Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:33:37
|
|
|
|
malizia
|
m600 mila moja, ne čitaj te nebitne komentare.....(čitaj moje ), ...nemoj mi se sekirati za svakakve gluposti, čuvaj mi Petrinog bracu ....... .
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:45:11
|
|
|
|
bubaMaja
|
šta smo na to spali da onog tko se ne slaže s našim mišljenjem prozivamo sotonom??? da obično to rade oni koji sebe nazivaju velikim vjernicima.... o vjerujem ja i te kako vjerujem i vjeru živim.. i zato ljubim i prosjake i bogataše i kurve i svetice i majke dojilje i one koje ne doje.. ljubim svih pa čak i tebe koja me nazivaš sotonom.. ljubim bližnjeg svoga i grešnog i bezgrešnog (iako takvog nema) a osude i presude prepuštam Onome čiji je to posao...
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:46:03
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise m600 ti si pukla! a ti si baš super malizia
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:47:55
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: mm1209 Meni je drago da je pobjedila, a s kim se j... s kim ne baš me briga, a vi koji kažete da su igrali svi prljavo, pa naravno to i jest svima cilj kad dođu u kuću da taktiziraju da bi osvojili pare! Samo je jako tužno da se ju onako izviždali, a svi oni imaju malo više grijeha na svojim leđima samo se za to ne zna jer to dobro skrivaju...Ne kažem da ju podržavam u svemu, ali barem im je sve dane kuhala i pospremala, a oni joj ne žele ni čestitati, još jedan dokaz da su taktizirali... Brendon mi je super, mogao je i on pobjediti... I još jedno, nemojte me krivo shvatiti, ja jednako cijenim i Srbe, Bosance, Hrvate, ma sve, nemam nikakve stvari protiv, ali pogledajmo iskreno: Da je pobjedio netko iz Srbije onda bi Hrvati svi pljeskali, a obzirom da je Marijana Hrvatica svi su je izviždali, nije to bilo samo zbog njenog ponašanja u kući, već zbog ovoga...nažalost ponašali su se kao pravi balknaci....tužnooo Možda sam u krivu, i još jednom ponavljam, stvarno mi je svejedno iz koje je države pobjednik, ali ocito nekima nije... da je tako kao sto ti mislis onda bi izvizdali i horvata,a on je dobio ogroman pljesak kad je izlazio,prema tome nisi u pravu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.6.2011 16:50:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:52:24
|
|
|
|
mm1209
|
Horvat nije pobjedio lako su njemu pljeskali......
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:52:30
|
|
|
|
mayathebee
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja Ja osobno nemam ništa protiv njene pobjede, čak mi je i drago jer treba žena ipak početi ispočetka život nakon svega, nadam se da će joj ta sića biti dovoljna... da se čovjek može zaljubiti preko noći, može... pa tako i žena )))) da se frajerima tolerira, a ženama ne i to je istina - i to je nešto što je za osudu a marijanu pustite na miru, te pare nisu dovoljne da joj oporave ozbiljno narušenu psihu bez obzira glumila ona ili ne... da se je žena raspala pred kamerama je , a to treba žaliti bez obzira... Potpisujem! Ne opravdam Marijanino ponašanje u kući ni najmanje i kao žena i majka ne dobiva moje simpatije, ali i ona je samo čovjek i ne osuđujem je. Vjerujem da je ljubav jednostavno bila jača od nje. Ako ništa drugo, bila je iskrena. Oni koji tvrde da si žena takvu ljubav ne smije dopustiti, pitam ih zar se ljubav bira i dopušta..... Meni se do sada uvijek samo dogodila, i to me snašla da se nisam ni snašla Marijanin ulog je bio golem, ponašanje ( što se javnogsex-a tiće )i ne baš za pohvalu, nije slika i prilika pobjednice koja bi bila primjer mladima kao što pričate, no mislim da kao i svatko drugi, i ona zaslužuje oprost i drugu priliku. Što se primjera mladima tiće, nebi nam tv smjela odgajati djecu. I btw na tv-u je pored tog nesretnog i bezopasnog bb-a užasno puno pravog nasilja na koje nitko ne reagira!
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:52:47
|
|
|
|
malizia
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja šta smo na to spali da onog tko se ne slaže s našim mišljenjem prozivamo sotonom??? da obično to rade oni koji sebe nazivaju velikim vjernicima.... o vjerujem ja i te kako vjerujem i vjeru živim.. i zato ljubim i prosjake i bogataše i kurve i svetice i majke dojilje i one koje ne doje.. ljubim svih pa čak i tebe koja me nazivaš sotonom.. ljubim bližnjeg svoga i grešnog i bezgrešnog (iako takvog nema) a osude i presude prepuštam Onome čiji je to posao... javi se u redakciju imaju iznenađenje za tebe, aludiram na nobelovu nagradu za mir .
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:52:51
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja šta smo na to spali da onog tko se ne slaže s našim mišljenjem prozivamo sotonom??? da obično to rade oni koji sebe nazivaju velikim vjernicima.... o vjerujem ja i te kako vjerujem i vjeru živim.. i zato ljubim i prosjake i bogataše i kurve i svetice i majke dojilje i one koje ne doje.. ljubim svih pa čak i tebe koja me nazivaš sotonom.. ljubim bližnjeg svoga i grešnog i bezgrešnog (iako takvog nema) a osude i presude prepuštam Onome čiji je to posao... nisam te nazvala sotonom,samo sam pitala zašto ti to smeta? ja na misi nisam bila jako dugo,pomolim se tu i tamo, ali mi ne smetaju ljudi koji vjeruju u Boga svom dušom naravno tu ne govorim o vjerskim fanaticima samo sam pitala kakve veze ima Marijana Čvrljak i BB s Bogom? ja sam se u tvom postu osjećala prozvanom
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:54:08
|
|
|
|
mayathebee
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja šta smo na to spali da onog tko se ne slaže s našim mišljenjem prozivamo sotonom??? da obično to rade oni koji sebe nazivaju velikim vjernicima.... o vjerujem ja i te kako vjerujem i vjeru živim.. i zato ljubim i prosjake i bogataše i kurve i svetice i majke dojilje i one koje ne doje.. ljubim svih pa čak i tebe koja me nazivaš sotonom.. ljubim bližnjeg svoga i grešnog i bezgrešnog (iako takvog nema) a osude i presude prepuštam Onome čiji je to posao...
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:55:06
|
|
|
|
malizia
|
IZVORNA PORUKA: m600 malizia
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 16:57:41
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: mm1209 Horvat nije pobjedio lako su njemu pljeskali...... i da je pobjedio dobio bi isto toliki pljesak,a marijanu su izvizdavali od pocetka emisije kad se jos nije ni znalo da ce pobjediti,a znate i zasto ...vjerovatno bi onda i horvata tako da se guzio sa nekim u kuci ili bilo ko drugi da je u pitanju
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 17:01:14
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: mm1209 Horvat nije pobjedio lako su njemu pljeskali...... i da je pobjedio dobio bi isto toliki pljesak,a marijanu su izvizdavali od pocetka emisije kad se jos nije ni znalo da ce pobjediti,a znate i zasto ...vjerovatno bi onda i horvata tako da se guzio sa nekim u kuci ili bilo ko drugi da je u pitanju mislim da su je više izviždali jer je udana i majka djeteta,sjeti se rine i mrkvice i oni su se seksali svaki dan ali ih nitko nije ni doživio
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 17:01:21
|
|
|
|
mm1209
|
svatko ima svoje mišljenje, ja kod svojeg ostajem...
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 17:03:40
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: mm1209 Horvat nije pobjedio lako su njemu pljeskali...... i da je pobjedio dobio bi isto toliki pljesak,a marijanu su izvizdavali od pocetka emisije kad se jos nije ni znalo da ce pobjediti,a znate i zasto ...vjerovatno bi onda i horvata tako da se guzio sa nekim u kuci ili bilo ko drugi da je u pitanju mislim da su je više izviždali jer je udana i majka djeteta,sjeti se rine i mrkvice i oni su se seksali svaki dan ali ih nitko nije ni doživio pa to i kažem
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 17:03:48
|
|
|
|
mm1209
|
Ok ima onih koji su je izviždali zbog toga, ali zašto je onda pobjedila ako ju nitko ne podržava? Ili je sve to samo jedna dobra namještaljka sve....
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 17:05:24
|
|
|
|
m600
|
mislim da je sve to dobra namještaljka
|
|
[Obrisani korisnik] 27.6.2011 17:12:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 17:20:00
|
|
|
|
Fever
|
IZVORNA PORUKA: mayathebee IZVORNA PORUKA: bubaMaja Ja osobno nemam ništa protiv njene pobjede, čak mi je i drago jer treba žena ipak početi ispočetka život nakon svega, nadam se da će joj ta sića biti dovoljna... da se čovjek može zaljubiti preko noći, može... pa tako i žena )))) da se frajerima tolerira, a ženama ne i to je istina - i to je nešto što je za osudu a marijanu pustite na miru, te pare nisu dovoljne da joj oporave ozbiljno narušenu psihu bez obzira glumila ona ili ne... da se je žena raspala pred kamerama je , a to treba žaliti bez obzira... Potpisujem! Ne opravdam Marijanino ponašanje u kući ni najmanje i kao žena i majka ne dobiva moje simpatije, ali i ona je samo čovjek i ne osuđujem je. Vjerujem da je ljubav jednostavno bila jača od nje. Ako ništa drugo, bila je iskrena. Oni koji tvrde da si žena takvu ljubav ne smije dopustiti, pitam ih zar se ljubav bira i dopušta..... Meni se do sada uvijek samo dogodila, i to me snašla da se nisam ni snašla Marijanin ulog je bio golem, ponašanje ( što se javnogsex-a tiće )i ne baš za pohvalu, nije slika i prilika pobjednice koja bi bila primjer mladima kao što pričate, no mislim da kao i svatko drugi, i ona zaslužuje oprost i drugu priliku. Što se primjera mladima tiće, nebi nam tv smjela odgajati djecu. I btw na tv-u je pored tog nesretnog i bezopasnog bb-a užasno puno pravog nasilja na koje nitko ne reagira!
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 18:01:38
|
|
|
|
inesica
|
E sad, tu bi se dalo pricati, ali mi se ne da, nije zasluzila. Htjela bih samo podsjetiti da je kuca BB bila jedna veeeeelika dosadna kutija dok se stvari izmedju M. i N. nisu zakuhale, e onda su novine se raspisale, na TV-u SMS-ovi frcaju na sve strane, pogrde, pohvale...A TO JE ONO STO SE TRAZI! Podigli su gledanost, i ispunili svoj zadatak. Pa su pali u drugi plan kad je usao Brandon. Za njega je sav medijski prostor BB-a bio premali :) i zato je bio moj favorit (jer mi nije bilo dosadno navecer voziti kucni bicikl, 40 min. bez sale). Marijana nema morala, i zato nije trebala pobijediti.
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 18:03:07
|
|
|
|
Bebys
|
u svakom slucaju ovo je manje losi primjer za djecu koja gledaju nego gay parade koje se vrte stalno svake godine..ovo je nesta bar prirodno i nevodi u uzas...
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 18:04:37
|
|
|
|
Bebys
|
a gay parade su moralne JAKO...i treba im pljeskati a zena koja se zaljubila nju treba kamenovati...UZAS JEDAN...nista se nije promijenilo od 2000 godina prije Krista bio je u pravu...za sve sto je rekao....
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 18:07:23
|
|
|
|
pincirotvajler
|
neda mi se sve čitat samo ću reći : ja sam navijala za horvata a na kraju se ispostavilo da je dvoličan više nego kaj je ona k tako da.. mislim da komotno može napustit hr jer će se uvijek govorit da se prodala za 100000 e
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 18:08:29
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: Bebys a gay parade su moralne JAKO...i treba im pljeskati a zena koja se zaljubila nju treba kamenovati...UZAS JEDAN...nista se nije promijenilo od 2000 godina prije Krista bio je u pravu...za sve sto je rekao.... to sto se zaljubila je sasvim ok, al se prvo trebala razvesti pa tek onda uzivati sa slijedecim
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 27.6.2011 18:09:33
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: Bebys u svakom slucaju ovo je manje losi primjer za djecu koja gledaju nego gay parade koje se vrte stalno svake godine..ovo je nesta bar prirodno i nevodi u uzas... ovo je stvarno dobar primjer za djecu
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!