|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
12.8.2011 8:30:02   
mamino zlateko
ma bit ce veselo,jos sam i dobru kombinaciju zabacila,ošišana sam na jako kratko...cipele spremne,odjeca opeglana.....samo da jos uskocim i juris....a sad vas napustam imam jos zimnice za kuhati,da to obavim do veceri,dodju od t kumovi...uzivajte,budem vam ispricala dozivljaje,savila slikice...ljubice kikice..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 2151
12.8.2011 8:53:14   
cuba
Cure gibam i ja, idemo se spremiti pa na plažuuser posted image
Kiss :-**

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 2152
12.8.2011 8:57:07   
mariola
Jutrouser posted image
ima još spavalica koje sad piju kavu ili ste sve otišle?
Mi se probudili prije pola sata. T gleda Bumbu, ja pijem kavicuuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2153
12.8.2011 8:59:30   
danery
jutro cure,ja sam se probudila na pola 16 jutros user posted image user posted image
sad se idem našpricat dezićem i ovak napola dohvatim lak za kosu i sprejam li ga sprejam ko prava user posted image ,i kontam si ma nekak mi drukčije mirisao jučer....
kad sam škicnula u ruku,imam što vidjet....DREI WETTER TAFT,EXTRA STARK user posted image user posted image
nema da mi danas koja podpazušna (ak sam ju promašila žiletom) štrlji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2154
12.8.2011 9:00:56   
mariola
Jutrouser posted image
Joj komedije s tobom uvijekuser posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2155
12.8.2011 9:05:06   
danery
ma mariola,ja ne vjerujem što se meni događa user posted image user posted image
a neki dan mm pametan uzeo regenerator i sav se namuljao njime i riflja se,a nikako isprat....isklizao sirotan jedva iz tuš kabine,skoro se onak podmazan razbio,i došao gore u oblačiću mirisa i veli DAJ ME PIPNI....SAV SAM....MEKAN...KAKAV JE TO GEJ GEL ZA TUŠIRANJE user posted image user posted image
ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,jer već po mirisu znam kakvim je sve mastima premazan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2156
12.8.2011 9:08:38   
mariola
user posted image user posted image user posted image  a jeste smiješniuser posted image user posted image user posted image
tm me sad podsjetio na mog tatu, taj uvijek nešto krivo stavi na sebe, šamponom se tušira, regeneratorom pere kosu ili uzme ženski i tako stalno neke čudne kombinacije ima, taman kad se navikne koja je koja bočice one se potroše pa mama kupi nove i opet sve ispočetkauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2157
12.8.2011 9:10:43   
anaxx
jutro... veselo je jutros...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2158
12.8.2011 9:14:21   
danery
ma joj šuti,dobro je da ovaj moj nesrećko ne koristi aparat za brijanje,da ne bi koje jutro čuli urlik iz wc-a ako zabunom uzme epilator onakav trapav user posted image user posted image user posted image

opet mi sveki na go user posted image poludit ću....ta više nit radi nit ne radi user posted image
rekla je bejb za rođoš ispeći tortu....eeeeeeeej,ženo... user posted image user posted image user posted image
e da mi je i taj film vidjet,pošto ta sasvim solidno zakuhava vodu za kavu u kuhalu user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2159
12.8.2011 9:16:38   
mariola
Jutro anax, jesi ti od danas na go?user posted image
Danery nemoj da ti se dogodi kao s cvrle (mislim da je njoj sveki obećala tortu pa na kraju ništa od toga nije bilo). Naruči ti tortu ili napravi sama za svaki slučaj.

< Poruku je uredio mariola -- 12.8.2011 9:17:14 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2160
12.8.2011 9:19:44   
danery
ma ja ću svakako praviti,ne pada mi na pamet na nju čekati od sveki....
rekla je praviti i neke slane krekere,šta će mi to pobogu user posted image al ako se babi brašni i praši,nek peče.....baš me briga...
a baba mm rekla naručiti isto tortu i praviti slane kiflice,ali to za čet.,kad je bejb oriđiđi rođoš user posted image
mi ćemo za klince imati fejk b-dej u subotu user posted image user posted image al sa kejk user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2161
12.8.2011 9:21:31   
karoca
Dobro vam jutro želim svima!
Evo i mene malo k vama.....ja kao radim al nas ima svega par komada...svi na odmoru,  zasluženom he..he...
vidim kod nekih veselo i kod kuće.....
ko se ide banjat jednu banju i za meneuser posted image dok se i sama ne utoćam popodne....
Vrući pozdrav s juga....user posted image

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2162
12.8.2011 9:22:11   
mariola
Ajme već joj je rođendan. Kako je to proletjelo.
Ma neka bejb samo raste a ti pusti babe nek rade a ti i dalje po svom organizirajuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2163
12.8.2011 9:22:36   
anaxx
još danas i onda sam dva tjedna doma,jedan tjedan sam već "potrošila" kad smo bili kod Zadra...
kako ste mi vi?
mučite muku sa svekrvama... nije ni meni blistavo i moja bi voljela biti šefica, ali nismi tako blizu pa se ne žalim, popuštamo joj dok ne pretjera, a kad joj se kaže nešto kontra onda se uvrijedi pa je nema par dana ni blizu...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2164
12.8.2011 9:23:40   
danery
user posted image user posted image pa naravno,i treba da rade nešto user posted image
ajme karoca,kad si ti zadnji put bila na rajiiiiiiiiiiiiiiiiiii....pa jesi živa.....šta ima u du? kako cure?

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2165
12.8.2011 9:28:06   
danery
ajme anaxx,ja sam svojoj svašta bome negdje prije napiuser posted image rala...misliš da je skužila?ahaaaaaaa....amnezija momentalna....luda i dalje kakva je i bila....
ostavim jučer bejb sa mm da ju okupa do kraja dok ja napravim lino,ona juriš u wc i aaaaaaajmeeeeeee....
ja user posted image šta je sad?? a ona PA JA MISLILA DA SI JU SAMU OSTAVILA U KADI....DA NE BI NAUČILA PLIVAT PRIJE VREMENA....
i ajd sad kako s njom? luda,kažem ti....
mah....idem se spremit pa van sa malom u park....ispekla muffine pa ću ponijet nama curama,samo još da za kavicu smutim....
baaaaj,uživajte user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2166
12.8.2011 9:30:31   
anaxx
uživajte danery... baj..

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2167
12.8.2011 9:31:10   
karoca
Stvarno me nije bilo sto godina, šefica me okupirala s poslom he..he..ma neznam ni sama..proletilo vrijeme....cure su više velike, banjaju se svaki dan, dok sam bila na odmoru u 7mj. išli smo i ujutro i popodne....crkla....jedva čekala počet radituser posted image ,.....stavit ću i neke slike da ih vidite u raznom izdanjuuser posted image .....čitam kod tebe stalno neka događanja, nije ti dosadnouser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2168
12.8.2011 9:37:24   
mariola
Ajme karoca stvarno te nije dugo bilo ali bitno da je sve okuser posted image user posted image
Meni je moja sveki super, nemam prigovorauser posted image
Danery uživajte u parku. Idem se i ja izvuć iz pidžame i poredit malo po kući. Puse svma :-***

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 2169
12.8.2011 9:51:49   
karoca
Adio danery....
pozdrav mariola.....ma sve je super nego kad dođe ljeto mi smo u 5 brzini, mislim kupanje i uživanjeuser posted image i meni je svekriva super, ne živi sa mnom...čuva mi Katarinu a sad u 8mj i Maru jer nema vrtića tako da joj nije dosadnouser posted image , koliko toliko napravi šta joj kažem (što se djece tiče), imamo kvalitetan poslovan odnosuser posted image
Eto vas cure uživajte.....a ja moram radituser posted image al isto malo ćirnem tu i tamo.....user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2170
12.8.2011 11:40:09   
mamino zlateko
alaaaooooooooaaaaaaa ima koga?? evo mene opet,nema nikog doma,pa uzivam,t je zacorila sad sam mirna nekih 2 sata...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 2171
12.8.2011 11:46:43   
danery
ooooojla mz user posted image
pa da se više i ja i ti ulovimo,ha user posted image user posted image user posted image
i meni bejb zaćorila,pa sad malo mira....dakle,navali na tipkanje user posted image user posted image
vidim godišnjica mature,pa ti samo po feštama ideš user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2172
12.8.2011 11:59:58   
mamino zlateko
ma da uzivancija....ma jedva cekam.....drustvo super ma ima da se festa do jutraaa....vidjela sam slikice,bejb je prava cura,a i ti dobro izgledas..... ;)

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2173
12.8.2011 12:04:20   
danery
hehe,neka,i treba malo giljnuti van....ja gledam kad god uspijem sa mm ili frendicama....
kakvu si kombinejšn sada smislila? user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2174
12.8.2011 12:17:33   
mamino zlateko
crno ljubicasto....crni kombinezon i crni bolero sa ljubicastim detaljima,ljubicaste sandale,torbica,remen,i imam ukrasnu špangu ljubičasti pleteni cvijet...ma glavno da su tu štikle,ostalo je nebitno,haha....i jos mi frizerka neku ludu friz napravi jer je i ona otkacena,i nasminka me i mogu kud hocu...do ponedjeljka sam doma valjda...salim seeee..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

tko je CInikova draga?
tiha

Njanja (16%)

Iva Piva (28%)

troubled (47%)

piggy (9%)

koka (0%)

Broj svih glasova: 32

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!