|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Skrivanje iza stvarnosti
6.7.2011 22:38:50   
natalijax
Pošto sam nedavno stavila anketu mislite li da su vrjedniji ljudi koji se oblaće u skuplju odjeću,Imam susjedu koja ajmo reć pati od benetona,nike,adidas itd,,,Jućer mi bila na kavi i tak prića prije neg joj mali krenu u školu otići če u arizonu i obući ga komplet,i nadoda ona znaš onu trenerku nike što ima izgleda ko original u arizoni dođe 100kn,Prije par mjeseci mi je rekla za tu trenerku kako je platila tristo i neš kuna,Nekd tak imam osječaj da me podcjenjuje i da misli e vidi nemoš djetetu kupit nike trenerku,Ja nekupujem svom sad neku markiranu robu,cipelice mu kupim bolje i kvalitetnije,al nekužim čemu to skrivanje od stvarnosti,jel misliš da si bolji,vrjedniji,Čak si neka mislim da baš ona ode negdje dalje di je nitko nezna ode u prvi kineski i prodaje muda pod bubrege kao original
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Skrivanje iza stvarnosti
6.7.2011 22:40:32   
pincirotvajler
uf fala bogu nemam nikog takvog..user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
6.7.2011 22:47:20   
njanja
druzim se s ljudima koji se "natjecu" po tome sto imaju u glavi, a ne po tome sto imaju na sebi.
Tako da tvoju susjedu necu ni komentirat

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 3
6.7.2011 22:47:21   
Cvijetići
Ima ona poslovica odijelo nečini čovijeka!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
7.7.2011 12:29:01   
Nika 24052006
Ja inače ne patim od robnih marki.Suludo mi je davati puno novaca na dječju garderobu,koju oni obuku nekoliko puta i prerastu.Ok,kupim kad naletim na sniženje,evo,nedavno sam Ines kupila S Oliver hlačice i majicu za 160 kn.Ne cjenim ljude po tome kako su obučeni,tako da nemam komentara za tvoju susjedu.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Cvijetići)
Neposredna veza do poruke: 5
7.7.2011 13:00:00   
Ninaa
PO meni je to baš glupo i takvi ljudi su mi neznam uopće kak da se izrazim. Ja svojoj kupim prema mogućnosti, ali ne nosi markiranu dosta toga kupimo i u Lidlu jel imaju dobre stvari. Ne da baš nemožemo,ali mi je to totalno glupo jel neke stvari tak brzo preraste. A ja uvijek gledam ljude prema tome kakvi su i kak radim s ljudima 100% mogu reći da u većini slučajeva se istinitom pokaže odjelo ne čini čovjeka tj. što je odjelo bolje to je osoba gora.
Bez daljnjeg i ja se volim lijepo obući, ali u robu koja mi odgovara bez obzira koliko dođe.
A naši kumovi su snobovi ali oni imaju love, ali se ja s tim ne zamaram, za roćkas me je usmjerila da djeca nose robu iz benetona ali ja namjerno nisam kupila tamo,hehe. A najgore mi je od svega kad netko živi van svojih mogućnosti, bitno mu je da izgleda, da se vozi u dobrom autu, da ima frizuru i nokte, a djeca sva smucana i nema se novaca za vrtić pa ih čuva pol sela, e to mi je najgore a oni glume gospodu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 6
7.7.2011 13:18:07   
mariola
Ta tvoja susjeda i njoj slični su toliko jadni da nisu vrijedni ni komentara.
Ja bi ju direktno pitala da mi tako ser_cka.
U mom ormaru ima torbi od 50kn pa do D&G, samo zato što mi se sviđaju a ne zato što je ova ili ona marka, toliko nebitna stvar u životu.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 7
7.7.2011 14:22:13   
Zvonki
Ko'' voli, nek'' izvoli.user posted image Meni osobno je bezveze kupovati torbice od po par tisuća kn user posted image . Netko umire od gladi, ja da nosim na ramenu nešto toliko skupo? I uostalom, zasitim se tih stvari nakon godinu dvije. I kaj onda? Da dam na aukciju poslije iznošenu torbu?
Razumijem da netko kupuje tipa Nike jer mu pašu modeli, šminku ne mogu shvatiti...Što ima u kremi za lice koja košta par tisuća kn??? Haloooo

< Poruku je uredio Zvonki -- 7.7.2011 14:29:11 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!