čuva seku i vjerujem da će ju cijeli život čuvati..bit će malena princeza dobro
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 1.7.2011 11:05:12
|
|
|
|
zara13
|
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 1.7.2011 13:00:14
|
|
|
|
lilia
|
Marta drži se malena.
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 1.7.2011 13:11:31
|
|
|
|
m600
|
Marta ti si jaka curica, ozdravi zbog svojih roditelja Voli te teta puno
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 11:18:38
|
|
|
|
ruwenzor
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 11:27:55
|
|
|
|
Rebeka
|
Martice, samo naprijed-ti to možeš, izdrži mišu mali
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 16:30:30
|
|
|
|
uspavana
|
evo mene i novosti od Marte: Jučer smo išli u bolnicu da ju vidimo... preselili su ju u Klaićevu bolnicu zbog tog krvarenja u želudac. Bolnica u Klaićevoj ima neku vensku terapiju za takva stanja. Stanje je i dalje kritično po pitanju svega, ali vjerojatno će doktori biti pametniji u ponedjeljak nakon što oni sami naprave sve ostale pretrage i vide sve. Tako da i dalje molimo da Marta ostane hrabrica i nastavi svoju borbu. Jedino mi je teško bilo jučer stajati kraj inkubatora i samo pričati s njom... jer ju jučer nismo mogli niti dotaknuti...pa sam bila u totalnoj komi kad smo izašli iz bolnice... al preživjet ćemo mi to nekako već. Moramo i mi ostati jako zbog Marte!! Hvala svima na molitvama!! Jučer smo na kraju bili kod frendova poslije bolnice, pa smo se dosta kasno vratili doma... a toliko se toga u bolnici izdogađalo.....da sam na kraju dana bila preumorna javljati se...oprostite mi zbog toga!!!
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 16:34:15
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 16:41:15
|
|
|
|
ribica1
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 16:56:22
|
|
|
|
tyna
|
|
|
|
|
RE: Mala Marta - veliki borac 2.7.2011 16:59:41
|
|
|
|
ZVRK
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!