|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
4.8.2011 9:40:34   
anaxx
cure ja se probudila s glavoboljom, nos začepljen, zapravo me sinusi bole... za poludit...
user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 4.8.2011 9:41:34 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1726
4.8.2011 9:49:18   
ikica84
ma znam da su sve bake iste,samo da ugode unucima user posted image ovo vrijeme je skroz tesko mozda te zato boli glava,ovde najavili danas kisu a vec je pretoplo...nema ni k od kise user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1727
4.8.2011 9:50:58   
cuba
Cure mi se idemo pomalo spremati pa u igraonicu, doć će nam i teta na druženjeuser posted image  Vi mi također uživajte, ikice obavi jedan dobar shopinguser posted image
anaxx nadam se da će glavobolja uskoro prestati :-*
Poz user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1728
4.8.2011 9:51:46   
ikica84
uzivajte i vi cuba!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1729
4.8.2011 10:13:44   
anaxx
cuba pozdrav...
ikice, bila sam pred 2 tjedna u Zadru, zapravo u Sabunikama bilo nam je super...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1730
4.8.2011 10:14:10   
mariola
hej curke pozz od meneuser posted image mateo je presladak, T ga obožavauser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1731
4.8.2011 12:19:47   
ikica84
pozz mariola uzivajte!znaci ima T da voli i svoga bracu ili seku user posted image
ima li koga za druzenje user posted image

< Poruku je uredio ikica84 -- 4.8.2011 12:25:02 >

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1732
4.8.2011 21:19:50   
BUMBI
Večer,ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1733
4.8.2011 21:56:34   
danery
večer bumbi user posted image
šta se radi? ajme ja našla tako dobrih smajlića,a ne mogu stavljaaaaaaaaat user posted image
klopam sendvič i pošaljem mm po papriku i nož,on donese papriku a nož ne,pa ju sad glocam kao jabuku user posted image user posted image
kako ste proveli dan? kod nas je bilo burno i luuuuuudo user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1734
4.8.2011 21:58:39   
cuba
Hej cure, večeruser posted image
Eto i mene na brzinu. Upravo sam ispeglala svu robuuser posted image user posted image  moram još pod oprati pa sam gotova. Zapravo onda još sebe opratiuser posted image
Šta ima? Naletušice, kakvo to ludilo bilo kod vasuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1735
4.8.2011 22:00:01   
leilany
helooouuu,......
ima li kogaaa?
user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1736
4.8.2011 22:04:33   
danery
ojla cuba user posted image i ti planiraš desant pod tuš-i ja,a nikako se pomaknut,stalno nešto....

a ludilo....e bome samo takvo....mene jučer do ibera ispilale babe (bilo u tuž.),a danas se nastavilo,pa sam explodirala i tako svekrvi objasnila neke stvari da je skoro srčani dobila od šoka...
bez trunke srama sam urlala na nju i ispucala sve,al baš sve što me žderalo zadnjih godinu dana i ovih dana,oko bejb,njenog kvocanja,pametovanja i bezobrazluka i rekla joj između ostalog da je ne baka nego babetina user posted image user posted image user posted image i da me se okane ili će biti vraga većeg nego je....
ajme kako je sad dobra....sve hop cup i cile mile....
ma....u jednu ruku me sramota da sam se morala tako derati-a orilo bogami je-a opet,da sam ja njoj to lijepo kulturno rekla,ne bi me ni 5% doživjela,pa ajd....
da nam je to trebalo,nije,al ako ne ide drukčije,pa sad će lola kresnut u korijenu al odmah user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1737
4.8.2011 22:05:31   
danery
jezuš,ma jel to beljuša?!?!?! ajme sad će mene herc opalit user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1738
4.8.2011 22:13:30   
leilany
IZVORNA PORUKA: danery

jezuš,ma jel to beljuša?!?!?! ajme sad će mene herc opalit user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image đes ba? ko te frizirauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1739
4.8.2011 22:17:55   
danery
a uglavnom bejb user posted image user posted image user posted image pa jesi ti živa,šta ima? gdje ti tvoja zvjerka?

....mini gospa....

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1740
4.8.2011 22:25:21   
leilany
živa,živa.....hehe
a nikaj nema,spremamo se na moreno u subotu...hehe
da brckam to svoje debelo dupe....user posted image

evo je spava u kreveticu ...

di je tvoja E?

kak si ti?

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1741
4.8.2011 22:28:13   
danery
uuuuu,ima nivo mora da se digne za pola metra u kraljevici kad ti gekep unutra hitiš user posted image user posted image user posted image samo nemoj skakat bombe i sve bu ok user posted image user posted image

a ja....eto viš kak sam,gore ti piše.....urlam po kućama user posted image user posted image
ugl,otkako odvriskah svoje,konačno nekak lakše se diše....
bejb ćori...

....mini gospa....

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1742
4.8.2011 22:36:08   
cuba
Evo me. Podovi se sjaje a i ja skupa s njimauser posted image  službeno gotova sa domaćinstvom za danasuser posted image
Ajme meni je baby tv još upaljen, tek sam sad vidilauser posted image
Naletušice oleeee user posted image user posted image user posted image  znači zbilja dani prekretnice. Jel to "Oluja" kod tebe malo uranilauser posted image  Ma nek si ti sveki dovela u red, jel ti duša sad mirnauser posted image

Šta je s prvim roćkasom? Oćete u onoj igraonici slaviti ili kako?

Eheeeej beljušo, jesi spakirala sav ljetni accesoaruser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1743
4.8.2011 22:40:22   
danery
cuba,jesam,mirnija sam.....a najsmješnije je od svega što je mm došao da vidi i čuje sve što je bilo u izvedbi,i klimao glavom i vikao TAKO JE,POSLUŠAJ JU user posted image user posted image user posted image
al ruku na srce,on me podržao u svemu,pa se sad madam sveki bome zapitala....
a rođoš....zvala igraonicu,samo najam prostora 550 kn user posted image a pola djece će mi biti na moru za feštu,pa ćemo s obzirom na to raskrčiti gore potkrovlje i nek hahare-za 2 sata neće nam ništa biti,a za te pare za najam kupim što mi treba za rođoš....onako bi još uz najam sve morala kupovati,a imala bi možda 5 djece...

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1744
4.8.2011 22:41:28   
leilany
hehehehe danery ima da potopim sve one barčice u uvali kad skocim u more user posted image ....

ma bravo za tebe,znala sam da si ostrog jezikauser posted image

cuba,pa nisam se jos ni pocela pakirat user posted image user posted image ja cu to sve zadnji dan,ko po obicaju...hihi

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1745
4.8.2011 22:47:22   
cuba
Taman sam ti tila napisati a di ti je tm bio dok si čitala bukvicu svekiuser posted image user posted image  znači udružili ste snage, ti verbalno a on gestikuliraouser posted image
Ma da, to ti se onda zbilja ne isplati ako je samo najam prostora toliko a što kažeš neće biti toliko djece. Jel njoj 16.08 roćkas ili sam nešto pobrkala?

Lei, koliko ćete ostati, jel cili 08mj?

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1746
4.8.2011 22:49:41   
danery
18.,ali to je čet,pa ćemo u sub slaviti,znači 20.
moja mama fantazirala da kodnjih slavimo pa vučemo svu rodbinu iz os user posted image user posted image
ali pošto moj tata ima 14.rođendan,lijepo ćemo ići na feštu njemu,a usput ćemo i e proslaviti...

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1747
4.8.2011 22:53:48   
leilany
cuba ja mislim da da...jer imamo ak se ne varam il 27 il 24.8 svadbu u Kraljevici,pa da se ne vracamo.....

hebote kak sam zaboravna pa to je za poludit....uzas....

e vidis morala bi i u tuzionicu kad sam vec tu....user posted image da se tuzim na samu sebe..user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1748
4.8.2011 22:54:13   
danery
cure ja vas pozdravljam,odoh pod tuš i u krpe,baš sam pospana,a bejb će već u 6 urliknuti user posted image nešto se poremetila sa spavanjem ovih dana....

lkn user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1749
4.8.2011 22:57:20   
cuba
Ajme ne mogu virovati da su te toliko satrali oko rođendanauser posted image
Kao da je to njihovo dijete koje slavi prvi roćkas pa se tebe ništa ne pitauser posted image
Fino kako vi odlučite, svi su oni imali djecu i slavili kako/gdje i kada im se prohtjelo a sada je red na vamauser posted image
Ajme kako meni to vrijeme leti, kao da smo jučer s tobom isčekivali dan D a evo curka sad već B-day slaviuser posted image  još koji mjesec pa i moj hahar 2 rođendanuser posted image  ne mogu vjerovat...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!