|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dakle...
6.7.2011 12:26:45   
Nika 24052006
...nije me bilo nekih desetak dana ovdje(u biti,dolazila sam samo kako bi vidjela vijesti o malenoj Marti i jesu li naša Marta i Mariachi rodile),ali nije bilo mojih objava.Samo sam malo htjela odahnuti od rr.I evo,samo bi se ispričala zbog one moje ankete "savjet1 i 2,moja greška,trebala sam ju otvoriti kao temu,jer me ustvari statistia nije toliko zanimala,koliko savjeti.Imam razlog i zašto sam to stavila u anketu,ali dobro,ne bi sad dužila...Inače u životu ne volim kad netko nekoga ismijava i ruga mu se,a ja sam se osjećala predmetom sprdnje zbog te ankete...No,nema veze,nikomu ništa ne zamjeram,i planiram i dalje ostati s vama i biti dio ovoga foruma.Nadam se da prihvaćate moju ispriku.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dakle...
6.7.2011 12:29:00   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image
meni nije bila glupa anketa nego bi radije da je tema,al sad veliš da nisi htjela i ok user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 2
6.7.2011 12:29:11   
pepeljuga
Nika nisam u toku al ja volim kad si ti sa namauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 3
6.7.2011 12:31:29   
adryosijek
nika draga sto se brinesuser posted image user posted image zbog koga ,,,, user posted image user posted image
kao i ja nije me bilo pol godine na rr zbog pojedinaca tj. 2 osobe koje su me podjeb.user posted image
zat ja od sad pisem da me niko necitira s tim da bi me opet podje....samo im se nasmij i zaobides takveuser posted image

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 4
6.7.2011 12:33:33   
modesty blaise
Draga Nika ja ću ti se prva ispričati ako sam te svojim komentarom povrijedila. nije mi to bila namjera a još manje sprdati se s tobom.... stvarno mi je žao ako si se tako osjećala radi komentara
ja sam se nasmijala tvojoj anketi, onako iskreno od srca al ne zato kaj sam te u tom trenu smatrala "glupom" (ne znam kak da to ljepše napišem al kužiš kaj hoću reči) neg kaj mi je stvaro bila smješna onak djetinje kako si ju postavila...user posted image
evo i sad mi se usta razvlače u osmjeh al stavrno ne bezobrazno
nadam se da prihvačaš moju ispriku
user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 5
6.7.2011 12:37:06   
njanja
joj koliko ja puta nestanem s raje na 7 dana, nanerviram se pa se ohladim i opet dođem....
user posted image
u svakom slučaju, dobro se vratila, trebaš nam user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 6
6.7.2011 12:42:52   
Nika 24052006
Modesty,sve 5...Nisam se ja,zapravo,osjećala povrijeđeno,nego neugodno iznenađeno.Ja sam na tu anketu htjela  staviti nekoliko opcija,pa sam u međuvremenu shvatila da me statistika ne zanima,i htjedoh postaviti temu,ali su moje cure visile na meni dok sam tipkala,i kad sam već napisala tekst,bilo mi je najbrže kliknuti da postavim anketu,no dobro,mogla sam klikati i "odustani"user posted image .

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 7
6.7.2011 12:44:16   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: njanja

joj koliko ja puta nestanem s raje na 7 dana, nanerviram se pa se ohladim i opet dođem....
user posted image
u svakom slučaju, dobro se vratila, trebaš nam user posted image user posted image

Kad ti je ova rr kao i muškarci,ne možes s njom,ne možeš bez njeuser posted image ...Tnx,njanjić...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
6.7.2011 12:45:28   
njanja

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Kad ti je ova rr kao i muškarci,ne možes s njom,ne možeš bez nje

ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
zakooon, baš si me nasmijala...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 9
6.7.2011 12:53:14   
mariola

user posted image user posted image user posted image user posted image
nemaš se šta ispričavati. Neke osobe jedva čekaju da izvuku nešto iz konteksta i operu te.
Meni je anketa normalna. U komentarima se i vidi.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
6.7.2011 12:57:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 11
6.7.2011 12:58:57   
Zvonki
Mislim da te nije nitko htio namjerno ismijati, nekako je sve nespretno ispalo na toj anketi. Meni je čisto bila normalna anketa, ostavili smo svoje komentare ako smo htjeli. Jest da bi bolje bilo da si otvorila temu ali kome smeta? user posted image
Jedini upad je bio od forumašice koja je valjda slučajno stavila komentar koji tamo ne ide.
A što se tiče odlaska - i sama sam bila nekoliko puta na pragu da odem. Danas ponosno mogu reći - imam i ja ovisnost. O RR user posted image
Nika user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 12
6.7.2011 13:26:03   
Nika 24052006
Hvala curkice...Ma možda sam i ja napravila od muhe slona,ali inače sam takva,ako mislim da nešto nisam napravila dobro,imam grižnju savjesti,pa se trudim da to ispravim...Tako ispravljam i ovu anketu,i ponavljam,zaista se na nikoga ne ljutim..

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 13
6.7.2011 13:32:57   
m600
ja ne znam o čemu je riječuser posted image ali nemoj ićiuser posted image user posted image user posted image
nitko nije vrijedan toga

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 14
6.7.2011 13:53:22   
lilia
Ja nemam pojma o čemu se radi ali Nika volim kad si tu.
Od samih početaka si mi user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 15
6.7.2011 13:58:38   
Nika 24052006
Hvala ti liliauser posted image ...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 16
6.7.2011 15:03:14   
Bebys
nadam se da nisam nista pisala lose jerbo se nesjecam sada...ajde...ova rr ide svima na zivce pa opet dodju ljudi olade i vrate se...bas je OVA RR.HR KAO PIJAVICA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17
6.7.2011 15:32:00   
Ninaa
Nika neznam o čemu se radi i jesam uopće odgovorila na tvoju anketu, ne mogu ući u ankete jedino ove koje mi se pojave sa strane. A ja sam isto već dva puta htjela otići. ali sam odustala a nemam ni vremena više baš ko prijeeeee.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 18
6.7.2011 15:35:13   
ELISABETH
ne znam o čemu se radi ali nemoj dozvoliti da te netko toliko isprovocira da odeš s raje jer bi većini falila user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 19
6.7.2011 19:27:52   
ejmama

H 07 E 09

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 20
6.7.2011 20:07:48   
lidac0605
Ja sam se smijala na tvojoj anketi,al ne tebi nit anketi(opće mi nije bila smiješna),nek onoj ludači kaj je upala onak ko grom iz vedra neba sa pljuvanjem po homoseksualcima na anketi o depilaciji...:-D
To nije imalo veze s tobom i tvojom anketom.Ak si drukčije to shvatila,onda se i ja ispričavam

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 21
6.7.2011 20:47:39   
BUMBI
ja ne znam o čemu je riječ ali nemoj ići nitko nije vrijedan toga

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 22
6.7.2011 21:05:43   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: lidac0605

Ja sam se smijala na tvojoj anketi,al ne tebi nit anketi(opće mi nije bila smiješna),nek onoj ludači kaj je upala onak ko grom iz vedra neba sa pljuvanjem po homoseksualcima na anketi o depilaciji...:-D
To nije imalo veze s tobom i tvojom anketom.Ak si drukčije to shvatila,onda se i ja ispričavam

Ma ne,lidac,ni slučajno,ne brini...Nemaš se zašto ispričavati,ne samo ti,nego nitko.Ja sam samo htjela razjasniti tu anketu,i to je to.Svjesna sam da je bezveze ispala anketa,još se pojavila ta cura/žena koja je krivo pisala,pa je nastala cijela pomutnja...Sve super,nećete me se riješiti odavdeuser posted image ...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!