|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: nestala djevojka
29.6.2011 9:36:56   
Indy
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/slovenska-antonia-je-stopirala-zato-sto-je-zaboravila-pokaz-225889

ovo još više potvrđuje moju sumnju da je on prodao te cure i da svojim izjavama kako ih je ubio, samo nam skreće pozornost, dok su cure tko zna gdje sad već daleko...

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 26
29.6.2011 9:43:47   
Zvonki
Prodao ju je i ja mislim, srpskim mafijozama koji mu prijete pa rađe u zatvor nego glava pod zemljom

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 27
29.6.2011 10:01:14   
njanja
i ja to od početka mislim...
ako je tako, nek mi Bog oprosti, ali bolje bi bio 1. scenarij da ju je ubio, jer ako ju je prodao, ne mogu ni pomisliti...strašno

pogledajte film TAKEN (96 sati)....strašno

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
29.6.2011 10:26:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 29
29.6.2011 10:30:37   
mariola
Gledala sam i ja film, još davno kad je bio u kinu i poslije još na max tv. To je jedini film  da sam s guštom gledala kako ih je LN svih potamanio.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30
29.6.2011 18:18:08   
bubaMaja
nažalost, danas je najčešća prodaja mladih zdravih ljudi za organe, a ne toliko za bijelo roblje... tako da ne znam koja je sudbina gora...
meni samo nije jasno kako je mogla sjesti u kamion?? pa ni u najbolja vremena stopanja nikad se nije sjedalo nekome u kamion!!!

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 31
29.6.2011 18:37:00   
malizia
moje prijateljice i ja smo stalno stopirale iako smo imale pare....stopirale smo jer smo vjerovale ljudima, tako i ona...jer je vjerovala u ljude, u dobrotu....na kraju krajevu tu je prometna povezanost nikakva i budeš sretan ako ti netko stane...
komentari tipa kako je mogla ući u kamion su degudantni i odvratni user posted image user posted image user posted image
Ako nemate šta pamettnije reći radije šutite....

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 32
29.6.2011 18:40:34   
bubaMaja
oprosti, ali ne vidim što je u tome degutantno??? da sam rekla da je dobila što je zaslužila radi toga ili nešto takvo - to bi bilo degutantno, a moje pitanje zašto je to učinila ne može biti tako okarakterizirano. s druge strane ja tebi nikada nisam rekla da šutiš ma kakvo tvoje mišljenje bilo pa te molim da ni ti meni ne sudiš o mojim stavovima..

i ja sam živjela na mjestu gdje je loša povezanost i gdje se stopalo, moja mama je u onim nekim vremenima po južnoj dalmaciji stopala redovito kao i sva dolje rodbina što to radi i danas pa nije nikada ušla nekome u kamion??? i zato je moje pitanje sasvim na mjestu, a ti se s njime možeš slagati ili ne, a li ne i prozivati drugoga radi njegova mišljenja!!!

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 33
29.6.2011 18:47:02   
malizia
IZVORNA PORUKA: bubaMaja

oprosti, ali ne vidim što je u tome degutantno??? da sam rekla da je dobila što je zaslužila radi toga ili nešto takvo - to bi bilo degutantno, a moje pitanje zašto je to učinila ne može biti tako okarakterizirano. s druge strane ja tebi nikada nisam rekla da šutiš ma kakvo tvoje mišljenje bilo pa te molim da ni ti meni ne sudiš o mojim stavovima..

i ja sam živjela na mjestu gdje je loša povezanost i gdje se stopalo, moja mama je u onim nekim vremenima po južnoj dalmaciji stopala redovito kao i sva dolje rodbina što to radi i danas pa nije nikada ušla nekome u kamion??? i zato je moje pitanje sasvim na mjestu, a ti se s njime možeš slagati ili ne, a li ne i prozivati drugoga radi njegova mišljenja!!!

a, šta su kamiondžije user posted image , ne peškam niti me briga, idem vani, a ti nastavi dalje mozgati i bravo za tebe i tvoje šta ne stopirate , naročito kamiondžijama. Ostavi se  nesretne cure i njenih postupaka, svoje pametovanje ostavi za svoje, vozdra.

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 34
29.6.2011 18:49:15   
bubaMaja
možeš se sramiti zbog svoje razine komunikacije! fuj user posted image

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 35
29.6.2011 18:56:10   
lidac0605
Slažem se s bubaMajom!Imaš mozak da ga upotrijebiš...ne znam kome ne bi bilo sumnjivo da ti kamiondžija stane U SUPROTNOM smjeru i ponudi ti put u Zagreb pa se samo radi tebe okrene u smjer iz kojeg je došo da bi te otpeljo u St.Pa daj molim te!Neko koga prvi put vidiš,halooo!?
Osim toga pisalo je da ona nije putovala skolskim busom-znači ima ga,al je kaj-morala bit frajerica koja ne putuje školskim busom nego stopira.Pa sad je stvarno frajerica...cure mi je žao,al takvo ponašanje mi je ko da tražiš nevolju...
Ona koje mi je stvarno bilo žao je Kristina Šušnjara jer ju je povezo poznanik..a odvezo u smrt

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 36
29.6.2011 23:28:26   
Indy
moj tata je bio kamionđija, i neću ih generalno osuđivati. ali ja znam da ne bi nepoznatoj osobi ušla u vozilo, bio kamion ili neko drugo, pa makar se mrtva vukla cestom. što se tiče antonije, slažem se s njanjom, ako je živa, bojim se uopće pomisliti kakav horor prolazi, u tome slučaju znam da bi ja radije da me ubije nego to..

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 37
29.6.2011 23:52:34   
bubaMaja
samo da se izjasnim po pitanju kamiondžija: ja ne mislim da su svi silovatelji, ubojice, lopovi i za što ih sve općenito ne okrivljuju! naravno da ih ima svakakvih i dobrih i loših, ali od svih nekih strašnih priča kojih smo se naslušali kroz život, kad je otmica, silovanje i stopanje u kombinaciji, vrlo često su u pitanju kamiondžije - ne zato što su oni loši, nego zato što osobe koje imaju takvo zlo na pameti biraju vozila u kojima im je lakše sprovesti svoj naum! iz toga je i proizašlo da se njima ne stopa ako ih ne znaš, kao niti onima koji voze kombije ili slična veća vozila s prostorom u koji te mogu strpati bez da se vidi iz vana. barem sam ja tako odgajana. a za razliku od nekih, čini se da sam dobro odgojena.
i ovim putem se ispričavam svim poštenim vozačima kamiona i njihovim obiteljima jer oni s manijacima nemaju veze...

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 38
30.6.2011 7:30:56   
mala pcelica
Isuse ima li tema na ovoj RR na kojoj se moze normalno raspravljati bez vredjanja jedna druge???!!!
Cure mi je zao sta god da ju je snaslo user posted image

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 39
   [Obrisani korisnik]
30.6.2011 8:29:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 40
30.6.2011 8:36:59   
Bebys
IZVORNA PORUKA: bubaMaja

samo da se izjasnim po pitanju kamiondžija: ja ne mislim da su svi silovatelji, ubojice, lopovi i za što ih sve općenito ne okrivljuju! naravno da ih ima svakakvih i dobrih i loših, ali od svih nekih strašnih priča kojih smo se naslušali kroz život, kad je otmica, silovanje i stopanje u kombinaciji, vrlo često su u pitanju kamiondžije - ne zato što su oni loši, nego zato što osobe koje imaju takvo zlo na pameti biraju vozila u kojima im je lakše sprovesti svoj naum! iz toga je i proizašlo da se njima ne stopa ako ih ne znaš, kao niti onima koji voze kombije ili slična veća vozila s prostorom u koji te mogu strpati bez da se vidi iz vana. barem sam ja tako odgajana. a za razliku od nekih, čini se da sam dobro odgojena.
i ovim putem se ispričavam svim poštenim vozačima kamiona i njihovim obiteljima jer oni s manijacima nemaju veze...

takodje vozaci autobusa koji voze na daleko...ajme koji KURV....ri...UZAS...jedan...toliko puta sam isla busom na daleko van hr. svi su isti..naisla sam na IZUZETKE...svaka im cast ali jako jako ih je malo..
povatali bi se i poj.......li sa svakom...ima nesta u ovome...slazem se..
ali svakako nesmijemo osudjivati nikoga..ima i dobrih ali da ih ima u velikom postotku da i to jako losih

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 41
2.7.2011 23:35:37   
Indy
ja pogledala film Taken. da se to događa kako je prikazano u filmu, vjerujem da je tako. ali ishod na kraju, nažalost u stvarnosti je drugačiji. potpuno razumijem moga šogija koji je teškom mukom pustio kćer na izlet u Francusku, ona je još išla sa razredom, sa profesorima, ja bi izludila.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 42
24.7.2011 23:24:00   
Indy
sad jesam kriv, sad nisam. s našom policijom i pravosuđem svaka se budala može poigravati 
http://www.24sata.hr/news/sadist-paravinja-je-u-petak-priznao-u-subotu-sve-negirao-228811

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 43
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!