adryosijek -> RE: alimentacija (30.6.2011 13:36:03)
|
gle ja isti problem imam ,muz ima 2 sina koja su vec sami za sebe sposobni ,mama ceka doma i da izvines .. dr.. ja imam malo dijete ja zelim ici raditi ali kome dijete da ostavim ..treba platiti da mi neko cuva jer doma bas nemam kome ju pustiti, ona koja moze i nemora platiitit sjedi i ceka,reci ce neki nedobije ona pare,mogu se samo nasmijati na taj komentar hahahhah pa od cega ona zivi od zraka jeli[smjavascript:void(AddText('[sm=jezicek.gif]')) =zmeden.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] anonimna pusti komentare nekih [sm=hudicek1.gif] nego nece nikako moci da 800 kn dobiti od nijegovih 1000kn,moj salje kako oce ali kao kako on kaze nesalje im vise nego nama dvijema,jer te koje komentiraju neznaju kako je kad otac mora na 2 strane davat pare i sta ti ostane... usput zivim u italiji neznam talijanski ,dok ga nenaucim nemogu niti raditi..makar cistit sta ili dijecu cuvat ili u kuhinji naslo bi se sta,ali bi dobila tolku placu da bi imala dosta da platim cuvanje i ko zna dal bi sta ostalo..a stanarina u rimu je da padnes na nos a placa koma..itd to pisem tebi svoj primjer a drugi komentari me nezanimaju niti bi voljela da me ko citira,tek kad se nadu u ttoj situaciju neka se jave HVALA[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|