zg_cinik -> ankete...samo primjedbe... (30.6.2011 18:13:52)
|
anketa s najviše glasova... njanja, 25.5.2011 ova anketa stoji tu već ful dugo...i sad sam malo gledala postotke i znate što je najzanimljivije: 42 + 14 %, znači 56 % od 713 glasova kaže DA (normalno je ili nije), ali odgovor je DA, znači cca 350 žena/odgovora, a u komentarima totalno drugačija slika.... adryosijek, 9.6.2011 pih bilo je i vise .. modesty blaise, 17.6.2011 njanja to je zato kaj jedna te ista osoba može glasati bezbroj puta i imati isto mišljenje... ovaj primjer mi je sam uvod... naime... od početka mi smeta nekoliko stvari s anketama: 1. nemreš vidjet rezultate ak nisi glasal[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] (ak si glasal na pojedinoj anketi...brisal "kolačiće"...opet nemreš vidjet već moraš glasati... - kolko je to onda vjerodostojna anketa[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]) 2. možeš vidjet samo 5 zadnjih i 5 anketa s najviše glasova... (je, ak ideš na preskoči zadnju...pa klikaš do besvjesti...možda naletiš na još max. desetak...) 3. kad ideš na glasaj...automatski ti prihvati prvi odgovor...(zakaj je uopče ponuđen...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]) umjesto da tek kad ideš na glasaj - biraš odgovor...(poučen načinom glasanja na brdo drugih stranica, gdje prvo odabereš pa glasaš...a rezultate možeš vidjeti i bez da glasaš) ovo su sam osnovne...a mislim velike pogreške u funkcioniranju stranice s anketama... vjerojatno bum nadopisal još...ak me ne preduhitrite... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] možda neko od administratora skuži o čemu pričam...to stvarno nije problem za promjeniti ni polupismenom programeru... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|