|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
8.7.2011 13:24:14   
Rebeka
A trebali bi sutra večer ili najkasnije u nedjelju ujutro. Muž je stalno na poslu pa mi i ne pomogne skoro ništa-jedino što mi ih pomogne istuširati uvečer-i to je nešto. Ma njima se u Austiji pokvarilo auto na povratku sa sahrane, a svi su sa jednim tako da ne mogu ništa. Čekaju popravak i pomalo uživaju u razgledanju grada, a mamama se ne da autobusom. Izdržat ću još malo. Srećom slušaju me, jer kad dreknem ovolika i zaprijetim im da ću ih progutati-umire se ko mali janjciuser posted image
Znam da ih ne bi smjela plašiti, ali ljudi moji, ne mogu, doslovno se raspadam- ne spavam po noći jer je uvijek netko žedan ili mora piškiti-nije lako jer je najstarijem 10 god., a najmlađem 16 mjeseciuser posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 426
8.7.2011 13:28:22   
cuba
Evo me natrag. Upravo sam prebacivala slike sa aparata na laptop. Imam sigurno 600-700 slika dati popodne razviti.
I pozdravljam vas odmahuser posted image  ručak je gotov, idem postaviti stol i nazvati mm da vidim jeli otišao s njim na posao ili ipak dolazi domauser posted image
Lilia ma ljeto će vam biti odličnouser posted image user posted image  guštajteuser posted image
naletušice, ma daj bejb sveki bar uru vrimena dnevno, toliko je može pričuvati a neće se valjda u tu uru ukenjati i toliko išporkati?
Rebeka, ja još ne mogu vjerovati da čuvaš 7 klinaca mjesec dana pred porod. Jako lijepa gesta od tebe i svaka ti čast ali isto su ti tvoji imali obraza tebi u 8mjesecu trudnoće prepustiti takvu obvezu i odgovornost. Mislim da nije u redu bez obzira na smrtni slučaj u obitelji.  Drži se, što da ti kažem user posted image user posted image

Cure baaaaaajuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 427
8.7.2011 13:28:23   
lilia
Joj Danery pa kod babe je ko u na ciganskom vašaruuser posted image
već vidim kakao bi se baba rastrčala kad bi se bejb dočepala drangulija.
Jel vam i danas baka kuha? a gdje je stari dida?
Kod tebe uvijek veselouser posted image  kad vas ima puno u kući.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 428
8.7.2011 13:30:34   
lilia
Baaj Cuba, nadam se da nećeš morati tražiti mužauser posted image  po kvartu.
Dobar tek i pusica Rokiću.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 429
8.7.2011 13:30:46   
cuba
IZVORNA PORUKA: Rebeka

Znam da ih ne bi smjela plašiti, ali ljudi moji, ne mogu, doslovno se raspadam- ne spavam po noći jer je uvijek netko žedan ili mora piškiti-nije lako jer je najstarijem 10 god., a najmlađem 16 mjeseciuser posted image

user posted image  ne mogu vjerovati. Pa moj R ima 19mj i znam koliko brige ima oko njega a ne još njih 6 čuvati. Ja bi ih definitivno sve otkantala.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 430
8.7.2011 13:31:34   
lilia
Rebeka zaposli te najstarije da ti pomognu oko ovih mlađih.
Pa tko im kuha, ne ti valjda za svih?

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 431
8.7.2011 13:39:37   
Rebeka
Istina, pomažu mi stariji, disciplinirani su, a tko će im kuhati nego ja?
Ujutro odmah nakon doručka pripremam ručak, a večera bude nešto lagano, najmađi su još na bočici, neki na keksu i mlijeku, a neki večeraju sa nama. Jest mi dobra vježba, ali nije jednostavno-opet uspijevam sve jer napravim sebi raspored za idići dan i nastojim ga se pridržavati-evo, danas je pranje robe na redu, a sutra peglanje...
Sutra mi muž radi skraćeno pa se nadam danu odmora, bar će mi moći malo više pomoći...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 432
8.7.2011 13:40:19   
lilia
Čuvaaaaj se. user posted image

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 433
8.7.2011 13:42:26   
Rebeka
Hoću, hvala puno na podršci, a cuba ne znam što bi mislila- ne mogu ih otpisati jer smo ipak obitelj, i nadam se da će jednoga dana i oni pomoći meni kada mi to bude trebalo...
Izdržat ću, proći će sve to, ima i gorih stvari...
Pusa cure i hvala vam-moram ići sada jer su neki budni, pozdrav i još jednom hvala

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 434
8.7.2011 13:47:14   
mariola
Cure da vam se javim. Ja cijelo jutro jurim po gradu, imala sam sto stvari za napraviti, milijun sitnica za kupiti. Nahodala sam se i navozala ali sam barem sve uspila nać. Popodne me čeka kuhanje, peglanje spremanje i ujutro putujem.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 435
8.7.2011 14:02:47   
mamino zlateko
jel ima koga da mi skuha jednu kavu?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 436
8.7.2011 20:14:54   
BUMBI
Večer,ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 437
8.7.2011 20:20:21   
danery
bok bumbi,kako si?
vidim da se bojiš čišćenja user posted image ... od sveg user posted image ti želim da ipak bude sve ok user posted image user posted image
meni nije doc vidio bejb odmah,pa mi rekao ili cista ili sam trudna,ali betu nisam išla vaditi...
kako si inače provela dan,nadam se da te ipak malo nešto razveselilo?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 438
8.7.2011 20:23:29   
BUMBI
Hejuser posted image
Ma da,baš me strah toga čišćenja,a što se tiče toga svega nekako sam prihvatila bar zasada,vidjet ćemo kako će mi biti u pon.Neznam hoće li me odmah ostaviti ili kako to ide?
Ma meni bi se trebalo već vidjetiuser posted image
D je od ujutro bio kod mojih,kuapo se i uživao user posted image ,a ja sam do 2 bila u bolnici,pa onda i ja otišla tamo.Nije bio spavao popodne i već prije 6 je zaspaouser posted image
šta ste vi radili?Jesi joj kupila bazenčić?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 439
8.7.2011 20:32:47   
danery
bumbać....ma dobro ti je njanja napisala tamo....ja mislim da će sve biti ok....kakve sam ja prognoze za bejb imala,pa sve dobro završilo....
držim ti user posted image user posted image user posted image user posted image
bejb ima veliki plastični škaf za kupanac user posted image ali nije često vani u njemu jer je kod nas užas živi na dvorištu,svuda sunce,hlada tek navečer....
neka mi je čudna,opet muka sa spavanjem.....evo se jadna sva kao splašena ustala i onak u panici se dala u vrisak....pitam se jel joj smeta madrac sasvim nisko,pa ne vidi kao prije kad je bio povišen malo user posted image user posted image user posted image
ako se opet usplače,bome ćemo ga dići,pa makar i u 3 ujutro...

< Poruku je uredio danery -- 8.7.2011 20:36:29 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 440
8.7.2011 20:35:04   
BUMBI
Hvala ti dragauser posted image
Ali bolje da se ničemu ne nadam,pa šta bude...
Oni su prvo mislili da me je poslala tamo jer želim abortus,nije im ništa bilo jasno,ai unalaz su mi napisali pošto je željena trudnoća sačekati pon i još jednom vaditi betu,ali i dr mi je rekla da misli da ništa od toga

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 441
8.7.2011 20:43:36   
danery
joj i oni svašta pomisle čim se nešto zakomplicira  user posted image samo dodatno izbediraju žene user posted image
mi smo ti danas bile na dvorištu dok nije jako pržilo,pa onda u parku tu u žutom naselju....idete tamo kad? meni je super jer je uredan i ima fino hlada,pa ponesem bejb dekicu,pa se igra na njoj....u podne je zaspala,pa kasnije igranac u kući pod klimom....oko 7 prošetali,okupali ju i u 8 već u krevetu...

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 442
8.7.2011 20:49:47   
mamice
Vecer curke vidim da je teska tema veceras u bircuuser posted image bumbi budi optimista svasta se jos u 3 dana dogodi mozda nije sve tako crno

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 443
   [Obrisani korisnik]
8.7.2011 22:41:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mamino zlateko)
  Neposredna veza do poruke: 444
8.7.2011 22:49:42   
mamice
Ja malo skicam. Miki nece zaspati pa se s njim mucim uf. Kaj vi radite sigurno svi vec spavaju?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 445
   [Obrisani korisnik]
8.7.2011 22:52:29   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mamice)
  Neposredna veza do poruke: 446
8.7.2011 22:54:26   
mamice
Jesam onak koliko se moze biti po cijele dane doktorima,miki neide u vrtic pa i s njim se zabavljam tak da imam mirovanje od 22-08 ujutro i to je to

Neposredna veza do poruke: 447
   [Obrisani korisnik]
8.7.2011 22:58:42   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mamice)
  Neposredna veza do poruke: 448
8.7.2011 23:01:02   
mamice
Hvala evo na dobrom je putu da zaspe a i ja cu za njim. LN

Neposredna veza do poruke: 449
9.7.2011 8:00:22   
mamino zlateko
jutroo..ima koga?? user posted image user posted image ?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!