malizia -> RE: Eurodisney - Paris (25.6.2011 23:58:48)
|
IZVORNA PORUKA: MaTana Da li je netko bio? Isplati li se ići sa djetetom od 3 godine? Zanimaju me iskustva, buba stvarno voli crtiće na disney programu (pogotovo Mickey Mouse Clubhouse) pa bi htjel da netko napise koji komentar ako ste ga posjetili. Planiramo mozda na jesen malo putovanje. ja sam bila, ne bih ti baš preporučila sa malim djetetom poći jer su tamo jako velike gužve...a, ako već idete ja bih ti preporučila sredinu ili kraj osmog mjeseca jer su ljudi uglavnom u to doba na moru, a i vrijeme je ugodno, nije hladno i slično...preporučujem ti da kartu kupiš prije nego šta tamo dođeš da izbjegneš gužvu, mi smo kupili u metrou, karta je bila negdje oko 40-tak eura po osobi..uglavnom, ja bih ti bez obzira na gužvu koju možda i izbjegneš preporučila posjetiti Paris jer je zaista fascinantan i tamo se vjeruj mi ne možeš izgubiti, tamo bi se i sljepac snašao jer ti sve piše, u svakom metrou imaš kartu, opis gdje se ti nalaziš, interesantna mjesta su ti posebno obilježena i pravac kojim se moraš služiti da bi došla....idite [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|