|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
12.7.2011 12:19:46   
ikica84
dan tek pocinje oko 6h jer prije toga ne izlazim user posted image .bogami i ja cu jos malo da brojim,meni je 19.9 termin al posto sam prvu user posted image prenela 8 dana mislim da cu i ovu,tako da sam ticker namestila kasnije user posted image
iskreno i ja jedva cekam user posted image jos malo pa cu poceti da trazim malene stvari za bracu pa pranje i tako,moram nov krevetac da kupim jer A jos spava u svom.user posted image
jel si ti spremila krevetac i kolica?

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 501
12.7.2011 12:37:04   
pepeljuga
Ej komadi pozdravuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 502
12.7.2011 12:40:42   
Rebeka
Ej pepe, pozdrav i tebi...

Jesam, kupila sam sve, ali mm će montirati tek kada pođem u bolnicu, ja sam sve preprala i sredila, imam još neke sitnice i tako.
Evo, nalaz mi nije ok, imam streptokoku u vagini tako da sam cijela luda, sada su mi javili-plačem ko kiša...
Moram uzimati antibiotik i pred porod dva sata ranije se moram javiti da mi daju zaštitu za moju bebicu...
Tako sam cijela tužna

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 503
12.7.2011 12:45:57   
pepeljuga
Ej rebeka,ajme stvarno se mucis sa tim bakterijama,pa cilu trudnocu te prati nestouser posted image bas mi je zao. Nemoj plakati,probaj se smiriti jer tako samo jos vise stetis i sebi i bebiciuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 504
12.7.2011 12:50:59   
Rebeka
Evo, malo sam mirnija, morala sam se isplakati jer stvarno cijelu trudnoću me prati taj peh, koliko god se ja čuvala i slijedila doktorove upute, opet se nešto pojavi. Znam da ima puuno gorih stvari, ali eto, jednostavno me slomilo. Doktora sam zvala sada i on me uvjerava da će sve biti u redu, da je to dosta česta pojava i da se ništa ne brinem, malo me smirio, ali iskreno, neću biti mirna dok ne vidim da je sve u redu sa mojom bebicom i sa mnom, a za to ću morati još čekati...

Neposredna veza do poruke: 505
12.7.2011 12:55:17   
pepeljuga
Ma znam Rebeka,bolje da si se isplakala. Proci ce ti brzo jos ovih misec dana i onda ti stize tvoj bebac,samo misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 506
12.7.2011 12:56:42   
Rebeka
Hvala pepe, kako si ti?
Kako izdržavaš ovu vrućinu?

Neposredna veza do poruke: 507
12.7.2011 13:00:01   
pepeljuga
Ja sam ti tako,tako. Sto se tice trudnoce ok,al sam se vratila sa otoka a decke ostavila tamo i bas sam tuzna zbog toga,fale mi jakouser posted image . Volila bi da se sto prije porodim pa da opet budemo svi skupa.
A vrucine su mi katastrofa,u klimi sam stalno.

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 508
12.7.2011 13:02:41   
Rebeka
Mogu mislit kako se osjećašuser posted image
Eto, želim ti što brži i lakši porod tako da možete što prije biti zajedno.
Ja sam bez klime, ali nekako izdržavam-tuširam se po par puta dnevno, pomogne, ali jako kratko.

Neposredna veza do poruke: 509
12.7.2011 13:05:33   
pepeljuga
Hvala ti dragauser posted image
I ja se tusiram par puta dnevno,ma to pomogne malo i za po ure isto,al prezivit cemo user posted image
Jesi pripremila sve za bebicu,kupila kolixca?

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 510
12.7.2011 13:10:47   
Rebeka
Da, kupila sam sve, preprala i još imam nešto sitno ispeglati.
Kupili smo Jane 3 u 1 tako da imam u čemu iznijeti bebicu, privremenu auto sjedalicu i kolica.
Krevetić će smontirati tek kada ja pođem u rodilište tako da me dočeka iznenađenje.
Jedva čekamo naše malo zlato, stalno razmišljamo o tome, još samo da sve bude u redu...

A ti?

Neposredna veza do poruke: 511
12.7.2011 13:14:36   
pepeljuga
A ja sam imala Jane kolica za T i R i super su mi,njih dva su se bas izvozila,prosla sa njima sve i svasta i na kraju ih jos i poklonilauser posted image . Sad sam kupila samo kolica al bez icega samo onaj lezeci dio jer idu u nulti polozaj,uzela od MC Larena i ful sam zadovoljnauser posted image . Sto se tice drugih stvari krevetica i robise imam sve od njih dvojice tako da sam sve lipo oprala i opeglala i kupila samo nesto za izac iz bolnice da ne izađe bas u staromuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 512
12.7.2011 13:24:21   
anaxx
pozdrav svima...
vidim da vam je trudnicama već teško... još malo... valjda neće ove vručine još dugo...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 513
12.7.2011 13:30:22   
Rebeka
Pa super, pametno. Budući da je nama prva bebica, mi smo odlučili sve sami financirati tako da ni o kome ne ovisimo. Kupili smo točno ono što smo htjeli, gledali smo da bude funkcionalno i kvalitetno tako da posluži i drugoj dječici kada dođu na reduser posted image , a obitelj i rodbina se pitaju što nam kupiti kada smo sve manje više kupili.
Draže nam je tako bilo, a robice nisam previše uzela, samo par promjena jer se nisam htjela pretrpavati.
Lako mi je reći mami ili svekrvi da kupe što bude trebalo,ali mislim da neće ništa previše...

Kako T i R reagiraju na bebičin dolazak?

Neposredna veza do poruke: 514
12.7.2011 13:31:32   
Rebeka
Hi anaxx, ma izdržat ćemo mi to-još malo i toga ćemo se samo prisjećati, kako si ti?

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 515
12.7.2011 14:05:43   
anaxx
rebeka i meni je vruće tako da vam u tom pogledu ne zaviđam.... u ovom drugom možda i da...user posted image

mi smo super, dečki u vrtiću, ali kako je manje djece nego inače uživaju jer se ne moraju boriti za igračke, a tete ih maze i paze... imaju i bazen u vrtiću pa se  i tako hlade...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 516
12.7.2011 21:15:35   
Rebeka
Ima li koga?

< Poruku je uredio Rebeka -- 12.7.2011 21:21:38 >

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 517
12.7.2011 23:07:39   
MaTana
vecer ima li koga?

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 518
13.7.2011 8:02:08   
mamice
 Jutro. evo mene opet ljuta ko pas user posted image svako jutro muzeva mama ili baka mikici nose one gumene bombone a ja sam alergicna na to smece i naravno da nece nista jesti osim njih. Mislim kad treknem jedno jutro da ce me cijela hrvatska cuti kaj mu nemozes donjeti dorucak a ne to smece. Jucer u konzumu mu baka kupi to al sam cim sad dosla doma bacila srecom nije pitao da bi mu sad baba na prozor donjela i dala u ruke i sad je vristanje po kuci jer mu nedam user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 519
13.7.2011 8:29:51   
mariola
Jutrouser posted image
Mamice ne živciraj se nego lijepo reci baki da to ne donosi više jer M onda ništa drugo ne jede.
user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 520
13.7.2011 10:09:59   
anaxx
jutro svima...

mamice pa reci ženi što joj ide, na fino...

mariola kako je bilo?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 521
13.7.2011 10:43:33   
mariola
Hej ane, bilo mi je super. Umorna sam ko pas, razmišljam o bolovanju...
Vrućine su bile paklene ali smo sve podnijeli dobro. Preživile smo sve trudnice a bilo nas je paruser posted image
Sala je bila dobro klimatizirana tako da nismo na piru vrućinu ni osjetili. Drugi dan smo se makli iz grada, išli na vikendicu i uživali u debeloj hladovini. Jučer nazad, cijeli dan za volanom. Zaspala sam sinoć s T u 9user posted image
Kako ste vi?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 522
13.7.2011 10:57:21   
anaxx
baš mi je drago da si se super provela...

mi smo ok, pokušavamo se hladiti na sve načine... more, bazen na terasi, bazen u vrtiću :)
vjerujam da razmišljaš o bolovanju, i ja bi na tvojem mjestu... ili ne bi ni razmišljala, pusti posao i uživaj, zasluženo...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 523
13.7.2011 11:00:54   
mariola
ma nezgodno mi je jer sam sama na poslu pa mi žao stranaka. A znam da mene nitko ne žali a pogotovo šefica. Njoj bi odmah servirala doznake...

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 524
13.7.2011 11:04:08   
anaxx
ah te šefice/šefovi... svi su isti... ništa onda laganini na poslu, samo nužno i odmaraj uz rr... user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!