Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Fotografije na zidovima 3.12.2008 21:57:53
|
|
|
|
Puli
|
imam 5 malih fotografija u točkastim okvirima crveno bijelim na bijelom zidu i jednu sa svadbe u zlatnom okviru dobili od vjenčane kume
|
|
RE: Fotografije na zidovima 3.12.2008 21:59:20
|
|
|
|
njanja
|
moja dječja soba je još uvijek oblijepljena fotografijama od cca 95-2000, a na 2. strani zida su okviri sa slikama od 2000-2006 kad sam odselila..i kada smo farbali sobu, uvijek su se fotografije morale vraćati.... ...u našem stanu smo imali u sp. sobi ogromnu sliku što su mi posl. partneri isprintali na kojima je bilo 30-tak slika sa naših putovanja...skinuli smo sliku kada smo janu uređivali kutak....ali kada preselimo u veći stan, opet će taj poster naći svije mjesto....
|
|
RE: Fotografije na zidovima 3.12.2008 22:06:25
|
|
|
|
ninolina
|
Mi imamo različite boje, veličine okvira a i slika. Slike su djece neke slikane fotičem a u sredini je slika gdje su nacrtani. Prekrasna mi je i da mogu sve bi bile takve ali skupo je
|
|
RE: Fotografije na zidovima 3.12.2008 22:09:59
|
|
|
|
tonkica
|
Još nemamo, ali planiram to napravit. Za sad su Mijine slike u okvirima na polici u dnevnoj sobi, još ih nismo stavili na zidove. Super mi je kod buraza i šogorice, ima ih puno, opet ne previše, svakakvih, u boji, crno bijelih... Nešto predivno!!!
|
|
RE: Fotografije na zidovima 3.12.2008 22:10:19
|
|
|
|
piggy
|
ja na jednom zidu u sobi imam par slika sa nekih događanja,sa mora,sa krstitki,sa proslave nove godine.
|
|
RE: Fotografije na zidovima 4.12.2008 19:29:29
|
|
|
|
božica
|
mi ih imamo po kući na zidu u onom staklenom okviru
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!