malizia -> RE: nestala djevojka (29.6.2011 18:47:02)
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja oprosti, ali ne vidim što je u tome degutantno??? da sam rekla da je dobila što je zaslužila radi toga ili nešto takvo - to bi bilo degutantno, a moje pitanje zašto je to učinila ne može biti tako okarakterizirano. s druge strane ja tebi nikada nisam rekla da šutiš ma kakvo tvoje mišljenje bilo pa te molim da ni ti meni ne sudiš o mojim stavovima.. i ja sam živjela na mjestu gdje je loša povezanost i gdje se stopalo, moja mama je u onim nekim vremenima po južnoj dalmaciji stopala redovito kao i sva dolje rodbina što to radi i danas pa nije nikada ušla nekome u kamion??? i zato je moje pitanje sasvim na mjestu, a ti se s njime možeš slagati ili ne, a li ne i prozivati drugoga radi njegova mišljenja!!! a, šta su kamiondžije [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ne peškam niti me briga, idem vani, a ti nastavi dalje mozgati i bravo za tebe i tvoje šta ne stopirate , naročito kamiondžijama. Ostavi se nesretne cure i njenih postupaka, svoje pametovanje ostavi za svoje, vozdra.
|
|
|
|