Marta j -> Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (28.6.2011 8:16:40)
Htijela sam naruciti ljulju za bebu iz Njemacke al neznam kolika bi mi dosla postarina na to. Mislila mi je prija ponijeti al ona dolazi tek 1.9 od tamo. Dali zna netko?
Bebys -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (28.6.2011 9:08:41)
nema pojma ali u hr. ima toliko izbora za te ljulje tak da mislim bolje i lakse je da odes do Zagreba ako nemas nista dalje i da pogledas na hr. web stranicama bilo koje nase trgovine to sve ima...ja sam vidjela kada sam bila u hr. sretno
njanja -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (28.6.2011 9:26:02)
toga imaš u Hr, ne znam koliko se isplati plaćati poštarinu, u hr su bili pred 3 god gracove 500 kn, moguće da su sad još jeftinije....zovi malo TL
tyna -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (28.6.2011 10:21:25)
btw zatvorili danas TL [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] toga stvarno ima po svuda kod nas, a možeš pogledati i na njuškalu. s obzirom na težinu, mislim da bi te dosta koštala poštarina
anaxx -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (28.6.2011 10:26:16)
vidim da piše da košta 59 € + poštarina doći će ti preko 500 kn, a kod nas sigurno možeš za te novce naći takvu, ja to zovem dnevna stolica
Marta j -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (28.6.2011 11:00:09)
Bila sam u dva limaca u jednom nemaju a drugi su mi rekli da se zatvara i nece vise nista nabavljati.
Jos cu muza uputiti u koju trgovinu ovi dana da pogleda. Bila sam i u hercegovini nisam je nasla svagdje imali i neznaju kada ce opet doci...
A ode sam vec uzimala za M igracke i sada sam ukapirala par sstvari pa sam mislila sve to skupa naruciti pa ako mi nitko od rodbine nebude mogao ponijeti da mi posalju pa me zanimala cijena postarine...
lavica81 -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (28.6.2011 11:11:18)
nek me netko ispravi ako griješim ali na ovo ćeš platiti i carinu, na sve internet narudžbe preko 160 kn ide i carina i pdv pa mislim da tio se ovo ne isplati naručivt preko neta
Marta j -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (28.6.2011 11:22:48)
Bez veze...
A nista sada nastavljam traziti il ako netko od njih nebude imao mjesta u autu da to ubace kada budu dolazili. A ja si ukapirala jos zgodni stvarcica pa si mogu misliti koliko bi doslo carine i postarine na sve sto bi uzela.....
anaxx -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (28.6.2011 12:03:02)
pogledaj i u drugim trgovinama za bebe, osim u TL, tu u Ri u beba centru ih ima stalno, Adax ima... možda je lakše da se tu kupi...
mali_macic -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (28.6.2011 22:46:50)
malo sam ti pogledala koliko bi to otprilike doslo preko dhl ili dpd iz Njem za Hrv. i mozes racunat na min. 35,-Eura postarine bez carine. Tako da ti se slazem sa curama da za tu cijenu mozes nju i pronac u Hrvatskoj. malo kopaj po netu, pa mozda i cak na ebay-u pa ces je sigurno nac puno jeftinije. sretno!
bubaMaja -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (3.7.2011 15:44:59)
baš ova koju si pokazala ima u beba centru samo mislim da je druga boja, cijenu ne znam
modesty blaise -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (3.7.2011 16:44:49)
IZVORNA PORUKA: lavica81
nek me netko ispravi ako griješim ali na ovo ćeš platiti i carinu, na sve internet narudžbe preko 160 knide i carina i pdv pa mislim da tio se ovo ne isplati naručivt preko neta
točno tako
tyna -> RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete iz Njemacke??? (3.7.2011 17:59:28)
carinu možeš izbjeći ako ti tvoji to tamo kupe i pošalju kao poklon